Robinson

Det blev Robinson. Nu spurtar Anna och Jarmo mot mål - heja anna. Jag törs inte titta (jag vet, jag är larvig..)!!!

Update: Fan också...

Just nu:


Sitter ute i solen och försöker få klar hemtenta nummer ett av två.

Fashion Against AIDS


H&Ms Fashion Against AIDS-kampanj är nu i full gång. I år har stjärnor som Robyn, Dita Von Teese, N.E.R.D och Yoko Ono designat tees till den snygga kollektion. Min favorit är Yelles, som ni ser längst upp till vänster. Snygging!

Soooooolskeeeeen

Nu sitter jag här i soffan och kikar på Are you smarter than a fifth grader?, amerikanare är inte särskilt intelligenta... Igår kväll hade jag en liten myskväll med mig själv. Lagade mat (!!!), tittade på TV och åt chips.
 
Idag blir det pluggande ute i det härliga vädret och sedan får jag se vad jag gör. Är jag trött, vilket jag antagligen är eftersom det är mitt i tentaveckan, så blir det hemmakväll framför Robinson-finalen annars kanske det blir party med bland annat Linnea och Sofia.

Har du också solsken idag?


Jag håller på Anna ikväll

Såhär matchade jag kjolen


Jag skulle ju visa vad jag hade till den nya kjolen i lördags - linne och leggings från Gina Tricot, skor från Skopunkten, gammal älskad jeansjacka samt sjal och väska från Åhléns. Det blev ingen innebild, men det här får duga lika bra!

 



En till bild på mig och en på mig och Tobbe, som också ville vara med på bild

Nya Första Kokboken


Igår träffade jag några vänner ute på piren här i Jönköping. Anledningen var min kommande flytt samt till viss del min ofirade födelsedag. Det var riktigt trevligt!

Av Julia och Ida fick jag den här kokboken, en riktigt nybörjarguide. De som känner mig vet att jag är helt nollställd när det gäller matlagning och förstår säkert vilken toppenpresent det var. Har suttit och kikat i den och rekommenderar den till alla som är som jag!

Blommigt inför sommaren


Tänkte visa upp en kjol som jag köpte förra veckan. Hittade den på Åhléns för 249 kronor och är riktigt nöjd. I lördags kväll fick den följa med ut och så snart jag fått bilder av Armina ska jag visa upp vad jag valde att ha till.

Dålig uppdatering

Det har vart dålig uppdatering här några dagar. Är hemma över helgen och eftersom jag inte varit det på över två veckor så har jag en del att göra och folk att träffa.

När jag kommer ner till Jönköping igen så är det för sista gången. Då är det tentaperiod, vilket även det innebär sämre uppdatering än vanligt. Hoppas ni har överseende med det!

Titta gärna in ändå, rätt som det är får jag lite tid över och postar några inlägg.

En simpel förklaring

Ikväll gick det upp ett ljus för mig (mycket tack vara Noopur). För någon vecka sedan så blev mitt Internet helt plötsligt otroligt segt, det orkar inte med någonting och jag kan inte längre titta på streamad TV osv. Tydligen så finns det en gräns på att ta emot typ 3GB på mitt mobila bredband och när man överskridit den så sänks hastigheten... Massor!

Jag som inte ens håller på och laddar ner någonting eller så... En helt vanlig användare och gränsen överstegs efter 10 dagar. Inte bra telia...

Tjejkväll

Nu ikväll har jag vart på lite tjejkväll/inflyttningsmys hos Noopur. Hon fick Kärlekste och ett blockljus av mig och Julia och om jag inte tog helt fel så blev hon glad. Mysigt att träffa tjejerna härnere lite, särskilt eftersom jag flyttar hem om några veckor. Jag kommer verkligen att sakna dem!

Ger er ytterligare en sneak peak, nämligen på min outfit för kvällen. Jag var ganska slappt klädd med leggings, lång tee (båda från Gina Tricot), jeansjacka (gammal), skärp (loppisfynd), sjal+väska (Åhléns) och tygskor (Skopunkten).

 


Sneak Peak på H&Ms höstkollektion


Hittade lite bilder på H&Ms kommande höstkollektion. Nitar, läder, armband, svart, dragkedjor, svart, ulligt och höga klackar. Låter som en bra kombination!

Gillar du vad du ser?

Ursprungsbilder: Glamour.se

Mer rosa åt folket!


Jag håller på att bli tokig här hemma utan kamera, måste verkligen köpa en ny snart. Är sugen på den här - Samsung (hade det innan och trivdes), billig, verkar bra och självklart ROSA!

Håller med det Julia sa tidigare idag - Mer rosa åt folket!

Hiss eller diss?


Dessa skor dyker snart upp i nya favoriten Skona mig. Kan inte bestämma mig för om jag gillar dem eller om det blir lite too much med alla detaljer.
 
Vad tycker du - hiss eller diss?

