Mycket tåg..

Den närmaste veckan kommer det att bli mycket tåg-åkande. Åkte till Vingåker i torsdags, tillbaka till Jönköping imorgon, hem till Vingåker igen onsdag och sedan ner till Jönköping nästa måndag. Mycket tågåkande, men det är det värt. Vill passa på att åka hem mycket nu i början när jag har långledigt och inte så mycket att plugga.

Cha.. cha.. chanel

Sitter här och kollar in Chanels hemsida. Det är så snyggt och så klassiskt med det quiltade och jag känner ha-begäret växa sig större och större. När jag nu insett att jag inte har råd att köpa en äkta Chanel har jag blivit sugen på en ny plånbok i den stilen - svart och quiltat.


Den klassiska Chanel 2.55 som jag tidigare skrivit om

Dagens ASOS - söndag


Idag får denna snygga jacka bli Dagens ASOS. Tänkte passa på att ställa en fråga till er läsare också:

Gillar du ASOS?

Loveable Knits


Jag gillade ju som bekant inte H&M's höstkollektion till en början men vartefter de får in nyheter så gillar jag den mer och mer. Nu finns det en hel del godbitar där!

Den senaste kampanjen heter Loveable Knits och innehåller bland annar den härliga tröjan ovan. Riktigt mysiga färger som livar upp de annars så mörka höstplaggen. Dessutom ser den så otroligt skön ut. Me like!

Dagens ASOS - lördag


ASOS har så mycket snygga klänningar - här är en av dem. Älskar det flickiga med blommorna samtidigt som den är enkelt svart-vit. Precis lagom detaljer!

Vingåker-Triangeln

Ikväll gäller det. Våra vingåkerspojkar måste ta dem, vi måste vinna!

Mmh hemma

Nu har jag alltså varit hemma i snart ett dygn. Det känns otroligt bra men en smula konstigt.. Jag bor ju inte här egentligen så det är ju inte riktigt hemma, samtidigt som Jönköping inte känns helt hemma än. Känner mig lite mittemellan faktiskt.

Riktigt skönt att träffa familjen i alla fall! Kommer nog uppdatera lite dåligt eftersom jag vill passa på att njuta.

Miu Miu...


Jag har redan köpt en ny väska - jag vet. Den här är alldeles för dyr - jag vet! Men man får ju drömma... Kommer från Miu Miu och säljs bland annat på Mytheresa.com.

Dagens ASOS - lördag


Det här linnet har jag tittat på tidigare och jag gillar det lika mycket fortfarande. Det ser sådär härligt slappt ut. Snyggt och enkelt stylat tillsammans med stuprörsjeans, skinnjacka och heels.

Snart hem

Idag är jag glad, för idag ska jag åka hem!!!

Ha-begär


Hur snyggt är inte detta? Klänning och jacka Vanessa Bruno Athé, stövlar Pedro Garcia och väska Chloé. Som vanligt skapar Net-a-porter ha-begär.

Dagens ASOS - torsdag


Såg dessa skor i Sofis Mode häromdagen och jag blev kär direkt. Så fasligt dyra är de inte heller. Har dock aldrig beställt skor från ASOS så är lite osäker på storlekarna...

Kvällens outfit



Jag har ungefär det här på mig, men eftersom jag är för slö orkar jag inte ordna en ny bild. Andra, mörkare jeans, skärpet med spänne bak så att det inte syns, ärmarna lite uppdragna och lite roligare smycken.

Det är alltså en nästan dagens.

Bra sagt

Läste nyss detta i Lina K's blogg och jag kan inte annat än att hålla med. Sluta bombardera folk med kommentarer om gratissmink, gratisbio osv - det är så irriterande. Ni kan inte ens stå för vilka ni är heller, eftersom ni envisas med att vara anonyma. Men som Lina själv skriver - man ser ju IP-adressen och ser ju att det är typ samma personer varje gång.

Snälla, jag vill inte vara med i det där - så sluta försöka tracka på mig massa sådant!

Tjejkväll

Nu ska jag snart börja göra mig iordning så smått inför kvällen. Vi är några tjejer som ska till Ida - sitta och prata, dricka lite vin och så. Många skulle ut ikväll men vi får se hur vi gör. Ingen verkade sådär jättesugen, vi är alla trötta och vädret är jättetråkigt.

Hur som helst blir det säkert trevligt hos Ida!

Bara för SPIT-are

Ni som har gått SPIT på Duveholm, har ni hört att Bengt har blivit rektor på Linden nu? Roligt för honom va?! Jag tror att han kommer att passa jättebra!

Pledge This

Sitter och kollar på Pledge This på Canal+ Comedy just nu. Riktigt töntig film med dåligt skådespeleri men ändå. ska snart gå och börja packa tills imorgon då jag ska åka hem (om någon har glömt det).

Vad gör du idag?


Lindex

På tal om Lindex (förra inlägget), så är den här skjortklänningen väldigt söt. Vore mysig att ha i höst med strumpbyxor, stövlar och ett snyggt skärp till midjan.

.


Pink Collection 2008


Ovan ses vinnaren (A), samt de övriga fyra pristagarna

Såhär ser årets Pink Collection ut hos Lindex. T-shirtarna är resultatet av en designertävling bland Lindex kunder, där Sandra Forsman, 21 år från Västerås vann. Tröjorna kommer att säljas under oktober till priser 149 kr, varav 20% går till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Dagens ASOS - onsdag


Hur söt är inte den här klänningen? Hela outfiten föresten! Jag vill ha!

Citat

"När jag blir trött på att shoppa, sätter jag mig ner och provar skor"

Källa: Född att shoppa - så många affärer, så lite tid

Nyttig Ida?

Nu har jag varit ute och gått i en timme.
Jag har varit ute och gått flera gånger sedan jag flyttade, långt.
Jag cyklar till och från skolan/stan varje dag, ofta flera gånger.
Såhär har jag aldrig gjort hemma.
Jag hatar att gå.
Jag hatar att cykla.
Jag åker bil.
Har jag blivit nyttig?
Har jag ändrat levnadssätt?
Jag åt på McDonalds två gånger idag.
Sedan åt jag Ben & Jerry-glass.
Jag går för att få tiden att gå. Så att det ska bli torsdag snart.
Så nej, jag har nog inte blivit nyttig.
Jag har nog inteändrat levnadssätt.
Jag behöver nog inte oroa mig.
Det går nog över snart!

