En dagens

Idag har jag haft en riktigt skön dag. Efter föreläsningen åt jag glass i trevligt sällskap innan jag tog en sväng på stan. Köpte bara en ansiktskräm men det var skönt att vara ute i solskenet. Passade på att fota dagens outfit inne på Gina, när jag ändå hade bra spegel och ljus. Vet att mobilkameran inte är den bästa men det bjuder jag på!

T-shirtklänning Åhléns, leggins Gina Tricot, skor Belle Shoes, jacka och väska gamla.

Kommentarer
Postat av: SARAH

Jaha okej. Jag vet många som bytt rikttning i plugget, när dem börjat faktiskt. Men det är ju tur att man kan göra det också.

Fy nu kom regent, precis nu. hehe. Har du haft en bra dag då? Själv har jag träningsverk efter ridningen igår :S



Såg att du köpt en ny ansiktskräm, vad kör du på för märke? Jag ska med inhandla nya ansiktsprodukter snart, men denna gång tänkte jag att jag skulle forska lite kring dem innan inköpet. Jag har en tendens på att testa massor och sen inte använda upp dem. det är en dyr ovana;)



Ha den så bra/ Kram / SCVA

2009-05-12 @ 15:11:23
URL: http://scva.se
Postat av: SARAH

Jasså där ser man :) Ja jag gjorde likadant, körde med de här kända märkena christian dior m.m men fasen nae jag tycker heller inte dem e så kanoners som de utger sig för att vara. Jag är mer inne på rena produkter helst utan parfym och så nu, typ hälsokraft, medeciniskt testade produkter o.s.v. Har hört att M.D ska vara super också, är lite nyfiken på dem....



Urs nu ska jag sätta igång och plugga igen, ska skriva en intervju för ett retreat-förbund..wisch me good luck:)



Ha det

2009-05-12 @ 15:38:56
URL: http://scva.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0