Äta jobba sova - this is my life

Just nu består mitt liv inte av någon jättestor variation. Jag går upp tio över sex på morgonen, gör mig i ordning och äter frukost, jobbar mellan halv åtta och fyra, åker hem och duschar, äter lite mer, sover. Jag jobbar ute i den stekheta solen hela dagarna och är därför totalt slut när jag kommer hem. Well well, that's life!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort dagens svett. Mysigt.Kul att ni tävlar föresten, fortsätt gärna - tävlingen pågår till och med söndag! Kan passa på att nämna att jag inte publicerar kommentarerna förrän tävlingen är avslutad.


Stekdag

Idag har jag och mina favoritkillar legar ute vid Lyttersta och stekt hela dagen. Jag har blivit ovanligt brun (eller röd, om man frågar älsklingen) och känner mig riktigt sommarfräsch.

Ikväll fanns det flera olika planer men det lutar åt en lugn hemmakväll bara. Kan vara skönt det med!

Första bilden..


Madonna gör återigen en kampanj för Louis Vuitton tillsammans med fotografe Steven Meisel. Nu är första bilden publicerad och jag måste säga att hon ser betydligt yngre och snyggare ut än i verkligheten. Photoshop någon?

Vad tycker du - hiss eller diss?

Kenza for Bracy.se


Kenza är månadens ängel på Bracy.se, där de säljer hennes egendesignade armband till förmån för Rädda Barnen. Passa på att gör en god gärning samtidigt som du shoppar!

TÄVLING - vinn en goodiebag


Bloggen fyller ett år idag, vilket självklart ska firas med en liten goodiebag-tävling. Kanske kan den även peppa mig att börja blogga mer igen.

En person kommer att vinna goodiebagen som innehåller:
Pink Buttercream Frosting Body Mist från Jaqua/eleven.se
Peach Bellini Hand Crème från Jaqua/eleven.se
Body Butter från MOR Cosmetics/eleven.se
♥ Ett armband från MarMalaid
♥ En skrubbhandske från Nivea
♥ Prover på nya Diamond Gloss shampoo och balsam från Nivea
Total Body Self-tan Towelette från tantowel. 

För att vinna behöver du bara svara på följande två frågor:
1. Vad har Pink Buttercream Frosting Body Mist för Art.nr hos eleven.se?
2. Vad för slags pärlor är det i armbandet?

Alla som svarar rätt på frågorna får varsin lott, och deltar därmed i tävlingen. Du får endast tävla en gång, men länkar du till tävlingen i din blogg får du totalt tre lotter i tävlingen (alltså två extra). Detta ökar självklart din chans att vinna. Du får gärna låna bilden. Skriv då med länken till inlägget i kommentaren.

Tävlingen pågår tom 5/7. Lycka till!

Kommande tävling

Om lite drygt en vecka fyller min blogg ett år, och det ska självklart firas med en tävling - probably en liten goodiebag-tävling. Håll ögonen öppna!

Ny på jobbet

Nu har nya jobbet dragit igång. Det är mycket nytt och väldigt klurigt, men efter de första veckorna så kommer man nog in i det. Spännande ska det bli i alla fall!

Såhär såg vi ut i onsdags kväll..
Jönköping + jobb

Sandra hörde av sig förut för att fråga om jag ville jobba med henne i garderoben på Harrys på lördag. Självklart ställer man upp, det är ju inte så att man tackar nej till jobb direkt. Lördag kväll alltså, 21.00-02.30 - härligt! Detta innebär att jag får dissa de jag skulle ut med, men de förstår säkert!

Nu är det Jönköping nästa, jag och mamma åker ner för att flytta hem mina saker. I'll be back tomorrow!


Det blev att gå ut...

Igår fick jag och bästaste Carro ett ryck och bestämde oss för att göra de blivande studenterna sällskap på Harrys. Det har blivit ganska sällan på sista tiden att jag och Carro umgås på tu man hand så vi hade riktigt trevligt. Det blev drinkar, dans och, till sist, en pizza. Bra kväll!

Carro tog bilder, de kanske

Inför finare dagar..


Idag regnar det, men det hindrar en inte att drömma om varmare dagar. Hittade den här somriga klänningen från Vila på Nelly.com. Den finns i tre färger och kostar 199 kronor. Jättefin!

Blivande sambos

Den första september flyttar jag och älsklingen in i vår första lägenhet tillsammans. Det är en superfin trea, nyrenoverad i december. I can't wait!


Armbandsmix


Jag gillar armband och tycker att det är jättesnyggt att mixa flera stycken. Här är tre godbitar från Bracy som jag gillar.

Gillar du armband?

H&M sale


Kollade just in H&Ms rea. Det var inte jättemycket som föll mig i smaken, bara dessa tre saker - en lång vit skjorta, en randig tröja och guldarmband. Två riktiga basplagg och enkla armband - sådant som ska inhandlas på reor.

Dags att ta sig i kragen

Nu har jag fått skällning av Armina, så det är bäst att jag börjar uppdatera lite. Hädanefter kan ni räkna med lite skärpning här i bloggen!

RSS 2.0