Mer shopping

Kom på att jag köpte två till saker när vi var på stan, En söt, lila mössa i baskermodell till hösten/vintern på Indiska och ett två-pack tees i svart och vitt från H&M.

Dagens ASOS - tisdag


Underbart armband från ASOS. För oss svenskar så finns det ett snarlikt på Lindex.

Shopping


Idag var jag och mamma på stan igen en sväng. Ordnade bland annat lite på banken och hon köpte en klänning till ett bröllop hon ska på. Självklart hann jag med en sväng in på Gina Tricot och kom ut med ett par nya jeans i modellen Sabina samt en söt tee.

Gårdagens

Igår var jag och mamma på IKEA, där vi handlade bland annat en bokhylla och lite annat smått och gott till rummet, samt på stan där jag köpte en blus (se bild nedan).

På kvällen var vi ute och åt tillsammans med en vän till familjen. Mysigt och riktigt god mat!


Såhär såg jag ut igår kväll. Blus Lindex (köpte under dagen), jeans Gina T, väska Wedins, skor Skopunkten. I bakgrunden ser ni min nya bokhylla.

Bye bye mammi

Nu har mamma åkt hem igen. Det känns faktiskt helt okej, jag vet ju att jag själv får åka hem på torsdag. Jag längtar riktigt mycket. Ska bli så underbart att vara hemma och bara njuta av att ha familjen nära.

Tack mamma för de här två dagarna!

MammaIda-dag

Idag har jag varit med min underbara mamma. Har inte tid att skriva så mycket för vill spendera tiden som är kvar med mamma. Skriver mer imorgon istället.
 
Vi hörs!

Dagmar

Vad ska man säga? Så snyggt! Kläderna kommer från Dagmar.

Dagens ASOS - måndag


En av höstens stora trender är spets. Jag äger redan en supersöt blus med spetsdetaljer sedan förra hösten men är sugen på något mer. En svart spetskjol kanske?

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att den är snygg eller inte. Vad tycker du?

IKEA-shopping?

Funderar på att dra med mamma till IKEA imorgon. Det är några saker jag skulle vilja köpa:

◊ Fler galgar (jag köpte på tok för få sist)
◊ Någon snygg matta, kanske sådana små runda enkla
◊ En enkel ljuslykta att ha i badrummet (ex de som kostar ca 5:-)
◊ Ev några andra filtar att lägga över fotöljerna i mitt rum

Mamma tar med sig bland annat mitt överkast och prydnadskuddar. Jag vill försöka få in lite mer "jag" i rummet.

Luktar gott

Så, nu sitter jag här i soffan och bara väntar på att mamma ska dyka upp. Det kommer dock dröja 1½-2 timmar men ändå.

Har städat hela nedervåningen, eftersom det nästan bara är jag som bor här. Det luktar så himla gott - rengöringsmedel och mullbär (från mina teljus som jag tänt). Hade lite problem först eftersom jag varken hittade rengöringsmedel, trasor eller svampar så fick hoppas på cykeln till Preem och handla lite. Nu är det i alla fall rent.

Det finns inget bättre än lukten av nystädat.

Äntligen

Lindex Shop Online - Kavaj

"Min" älskade kavaj, som jag har längtat efter så länge, finns äntligen i Lindex webshop. Tyvärr är den slut i storlek 36, som jag nog borde ha, men är lite sugen på att beställa en 38 och prova. Den är så snygg, jag vill bara haaa!

Ben & Jerry + Project Runway


Kom nyss hem från den goda brunchen. Nu ska jag sätta mig i soffan tillsammans med min Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie och se på Project Runway.

Om en liten stund ska jag städa i ordning lite här tänkte jag, för ikväll kommer mamma!

Brunch

Nu ska jag snart iväg på den sista aktiviteten under insparksveckan, nämligen återhämtningsbrunch på Stadshotellet. Ska bli gott, jag är riktigt hungrig just nu.

Kolla på klippet under om du gillar SATC - så bra!

Carrie and Big - the story



Hittade det här i min vän Arminas blogg. Blir man inte lite tårögd?

Dagens ASOS - söndag


Min mamma har varit på jakt efter ett par blommiga gummistövlar länge nu. Fann dessa på ASOS så ska kolla med henne vad hon tycker om dessa.

Tips till killarna


Ett ovanligt tips här i bloggen (tror att det är första gången..), nämnligen för er killar. Denna dubbelknäppta cardigan finns på H&M och kostar endast 198kr. Finns i färgerna grått, svart och naturvitt. Snyggt till hösten!

Årets bäst klädda kvinna


Bild från Stockholmstreetstyle

Häromdagen blev Mini Andén korad som Årets bäst klädda kvinna av tidningen Café. Såhär kom hon klädd på prisutdelningen. Jag måste säga att denna klänning från Acne är riktigt snygg och hon gör så rätt i att bära den utan acessoarer. Enkelt och snyggt!

Är Mini en värdig vinnare?

Svart bakelse


Ni vet ju att jag inte gillar H&M's höstkollektion? Nu har de dock fått in lite nyheter som är helt okej. Däribland denna underbara bakelse som till och med är mer än okej. Vill ni ha den så får ni skynda på, den finns endast kvar i storlek 38 och kostar 398kr.

Finsittning

Nu drar jag iväg på Finsittning, eller ska till Ida först. Har ingen bild på min outfit men det lär dyka upp.


Mammaaaaaa

Fick just ett samtal av min mamma. Hennes bästa kompis ska ner på lite föreläsningar här måndag-tisdag så då följer mamma med henne ner och bor hos mig. Hon kommer imorgon kväll och stannar till tisdag eftermiddag.

Jag längtar sååå mycket!

Promenix

Ska nog gå ut och ta en liten promenad nu, istället för att bara sitta här och läsa bloggar. Sedan ska jag väl snart börja göra mig i ordning inför kvällen, då det blir Finsittning på Elmia. Innan det ska jag dock hem till Ida och dricka lite vin.

Vad ska du göra idag?

H&M inspiration


Jag älskar H&M's inspirationsbilder för denna säsong, även om jag egentligen inte är så förtjust i själva kollektionen. Bilden ovan är ett exempel på de härliga bilderna. Vill man inte bara ge sig ut och shoppa?

