För er med problemhy

Jag lider själv av riktig problemhy och har nästan alltid gjort det. Min äldre syster har haft det precis likadant så jag antar att det ligger i släkten. Jag vet därför hur jobbigt det kan vara och hur svårt det är att verkligen hitta någonting som fungerar.

Därför tänkte jag tipsa alla om Proactive Solution, som bland annat säljs på TV-shop. Ja, jag vet det låter misstänksamt men det fungerar verkligen! I "paketet" får man Renewing Cleanser, Revitalising Toner, Repairing Day Lotion och Repairing Night Lotion. Man brukar dessutom få med en rengöringsmask eller ansiktspeeling som "bonus".

Som man säger: man kan inte bota acne, men med detta har det i alla fall blivit grymt mycket bättre. Det är värt att prova..


Kommentarer
Postat av: LIFE BY Marielle

var gärna med i min tävling :)



(svar) var i åland fast det tillhör ju finland :) vad gjorde du själv under veckan? svara i ett annat inlägg än tävlingsinlägget

2008-07-26 @ 20:05:10
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: Linda

måste erkänna att jag kollat in precis samma produkter, men som sagt - inte annat än att man blir lite misstänksam när det står "tv-shop":P Du får agera testkanin så provar jag produkterna efter dig ;) Och cykeln ja...så jla surt! jag ska börja minera området kring där jag parkerar den. Ja attans att jag ska! :P



Ha en underbar dag i solen!

2008-07-27 @ 12:34:17
URL: http://lindanorrman.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Jaha okej, bor du också i eskilstuna eller? :)

2008-07-27 @ 20:17:46
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: josefine

Skönt att höra att det funkar då, jag har precis fått hem mitt så jag ska köra med det :)

2010-04-12 @ 19:04:32
URL: http://iiossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0