Sulor röda som rosor

Vi har sett vår Carrie bära dem på sin sista date med Big innan han flyttade till Napa, liksom vi ständigt ser kändisarna bära dem - på och utanför röda mattan. Jag talar så klart om Christian Louboutins skor med sina karaktäristiska röda sulor.

Att sulorna blev just röda skedde av en ren slump då Louboutin på en modevisning såg på sina modeller och kände att det saknades något. Han såg att en av hans ansällda bar ett klarrött nagellack och idén var född.

Den första butiken öppnade i Paris för femton år sedan och hans kollektion innehåller allt från espadriller till ankelboots, pumps och stövlar. För några år sedan lanserade Louboutin även en kollektion handväskor - mycket exklusiva förstås!

Ett par Louboutin kostar från cirka 4000 kronor och uppåt och kändisarna älskar dem. Skorna med sina röda sulor har idag till och med konkurrerat ut it-väskorna och flyttat fokus ner till fötterna. I och med detta har ett antal skoproducenter börjat kopiera den röda sulan, något som fått Louboutin att ansöka om patent. Han är rädd att skornas status ska försämras, vilket även är anledningen att han har som princip att aldrig ge bort några skor gratis.

Idag har trenden spridit sig även till naglar i och med The Louboutin Manicure, som innebär att man målar naglarna svarta på ovansidan och röda på undersidan. Kan det bli en hit?

Får du bara en chans att lägga pengarna på ett par Louboutin kan klassikerna, och även bästsäljarna, Decolette vara ett bra alternativ. Ett par stilrena svarta pumps som du kan använda säsong efter säsong.

Källa: Sofis Mode




Kommentarer
Postat av: leia

nog är de snygga minsann....men jag är dålig på att använda klackar.....lacket kan dock inte vara någon hit eller???



kram maja


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0