Jag gillar inte H&M's höstkollektion - Gör du? 

Här kommer några bilder från Toga-kvällen



Klicka på bilderna för att göra dem större

Ännu en härlig cardigan


En av höstens stora trender är stickat - så passa på att vara varm och trendig på samma gång. Denna cardigan från Ellos är en stor favorit hos mig och jag skulle gärna klicka hem den.

Dagens ASOS - lördag


Ikväll är det så kallad Finsittning på Elmia, då vi studenter ska vara uppklädda och snygga. På grund av detta får denna klänning bli Dagens ASOS. Skulle kunna tänka mig den ikväll.

Rick Owens


Kommer ni ihåg jackan jag la upp för ett tag sedan från Rick Owens? Har hittat ett par skor från samma designer i samma stil. Är de inte snygga?

Bilden kommer från Sofis Snapshots


Tågbiljett bokad

På torsdag, den 28/8 klockan 12.01, går tåget mot Hallsberg där jag blir hämtad av min underbara mamma. Jag längtar så mycket!

Dagens ASOS - en diss


Idag ser Dagerns ASOS lite annorlunda ut. Istället för att berätta om ett plagg jag gillar så dissar jag ett. nämligen detta "nattlinne", som heter Boyfriend Nightshirt. Känns lite töntigt att köpa en skjorta som föreställer ens pojkväns, så att man kan se ut som i filmerna. Är det inte meningen att man ska ha sin verkliga pojkväns skjorta?


God morgon

God morgon kära vänner!

Ska snart dra iväg till skolan, om en halvtimme eller så. Ikväll blir det nog ganska lugnt, om det inte dyker upp något annat (konstigt att vara ute hela veckan och sedan stanna hemma fredag kväll?!).

Känns lite hårt att veta att Elin ska åka hem idag och inte jag men jag får se det så att jag får åka hem de två kommande helgerna - då hon antagligen ska stanna. Nu har i alla fall halva tiden gått tills jag får åka hem så nu är jag framme vid nedräkningen!

Vad har du för planer för idag?

Dagens ASOS - torsdag


Kolla på den här underbara kjolen, eller hela outfiten föresten. Inte riktigt min stil men så snyggt! Dock skulle jag kunna tänka mig att klicka hem kjolen och matcha på något annat sätt...

Hur matchar du en blommig kjol som denna?

Toga-party

Ja, igår var det alltså toga-party. Det var så grymt kul och jag fick verkligen slita mig för att komma därifrån någorlunda skapligt. Bilder från kvällen kommer att laddas upp senare, då jag inte hinner nu.

Idag är det skattjakt, treasure hunt, på skolan med våra faddrar innan det ikväll är dags för den traditionella overall-ceremonin och Fulsittningen, där vi för första gången får ta på oss våra overaller (Låter det konstigt? Alla har en!).



Trots att jag har kul här saknar jag er därhemma otroligt mycket. Räknar dagarna till torsdag - en vecka kvar!

Ber om ursäkt

Nu drar jag iväg mot skolan. Hinner antagligen inte skriva något senare, så att ni vet.

Vill överhuvudtaget be om ursäkt för dålig uppdatering för de senaste och de närmaste dagarna. Det är så mycket just nu att jag helt enkelt inte har tid. Ska försöka skriva något om livet + Dagens ASOS varje dag men det är nog allt denna vecka.

Hoppas ni inte tycker att det är alltför tråkigt.

Dagens ASOS - onsdag


Det här armbandet från ASOS skulle passa bra till min gudinneklädsel. Skulle även vilja ha det annars - jag älskar armband!

Uppe tidigt

Ni undrar kanske varför jag är uppe så tidigt, det är för att jag var tvungen att TVÄTTA lite idag. Min första maskin tvätt, jag är nervös. Kommer kläderna att klara sig?


Ny dag - ny stress

Ja, vad händer idag?

Jo, idag klockan 12.30 går bussar från skolan ut till Kinnarps arena, där vi ska lyssna på nån föreläsning om hur man studerar bäst (kan vara bra). Den håller på till 17.00 och därefter är det snabbt hem för att byta om till toga-dressen och bli grek för en dag.

Jag och Elin tänker nog satsa på lite grekisk gudinna-stil, med guldsmycken osv. Det kluriga blir att få till lakanet på rätt sätt... Klurigt!

Vad ska du göra idag?


Vi får nog inte till det lika bra som Kiera, tyvärr

Me want!


Världens mest "vill ha"-skapande webshop, Net-a-porter, säljer denna otroligt härliga cardiigan från Stella McCartney. Så snygg och riktigt mysig att dra på sig när höstrugget kommer. Snygg till både jeans och heltäckande strumpbyxor.

Jag klarade Cambridge - galant!

Nyss när jag pratade med mamma sa hon att Cambridgeresultatet hade kommit. Hon la ifrån sig luren för att öppna kuvertet och stammade sedan fram mitt betyg - ett A.

Jag är lite i chocktillstånd fortfarande men det känns grymt bra. Är så glad!


Dagens ASOS - tisdag


Idag är jag som jag skrev sjukt trött. Jag vill bara ta en varm dusch och dra på mig lite sköna mjukiskläder, som dessa från ASOS. Ser riktigt skönt ut!

Nästa hemfärd?

Åka hem på torsdag nästa vecka? Jag vill!


Äntligen andas ut

Efter att allt har gått i ett precis hela tiden så kan jag äntligen få sitta ner och slappna av. Det är egentligen utgång ikväll men pga vädret och min icke-existerande energi har jag bestämt mig för att stanna hemma. Jag har ju hela veckan på mig!

Istället ska jag ta tag i saker som att tvätta lite, plocka iordning lite på rummet, ordna papper till csn osv. Även ringa långa samtal hem.

STRESS

Omg, hinenr vara hemma i en timme och en kvart innan jag ska iväg på förfest, cocktailparty och utgång. Huvudet är helt förstört efter dagens information och jag känner egentligen för att ta en varm dusch, dra på mig mjukisbyxor och kasta mig i soffan framför tv och dator. MEN, det gäller att vara med nu i början så jag tvingar i mig lite nudlar, drar på mig klänningen och rusar iväg..

Hoppas det är värt det!

