Rastlös

Guuuuud, vad rastlös jag känner mig idag. Visst är det ganska skönt att vara ledig mest hela tiden men vad ska man göra? Hade jag inte varit så skitig i håret hade jag hittat på någonting..

Kanske kan det bli ändring på raslösheten imorgon...? Hoppas!

Tips: Tävling

Jag tänkte tipsa om en tävling som min favoritbloggare Shopaholicmamman anordnar. Kika in på hennes sida innan den 29/6 kl. 23.59 och tävla om den fina goodiebagen som hon har plockat ihop. Det har jag gjort!

Mary Kay


                                         

Idag tänkte jag tipsa om ett riktigt bra kosmetik- och hudvårdsmärke, nämligen Mary Kay, som sedan 11 år tillbaka är det bäst säljande märket av hudvård och kosmetik i USA. Jag använder själv deras foundation, mineralpuder samt Satin Hands, som är ett hand- och fotvårdspaket innehållande fet kräm, peeling och fuktkräm, och jag är väldigt nöjd. Sminket känns fjäderlätt på huden och man får en matt, slät yta utan att det blir sådär "kakigt" som det annars lätt blir. Jag är faktiskt så nöjd att jag till och med överväger att själv bli säljare i höst.

Inga produkter har blivit testade på djur, inte i något led, och alla förpackningar är återvinningsbara (vilket känns ganska viktigt idag).

Kika gärna på deras hemsida, för mer information.

Datanörd?

Idag har jag och Joel varit hos min syster och hennes sambo, vi har lekt datanördar. Allt började med att Lina ringde:
Lina: Duuu, du är ganska duktig på datorer va?
Ida (börjar bli orolig): Nja, det beror på vad det gäller...
Lina: Jo, vårat internet fungerar inte och vi vet inte vad som är fel. Det är någonting med någon IP-adress tror jag.
Ida (känner mig som ett frågetecken): Jaha.. Men vi kanske kan komma upp och kolla på det. Om vi får fika förstås (för det ville Joel ha).
Sagt och gjort, vi begav oss iväg till Högsjö för att ta oss en titt på datorn, och simsalabim - vi löste problemet. Nu kan Lina och Marcus återigen njuta av sitt väl fungerande internet medan jag och Joel får njuta av stämpeln "Datanördar".

Så vill ni ha någonting fixat, strunta i supporterhjälp och liknande - ring Ida och Joel istället, vi är precis lika bra om inte bättre.

Lördag

Hittills har dagen spenderats med älskling. Vi har letat ilskna katter som skulle hämtas av Sandra och Sammy. Till sist fick vi tag på de små tigrarna, efter ett antal rivmärken och fräsningar (både av oss och kissarna).

Fortsättningen av dagen kommer även den att spenderas tillsammans med Joel, för en lugn och mysig hemmakväll tillsammans. 


Tigrarna - lycka till Sandra och Sammy!

Fel värderingar?

Dagens i-landsproblem:
Ida till mamma: "Fan, jag vet inte hur jag ska göra... Jag älskar min rosa mobil men har man fått en ny helt gratis så måste man ju nästan använda den. Mammaaaa, hur ska jag göra?"

Samtidigt på andra sidan jorden i ett fattigt u-land:
Fattig pojke till mamma: "Ån är uttorkad nu igen, djuren svälter och hyddan håller på att rasa in. Mamma, hur ska vi göra?"

Snacka om att man har konstiga värderingar ibland...

Städa hela dagen lång

Så, nu har jag varit på Konsum och rastat städutrustningen lite. Det gick bra, slog till en trave katronger innehållande fläktar bara så att dom åkte i golvet. Det kan därför vara osäkert att köpa en fläkt på Konsum just nu (lägg det till listan efter glödlamporna).

Redan hemma alltså, det är långa dagar man jobbar: 7-9 idag och 9-11 imorgon. Jag blir nog mycket rik på det här.

Nej, nu ska jag gå och äta lite lunch (kallas det lunch fem över nio?) innan jag städar hela huset åt mamma. Hon är väldigt glad att jag inte jobbar så mycket för då kan hon få komma hem till ett nystädat hem för en gångs skull.


Jag är en städtant

Efter filmen

Kom nyss hem från bion, efter att ha sett Sex and the city - the movie. Jag hade, som jag tidigare nämnde, otroligt höga förväntningar på denna film. Levde den då upp till mina förväntningar? Nej, den var bättre! Jag blev riktigt positivt överraskad och kan knappt vänta tills den släpps på DVD, då är den min direkt! Filmen innehöll verkligen allt - kärlek, hat, humor, ledsamhet, you name it! Jag kan verkligen rekommendera den, mer än rekommendera den.

Att filmen innehöll otroligt mycket vackra kläder råder det heller ingen tvekan om. Det var en ren njutning att se alla 81 outfits som Carrie bar (räkna då till de andra tre New York-kvinnorna). Bröllopsfotograferingen var verkligen en av höjdpunkterna.

Nu sitter jag här i min rosa morgonrock, ska ta en kopp te och en macka innan jag kryper ner i sängen. Ska nämligen upp redan klockan sex imorgon för att jobba.

Sov gott!


Be Carried away
Det här är verkligen en av de vackraste klänningarna Carrie bär i filmen. Me love!

SATC

Ska nog kika lite på Gossip Girl nu en stund innan jag börjar göra mig iordning för kvällen då jag, mamma, Lina och Julia ska åka in till Katrineholm för att kika på filmen till en annan grymt bra TV-serie - Sex and the city. Som jag har längtat efter denna film, hoppas bara att den motsvarar mina förväntningar...


Charlotte, Carrie, Miranda och Samantha - tjejerna som skapade singellivets status

Första inlägget

Jaha, då har alltså Ida också skaffat blogg. Fröken "Jagskaaldrigskaffablogg" själv. Antagligen beror det på att mitt sommarjobb sket sig så att jag har hur mycket fritid som helst medan alla andra jobbar. Istället får jag alltså sitta här hemma och skriva om mitt (icke) händelserika liv.

Det blir lite på prov så får vi se om det verkar roligt... Enjoy!


RSS 2.0