Dagens ASOS - måndag


Idag var första skoldagen på Internationella Handelshögskolan i Jönköping. Så här skulle jag gärna ha sett ut idag, när det inte kändes som att garderoben innehöll något roligt alls.

Pirr i magen

Nu har jag varit hemma en stund från Elin. Trevligt att träffa henne lite! Därefter har jag mött de jag bor hos - verkar rara - och även pratat med älskling, mamma och pappa.

Hemlängtan kommer så fort jag ringer älskling, det känns otroligt jobbigt. Jag hoppas att jag vänjer mig! Kan jag bo kvar så här billigt så kan man ju trots allt ha råd att åka hem lite oftare. Har kollat tåg till Hallsberg nu, det blir ungefär halva priset mot till K-holm, så får någon hämta mig där. Det blir nog bra! Som pappa och jag sa - man kommer säkert att kunna vara hemma mer än man tror nu. Långhelger, hela veckor utan föreläsningar osv. Ska jag t ex skriva en uppsats kan jag ju lika gärna göra det hemma som här. Skriva på dagen när alla jobbar och träffa dom på kvällen. Allt lär väl klarna allt eftersom.

Långt inlägg nu, ni som orkar får läsa!

Imorgon börjar skolan - pirrigt.

Träffa Elin

Nu ska jag alldeles strax åka iväg och träffa Elin för lunch. Vi ska nog även gå runt lite och kika. Måste ju lära mig att hitta!

Vi hörs sen!

Tips - Farfarströja



Tänkte tipsa om dessa superhärliga farfarströjor som finns att köpa på Ellos för endast 149kr. Tröjorna finns i åtta olika färger och är väldigt prisvärda. Snygga som de är eller kanske under höstens heta väst?

Photoshop-lös

Jag tänkte bara berätta för er att jag inte kommer att kunna göra några söta kollage den närmaste tiden, eftersom jag har älsklings dator som inte har PS. Vi får helt enkelt vänta snällt tills min nya kommer, men det är inga problem. Vi kan vänta!



Tänkte passa på att återigen tacka min underbara älskling för att han snällt lånar ut sin dator till mig, så att han själv blir utan. Det är guld värt älskling, hela du är guld värd! ♥


Jag och den underbaraste på min student

Laptop-dekor


Nu när jag väntar på min nya dator har jag blivit sugen på att göra den lite mer personlig, med en dekor. Denna från Bluebox var väldigt söt!

Någon som vet var man mer kan hitta dekorer till sin laptop?

Dagens ASOS - söndag


Såå snyggt! Blev riktigt sugen på dessa byxor, men känna lite onödigt eftersom värmen snart är borta (om den inte redan är det). De gråa byxorna matchas snyggt och enkelt med vitt linne och heels.

Saknar...

♥ Jag saknar dig min älskling... ♥

Uppe tidigt

Ser ni vad tidigt jag är uppe? Efter att ha legat och vridit på mig sedan fyra imorse kände jag att det kanske var dags att gå upp. Sitter här med en kopp te och en tallrik kräm nu. Därefter ska jag gå och duscha och senare möta Elin.

Vad ska du göra idag?


Natti natti

Ska krypa ner isängen redan. Der har varit en lång dag (gick upp vid fem) med många nya intryck. Imorgon ska jag luncha med Elin, sedan kommer de jag bor hos hem. ska bli spännande att träffa dem!

Natti natti allihopa!

Cupcakes


Dessa söta lipgloss finns lite överallt i olika webshopar och de har blivit ett populärt inslag i våra bloggar. BettiesGalleria säljer dem för 69kr med gratis frakt. De är så söta och finns i smakerna Strawberry (1), Chocolate (2), Creme Swirl (3) och Raspberry (4).

Vilken smak skulle du välja?

Dagens ASOS - lördag


Den här klänningen är så söt! Lite i stil med Blair i Gossip Girl. Finns på ASOS, här.

Hemlängtan

Jag har varit ensam i 20 min och nu har hemlängtan redan satt in. Jag vill vara i vingåker tillsammans med min familj! Usch...

Utflyttad


Nu sitter jag här i mitt nya hem i Jönköping. Älskling, mamma och pappa åkte nyss. Känslorna är blandade, självklart är det roligt och det ska bli kul att börja på högskolan på måndag men jag känner även stor saknad. Jag kan knappt förstå att jag inte kommer att få träffa alla på flera veckor.. Svårt att inse!

Familjen jag bor hos är inte hemma idag, så jag ska sova i huset helt själv Mörkrädd! Hoppas det går bra.

Nu måste jag gå och fortsätta packa upp och göra iordning.

Vad gör ni ikväll?

Mysig cardigan

Lindex Shop Online - Tröja

Förr så såg jag alltid Lindex som en "tantbutik", men de senaste kollektionerna har innehållt riktigt mycket snygga plagg. Denna cardigan finns på Lindex Shop Online i flera olika färger - blir sugen på ett köp!

Dagens ASOS - fredag


Jag kunde inte låta bli att tänka på min vän Armina när jag såg den här pyjamasen med texten Good girl gone bad. Det är vad hennes blogg heter och jag tror att hon skulle tycka att den här var ganska så söt..

På tal om Armina, jag kommer sakna dig massor nu när jag flyttar. Detsamma gäller alla andra vänner. Hoppas ni vill komma ner och hälsa på snart!

En dag kvar

En dag kvar i Vingåker och mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Saker som ska med blandas med sånt som ska få stanna här och jag börjar känna stressen komma.. Kommer jag att hinna?

Imorgon klockan sex (!!!) åker vi. Borde jag inte börja bli nervös snart?

Och vinnaren är...

... TESSAN!

Tessan vann det söta armbandet från Puss. Hör av dig till mig med adress så att jag kan skicka det. Grattis!

GRATTIS ÄLSKLING


Sista chansen

Nu är det sista chansen att tävla här i bloggen. Tävlingen avslutas om ca 4h (klockan 20.00), så passa på!

Chokladbollsbak

Nu har jag bakat klart chokladbollarna som jag lovade älskling inför hans födelsedag. 40st blev det, hoppas han blir nöjd!

Har även slagit in älsklingens presenter (säger inte vad det är än). Får vi se om han blir glad!


Bild från Wikimedia

Dagens ASOS - torsdag


En regnig och blåsig dag som denna kan man inte annat än att bli sugen på en ny jacka - något som man helst vill slippa använda under sommaren. Den här från ASOS skulle passa bra på mig..

Småshopping


Det fick ju självklart följa med någonting hem från stan idag. Det blev dessa två små sötnosar: ett läderarmband från Åhléns samt en liten citat-bok: Född att shoppa - Så många affärer, så lite tid. Tänkte ta lite citat från boken här då och då. De stämmer så bra!

Glädje blev till "faaaaan"

Kom nyss hem efter en bra dag i stan. Körlektionerna gick bra, lärde mig fickparkera idag vilket var roligt. När jag kom hem hade studentkatalogen för Katrineholms studenter kommit så jag öppnade den, bläddrade och poff - så vad Duveholm slut. Var fanns NV3C, hela SP (vi) och TP? VI FANNS INTE MED!

Har dock pratat med Skolfoto och de ska skicka ut nya, men det kommer antagligen att dröja lite. Tråkigt.

Första förlusten

Skit också, nu har våra fotbollspojkar sin första förlust. Matchen var spännande - väldigt spännande, men tyvärr...

Snart kommer älskling, han är bara hemma och byter bil. Sedan blir det nog snart sängen.

Imorgon blir en stressig dag: tandläkaren, körlektionx2, baka tre satser chokladbollar, fixa klart allt inför älsklings födelsedag och sedan iväg och fira honom. Har inte börjat packa inför flytten än - när ska jag hinna det tro?

Glöm inte bort att tävla!


Tänkte påminna er alla om att min tävling, där ni kan vinna ett jättesött armband från Puss, avslutas imorgon klockan 20.00.

För att läsa om tävlingen samt tävla, klicka här.

Fotbollsdag - igen

Idag har det varit och kommer att bli mer fotboll. Vad jag än gör så kommer jag aldrig undan den. Nyss var det två små söta Bajen-klädda pojkar som ringde på dörren. De höll på med en undersökning om vilket fotbollslag man höll på i allsvenskan. Jag gjorde dem glada - Hammarby.

Senare idag är det "derby" - Vingåker möter Värmbol. Självklart åker vi ett gäng in och kollar och hoppas att våra Vingåkerspojkar kan slå sin största konkurrent. Fortsättning följer...

Idag är det vår dag

Idag är det de vänsterhäntas dag. Grattis till mig och alla andra vänsterhänta (grattis Ilse!). Enligt en artikel är en på tio vänsterhänta, så det är ganska många som ska firas idag.

Är du höger- eller vänsterhänt?

Nu är jag igång


Jag glömde ju berätta att jag har påbörjat packningen inför helgens flytt nu lite smått. I fredags var jag och mamma iväg och handlade allt sånt här "nödvändigt" - som tandkräm, tvätt-/sköljmedel osv (ni ser ju på bilden). Det känns lite pirrigt, nu ska man helt plötsligt bli stor och klara sig på egen hand. Tur att jag kommer att ha Elin där också!

Gårdagens outfit

Igår var det alltså Factory och fika med Carro. Vi hade massor att prata om och alltid lika roligt när vi ses. Jag kommer att sakna henne! Därefter åkte jag och min kusin upp till syster för middag, fika och tjejsnack där. Trevligt trevligt!

En riktigt bra dag.

Blus H&M, jeans Gina T, väska Kappahl, skor Belle Shoes




Chanel? Nej, billigare


Jag skrev häromdagen och berättade om klassikernas klassiker - Chanel 2.55. Om drömmen aldrig slår in så har nuknuk ett bra alternativ. Väskan ovan är quiltad med guldkedja - precis som Chanels - men kostar endast 249kr.

Dagens ASOS - onsdag


Denna söta skjortklänning finns att köpa på ASOS för ca 550kr. Jättesött mönster med små rutor i svart och vitt och svarta knappar.

Dagens ASOS - tisdag

Nu börjar det snart bli dags att köpa ett (eller flera) par skor inför hösten. Stövletter är en favorit hos mig, har ett par superfina från förra året, men även dessa var snygga. Gillar knuten där fram!

Vad ska du ha för skor i höst?

Fikadags

Nu ska jag hoppa in i duschen. Slutade jobba ganska skapligt så ska åka och ta en fika med Carro. Sedan en sväng ner till Factory för att se om de har någon fin bikini till hennes utlandsresa.

Ikväll blir det middag hemma hos syster tillsammans med vår kusin. Blodpudding och bacon - skapar nostalgikänslor från när vi var små.

Noor


YWFS (Your weekend fashion shop) har fått in denna klänning från Dagmar - till halva priset som vanligt. Snygg och prisvärd.

Hemma igen

Nu är vi hemma igen från älsklings mamma. Det blev god mat med glass till efterrätt. Mums! Nu blir det nog läggdags tidigt, vi är trötta båda två och älskling ska åka till jobbet redan klockan fem imorgon. Man ska vara glad att man inte kör grävmaskin!

God natt allihopa.

Dagens outfit


Såhär ser jag ut idag, lite lagom slappt klädd. Lång tee/tunika samt jeans från Gina T. Till det skärp som har varit mammas och nagellack från Mavala.

Middagsdags

Sitter här i badrocken, på väg in i duschen. Om cirka en timme ska jag vara hemma hos älsklings mamma och äta middag. Mys! Hör av mig mer senare.

Nedräkning:
Till tävlingsavslut: 3 dagar
Till älsklings födelsedag: 3 dagar
Till flytt: 5 dagar


Dagens ASOS - måndag



Idag har jag valt ut denna kjol som Dagens ASOS. Supersöt och flickig med en rosett, något som jag verkligen gillar. Tänk i höst med en söt blus, strumpbyxor och heels. Fint fint.


Steve Madden-pumps till fyndpris



Dessa svarta pumps från Steve Madden finns att köpa på Buyorsell till fyndpriset 600kr (ordinarie pris 900). Använda endast en gång på en plåtning, inomhus. Jag ska snart flytta och behöver mina pengar så tänkte tipsa er andra om dem istället.

God natt

Nu ska jag strax tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen. God natt allihopa!

PS. Glöm inte att tävla om ett armband från Puss.


Rick Ownens-jacka


Net-a-porter säljer denna skinnjacka från Rick Owens. Den är riktigt snygg och en liknande vore perfekt för mig. Jag är nu officiellt på jakt efter en liknande. Någon som vet nån?

Ny dator beställd

Jag glömde bort att säga att jag i fredags beställde en ny dator - min första egna. Jag måste ju ha en nu när jag flyttar och bestämde mig därför för en ganska billig där jag kan göra de grundläggande sakerna, tex skriva och surfa. D på Elgiganten skulle höra av sig så fort den kommer in. Spännande!


Min beställda dator från Toshiba

PS. Glöm inte bort min tävling.

Dagens ASOS - söndag



Detta får utan tvekan bli dagens ASOS idag. Snyggt och somrigt (det är ju faktiskt fortfarande sommar även om vädret säger annat). Kjolen är dsessutom snygg ända in på hösten, med täckande strumpbyxor till. Ge mig!

Kjolen finns även i vitt och hittas här.

Slö söndag

Sitter här hos älskling medan han är iväg och hämtar firmabilen... Det känns som att det kommer att bli en riktigt slö dag idag, men det har jag rätt till efter allt jobbande i veckan. Väntar på att älsklings bror ska vakna, han har en film på datorn som jag vill se. Jumper, har inte sett den än men vill!

Älsklings pappa föreslog att jag skulle stampa runt här på övervåningen så att han vaknade. Dyker han inte upp snart så kanske det vore en bra idé..

Vad har du för planer idag?

Fotboll

Nyss hemkommen från Katrineholm där det var fotboll: KSK-Hagapojkarna. Hagapojkarna kommer från Jönköping, dit jag ska flytta, och en släkt-i-släkten spelar där.

Hagapojkarna vann med 2-0 och vi pratade med Mattias efteråt, han skulle nog komma och hjälpa mig att flytta in på lördag. Spännande!

Kvällen ska nu spenderas tillsammans med älskling. Vi ska ta det lugnt, mysa och säkert gå och lägga oss tidigt. Vi är så trötta!


Dagens ASOS - lördag


Såg denna i Shopaholicmammans blogg och var tvungen att välja ut den som dagens ASOS. Denna klänning påminner om de amerikanska skolbalerna, "proms", och är gudomligt söt. Stjärnorna i halsbandet skapar en extra trendfaktor.

Glöm inte tävlingen

Ni glömmer väl inte bort min tävling? Vinsten är ett superfint armband från Puss.

Tävla här!

Chanel 2.55

Jag tänkte berätta för er om en dröm jag har. Som jag tidigare nämnt älskar jag min syster över allt annat och ett av mina mål i livet är att kunna betala tillbaka henne för allt hon har gjort för mig - och jag vet precis hur. När jag blir stor och rik (inte om utan när) ska jag köpa henne klassikernas klassiker i väskväg - den quiltade Chanel 2.55.

Hon är en riktig väsknörd, är ett stort fan av denna väska och hennes egen favorit genom tiderna var en liknande, billigare.

Chanel 2.55 lanserades i Februari 1955 och är lika trendig nu som då. Det är en klassiker som aldrig går ur tiden och trots att den kan kännas tantig vid första anblick kan det knappast bli mer stilrent än ett par jeans, en vit topp och väskan. Så enkelt och så snyggt!

Är denna väska något för dig?



Ny blogg

För alla er fotbollsintresserade har jag en nyhet. Min pojkvän har själv skapat en blogg nu, skojmedboll, där han skriver om de senaste nyheterna inom fotboll.

Läs själv eller säg till pojkvännen!

Utgång

Nu blir det snart utgång. Ska hoppa på bussen vid nio och sedan mötas upp med Armina, innan vi beger oss mot en Andreas. Hoppas det blir kul ikväll, är inte supersugen på att gå ut egentligen men det blir säkert bra.

Hur som helst blir det att åka hem ganska tidigt eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Längtar tills på söndag, då får jag sooooova!

Dagens ASOS - fredag


Jag ska ut ikväll hade jag tänkt. Det är Katrineholmsveckans sista helg med öltält och så på torget. Dock väldigt tråkigt väder att gå ut i!

Hade vädret varit bättre vore denna volangtopp från ASOS inte helt fel att ha på sig. Söt! Nu får jag försöka hitta något annat - varmare...

Drömskorna inför hösten

Ni vet ju att jag älskar Christian Louboutin och att han gör mina drömskor. Hur gärna tror ni inte att jag skulle vilja spatsera runt i dessa i höst? Tyvärr så är inte €550 riktigt vad min plånbok klarar av att lägga på ett par skor.. Välgörenhet någon?

Tävling igång

Nu är alltså min första tävling någonsin igång - här i inlägget under. Det ska bli kul. För rättvisans skull så döljer jag alla tävlingskommentarer tills tävlingen är slut - annars kan ni ju fuska med artikelnumret.

Hoppas ni tycker det det är en kul tävling - och ni, glöm inte mail- eller bloggadress!

Ska krypa ner i sängen snart. Natti natti!

T Ä V L I N G



Ni har väl inte missat mitt nya halsband från Puss.se? Nu kan du också få ett smycke från Puss - om du vinner min tävling. Priset består av detta ursöta armband med blommor, värde 229:-.

Tävlingsreglerna är enkla och består av två moment:
1. Gå in på Puss.se och leta reda på armbandet ovan. Skriv därefter ner artikelnumret i tävlingskommentaren.
2. Ni ska dessutom lägga upp bilden ovan i er egen blogg, i ett inlägg där ni även berättar att ni är med och tävlar. Skicka med länken till inlägget i kommentaren.


Tävlingen avslutas om en vecka - torsdagen den 14 augusti klockan 20.00. Lycka till!

Nytt halsband från Puss

Idag kom mitt nya halsband från Puss.se, i en supersöt svart tygpåse. Ett jättefint långt i silver med ett stort svart hjärta längst ner. Jag är jättenöjd och det kommer säkerligen att användas en hel del! Det såg inte riktigt ut som på bilden men jag måste säga att jag gillade det ännu mer i verkligheten. Kika på det här.

Jag måste dessutom tillägga att jag är jättenöjd med bra service och snabb leverans. Toppen! Det blir kanske något mer inköp från Puss inom en snar framtid. Ska kika runt lite mer...


Kul läsning

Ni som inte vet vilka bloggkommentatorerna har verkligen missat någonting. Bloggkommentatorerna läser alla viktiga bloggar, och kommenterar vad de skriver. Bra summering av dagens bloggande men även riktigt rolig läsning med grymt sköna kommentarer. Läs!


Blommigt från Acne


Hittade denna otroligt söta kjol i Acnes webshop. Kostar lite för mycket för mig men uj så söt. Ska nog försöka hitta något liknande till i höst. För er som har råd - passa på och köp den innan den tar slut!

Dagens ASOS - torsdag


Jag vet, jag har nyss köpt en väska, men den här var så snygg och drömma om fler kan man ju. Idag får denna godbit alltså bli dagens ASOS. Oversize och finns i svart och brunt.

Väskan hittar ni här.

Nio timmars arbetsdag

Hej!

Kom nyss hem från en nio timmar lång arbetsdag. Började klockan 06.15 imorse. Det är hårt - och det blev en väldig omställning från att inte jobba alls. Men men, jag är glad för mina timmar, och lönen lär ju behövas i Jönköping.

Fortsätt håll ögonen öppna här i bloggen, för ikväll (tror jag) dyker det upp något spännande!

Sovdags

Nu kära vänner ska jag hoppa in i duschen och tvätta av håret innan jag försöker bege mig mot sängen. Börjar jobba 06.15 imorgon så måste försöka komma i säng. Natti natti.

Har du några spännande planer inför morgondagen?

Ida Sjöstedt ♥ Monki

En av mina svenska favoritdesigners Ida Sjöstedt har inlett ett samarbete med Monki och de har tillsammans gjort en kollektion inför hösten. Plaggen går i svart och guld och kollektionen innehåller mycket spets (låter alldeles utmärkt).

Ida Sjöstedt är bara en av flera designers som Monki planerar samarbete med inför hösten. Imorgon, den 7 augusti, invigs en ny Monkibutik på Sergelgatan i Stockholm. Till invigningen har en Monki/Ida Sjöstedt-värld byggts upp. Spännande!

Plaggen kommer att börja säljas i butik under oktober - det ska bli intressant att se!


Bild: Glamour.se

Kom igen...

Jag vill påpeka att jag tycker att det är jätteroligt att ni läser min blogg men det skulle vara ännu roligare om ni ville kommentera lite mer. Kom igen nu!

Stickad väst

Jag har hittat en så snygg stickad västAxelssons (!!!) här i Katrineholm, från märket Geena - men varför hittar jag den inte på Internet så att jag kan visa den för er?!

Det är den perfekta västen. Jag skulle vara så fin i den i höst!

Dagens ASOS - onsdag




Jag var tvungen att välja denna klänning idag eftersom den är så himla lik min studentklänning, som jag älskar! Denna axelbandslösa klänning i svart och creme har ballongkjol och finns, självklart, på ASOS.com.

Klänningen finns förutom i svart/creme i helsvart och lila. Superfin!

Sko dig som Carrie


De snygga gladiatorklackarna från Dior som Carrie bär i Sex and the city - the movie finns nu i en betydligt plånboksvänligare variant. Kopiorna kommer från Steve Madden och är mycket lika originalet.

Tjuvstart på OS

Nu är alltså OS igång, lite tjuvstartat sådär. Invigningen är ju inte förrän på fredag men idag spelade Sveriges fotbollsdamer sin första match mot Kina - och förlorade. Nu får vi lita på att de andra lagen spelar rätt - och att vi vinner i fortsättningen.

Är det föresten inte lite konstigt att OS-invigningen är på fredag, men det "tjuvstartar" lite innan. Idag var alltså OS dag -2.

Tänker du följa OS?

Skogens guld


På bilderna ovan ser ni ungefär hälften av resultatet från våran skogstur idag. Vi fann en hel del kantareller - många stora - och det är guld värt för en kantarellälskande familj som våran (förutom syster och älskling). Jag är vanligtvis ingen skogsälskare och går helst inte in frivilligt med undantag från kantarellplockning.

Imorgon blir det stuvning på dessa. Mums!

Dagens ASOS

Alla gillar väl ASOS? De har mycket snyggt och uppdaterar ständigt sin webshop. Därför tänkte jag starta ett återkommande inslag här i bloggen - nämligen Dagens ASOS.

Här kommer dagens ASOS för tisdag:


Den här korta kavajen från ASOS passar perfekt som jacka en ljumm sommarkväll eller en behaglig höstdag. Är lite tveksam till stjärnorna men förutom dem - me like!



Håll ögonen öppna...

Håll ögonen öppna mina vänner. Det kanske dyker upp någonting spännande här i bloggen inom kort...

Funderingar angående den svenska sommaren...

Står allt verkligen rätt till när man i början av sommarmånaden augusti går ute och fryser trots långbyxor, kofta, jacka och sjal? Ja, visar det sig - det är en typisk svensk sommar!

Att solen skiner under sommaren i sverige är ett undantag. Usch för det typiska svenska sommarvädret!

Borstset

Jag skulle verkligen behöva införskaffa ett nytt borstset. Mitt nuvarande är riktigt bra och kommer från Kanebo men vissa borstar börjar bli lite slitna. Nedan ses ett set från Get &Sobel/eleven, vilket är liiiiiiiite större än vad jag hade tänkt mig.


Fyndat nu igen

Jag skrev ju igår och var så irriterad på bussarna som inte passade - men inget ont som inte har något gott i sig. I ett försök att fördriva tiden drev jag runt bland de utplockade reaställen i några olika butiker utan hopp om att hitta någonting, men jag fann något - ett riktigt fynd!

Väskan nedan köpte jag på Kappahl för endast 45kr. Fynd eller vad?


Brukar du hittta fynd på slutrean?



 


Körlektion nummer ett avklarad

Idag hade jag alltså min första körlektion - som gick galant. Läraren trodde att jag skulle klara det inom kort. Nu flyttar jag ju den 16:e men han var snäll nog att erbjuda sig att ordna med en körskola i Jönköping där jag kan fortsätta. Har i alla fall bokat in de återstående två lektioner som jag redan betalat för, så det blir en dubbellektion nästa torsdag.

Nu är jag igång!

Säger hej då för nu...

Nu ska jag ta och överge datorn för ikväll. Ska nog försöka gå och lägga mig ganska skapligt ikväll eftersom jag har min första körlektion imorgon. Jag är inte speciellt nervös men irriterad eftersom lektionen är tio och bussarna inte passar - varken dit eller hem.

Man skulle ha haft körkort.. Men då skulle jag ju såklart inte ha varit tvungen att vara inne klockan tio för att ha körlektion så vad hade det spelat för roll? Jag hade varit av med skiten i alla fall..

Sov så gott allihopa och håll tummarna för mig imorgon!

Babydoll



En av de hetaste trenderna på klänningsfronten har länge varit babydoll - kortkort och vid kjol. Trenden kommer även att hålla i sig i höst med då med strumpbyxor till. Passa på att skaffa en redan nu!

Ovan ses den krämfärgade klänning från H&M som enligt rykten sålde slut på nolltid.

Fixar och donar

Nu sitter jag här och fixar och donar med bloggen. Har bland annat lagt in en text med Kontakta mig, tänkte att det kunde vara bra. Är nu på jakt efter att få bort namnet under profilbilden men det verkar inte vilja.. Har tagit bort vad jag ska men det händer ingenting! Får knappa lite så kanske det löser sig!

Tycker du att det är svårt med bloggdesign?

Blonde and beautiful

På den förra bilden la jag inte bara märke till de grymt snygga byxorna utan även modellens frisyr - som jag älskar. Jag har ju något liknande men skulle verkligen vilja fixa till min så att den liknar hennes lite mer.












Vad tycker du om den här frisyren?


Black and white




Ni vet ju hur jag älskar enkla, stilrena kläder. Jag vill gärna ha snygga basplagg med en modern touch. Med andra ord skulle denna outfit passa mig alldeles utmärkt. Älskar byxorna, som endast kostar 367,50kr. De är nyinkomna på ASOS och skulle även vara välkomna i min garderob.

Fyndsugen?




Jag tänkte tipsa alla er shoppingälskare där ute om ett bra fyndställe - Vingåkers Factory Outlet. Sedan de öppnade 1997 har deras mål varit att erbjuda märkeskläder till 30-70% under ordinarie pris och detta gör de i en 5000 kvadratmeter stor butik.

VFO säljer kläder, skor, parfymer, klockor mm till dam, herr och barn och erbjuder över 100 olika märken under ett och samma tak.

I outletområdet ligger även Fabriksbutiken, som säljer glas och keramik, Scorett Outlet, Alpinbutiken och en syaffär - allt med bra, nedpressade priser.

Läs mer om VFO här.

För dagar som denna...



Idag har det regnat mest hela dagen. Denna outfit med grymt snygga stövlar från Viking (modellen Fox), jeansshorts från Replay, tee från H&M och armband från Cocoo Accessories vore inte helt fel att gå ut i.

Sovdags

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng, ensam för en gångs skull (älskling sover hemma). Hatar att sova själv, men måste väl lära mig nu när jag ska flytta och allt...

Imorgon blir det arbete med start 07.00 - tidigt tidigt tidigt.

Sov så gott allihopa!

Vad ska du göra imorgon?

Redo för höst




Jag vet, jag är knäpp men jag har redan börjar sukta efter höstkläder. Blir sugen nu när vädret är som det är! Denna kappa från Miu Miu vill jag ha i höst och vinter - I wish, den kostar saftiga €880. Men håll med om att denna outfit (kappa Miu Miu, väska Marc Jacobs, stövlar Chloé) vore härlig att spatsera runt i i ruskvädret!

Finns att köpa på Mytheresa.

Om 13 dagar...

Om 13 dagar - då smäller det. Nu är det bestämt och klart, bara att börja packa för lördagen den 16 augusti drar jag till Jönköping och...




International Economics and Policy - here I come!

Vingåkers största händelse...

Igår var det alltså dags för den årliga Augustibasaren här i Vingåker. På en liten ort utan uteställen blir en sådan kväll snabbt en stor händelse och nästan alla var där - allt från 18-åringar till pensionärer. Kvällen startade hemma hos mig med fotboll och pizza innan vi drog vidare till Sandra och sedan parken. Kvällen var trevlig, men hade kunnat vara bättre om jag inte varit så himla trött.


Enligt våra kära Göteborgsälskare så kunde kvällen inte ha börjat bättre.
IFK slog Malmö FF med 2-0.



 


Outfits x 2

Förlåt för dålig uppdatering. Gårdagen var körig och det fanns helt ärligt inte en sekund över till datorn, som fick stå avstängd hela dagen. Här kommer i alla fall dagens outfit för fredag och lördag:

Fredag:


Firade älsklings morfar iklädd jeanskjol från H&M, blommig topp ??? (mammas garderob) samt skärp från vinden.

Lördag:


Augustibasaren (Vingåkers största händelse ungefär) besöktes i jeans från Gina T, svart linne MQ, guldskärp hittade hos farmor, vit kofta H&M, svart väska Wedins samt träarmband köpt i Söderköping.

Mer nytt från Lindex...

Jag visade ju igår lite nyheter på Lindex Shop Online, men idag visade det sig att en till godbit letat sig dit. Denna topp i färgen Winter White med rynk vid ringning samt dekorativt knytband fram kostar endast 99kr och är riktigt söt. Ännu ett bra basplagg från Lindex!

(Bilden är länkad)

Benvit topp



Denna benvita topp från Forever 21 skulle jag verkligen vilja klicka hem. Passar lika bra ljumna sommarkvällar som i murriga höstdagar. Ett perfekt köp just nu!

Som jag skrev i föregående inlägg är jag och syster väldigt sugna på att klicka hem lite från Forever 21, men eftersom tullen verkar så dyr så blir det nog inget... Synd!

Sommardag

Sitter här i systers lägenhet. Vi kommer precis från stranden där vi har solat och badat. Nu tänkte vi kolla Forever 21 och se om va kanske ska beställa något. Härligt med en syster-dag. Det blir inte alltför ofta nu när hon har flyttat.

På tal om Forever 21, jag har dålig koll på vad som gäller med frakt och tull och så. Har någon bättre koll får ni gärna höra av er om vad som gäller. Tack!

Mussla på kroken

God morgon kära vänner!

Gårdagskvällen spenderades vid sjön tillsammans med älsklingen och hans bror - vi fiskade. Jag blev storfiskaren med åtta fiskar, en gren och en bräda medan älskling fångade en mussla på kroken (jag skojar inte). Trevlig kväll!







(Klicka på bildenra för att göra dem större)

RSS 2.0