Långlunch och pluggande

Idag hade vi opponering i skolan, vilket innebär att vi redovisade uppsatser och kritiserade/berömde andras. Min och Julias redovisning gick bra och kritiken vi fick var sådant som vi själva inte varit helt nöjda med. Vi var en av ganska få grupper som inte behövde ta tillbaka uppsatsen, ändra något och sedan lämna in igen vilket känns skönt. Klapp på axeln till oss!

Därefter blev det långlunch på Kaffé Paus (ja, det är särskrivet) med egendesignade sallader innan vi begav oss tillbaka till skolan för en stunds pluggande. Duktig dag!


Sallad med bland annat kyckling och bulgur


Det här roade jag mig med i biblioteket

En utekväll med Vingåkerspojkarna

Har haft besök av Joel, Larsson och Danne här i Jönköping. De kom igår, vi bastade, åt tacos, kollade eurovision och dansade arslet av oss på Centrum. Tack killar för en riktigt trevlig kväll!


Mobilbild från utekvällen - har ju fortfarande ingen kamera

Grattis Norge


Grattis Norge - värdiga vinnare!

Nyinhandlat linne


Ofta när jag ska gå ut råkar jag ut för det typiska problemet som allas vår Carrie beskriver ungefär som A closet full of clothes but nothing to wear. Var därför riktigt glad när jag hittade det här linnet på Gina Tricot. Lite silkigt i materialet och perfekt att matcha med tighta jeans, lite smycken och grymma heels. Kan det bli enklare?

Morgonpromenad

Ställde klockan på kvart i nio imorse för att hinna med en morgonpromenad innan jag ska till skolan. Uppiggande att vara ute men promenaden ledde till en stor blåsa under foten - inte skönt! Har fått något tjockt slags plåster på så det känns lite bättre, men det blir verkligen bussen till skolan idag!


Idag firar vi en månad tillsammans!



Idag firar jag och mitt körkort en hel månad tillsammans. Känns bra!

En kväll i Stadsparken

Igår kväll sågs vi alltså studentambassadörerna för grillning i Stadsparken. Vi som dök upp hade riktigt trevligt tillsammans med god mat och dryck. Eftersom jag fortfarande inte köpt en ny kamera så har jag inga bilder från kvällen, så ni får helt enkelt stå ut!

Det känns lite tråkigt när vi sitter och utvärderar och planerar inför nästa år när jag vet att jag inte kommer att vara med då. Får försöka ta upp min karriär på nytt när jag kommer till Örebro!

Sommar och sol...


Dagar som denna skulle jag vilja gå omkring såhär - jeansshorts, tee och snygga gladiatorsandaler. Tyvärr är det lite kallt ännu, i alla fall här i Jönköping där det ständigt blåser, så jag får vänta lite.

State of play

Igår efter utvärderingen så blev det bio. Linnea gjorde ett alldeles utomordentligt val när hon föreslog thrillern State of Play. Jag är inte mycket för den typen av filmer egentligen men den var riktigt riktigt bra. Jag rekommenderar den till alla!


I've got a date...

Om en halvtimme eller så ska jag börja bege mig tillbaka upp mot skolan, jag har en dejt med mina studentambassadörsflickor och Magnus. Utvärdering sedan bio.

Ha en bra kväll!

En dagens

Idag har jag haft en riktigt skön dag. Efter föreläsningen åt jag glass i trevligt sällskap innan jag tog en sväng på stan. Köpte bara en ansiktskräm men det var skönt att vara ute i solskenet. Passade på att fota dagens outfit inne på Gina, när jag ändå hade bra spegel och ljus. Vet att mobilkameran inte är den bästa men det bjuder jag på!

T-shirtklänning Åhléns, leggins Gina Tricot, skor Belle Shoes, jacka och väska gamla.

Måndagspromenad

Igår var jag ute i kvällssolen och promenerade. Trots att solen lyste var det ganska kyligt, men ändå skönt. Gick förbi en massa träd med vita blommor på som luktade riktigt gott. Hur kan man inte älska våren?


Ibland är det skönt att göra ingenting


Mmh, sitter här och njuter av en riktigt flottig lunch samtidigt som jag tittar på 90210. Ibland är det härligt att bara göra ingenting!

Grand Slam

Igår var det alltså Grand Slam Summer Party II i Gula Villan. Jag gjorde det enkelt för mig och förfestade där också - vi grillade och Ida hade som vanligt ordnat jättegod mat. Hade en trevlig kväll och gick när jag började känna att det gick neråt, då blev det McDonalds för mig och några till. Var väl hemma strax efter två, helt lagom!

Eftersom jag fortfarande inte har någon kamera så blev det bara några mobilbilder under tiden det var tillräckligt ljust. Bjuder på två:


Grillar på rad


Kvällens värdar

Och vinnaren är...


Vinnaren av Veckans blogg denna vecka blev Icanpikan. Grattis!


Grattis Erika, hur känns det?
Det känns jätte bra & det är verkligen kul att bli veckans blogg då jag aldrig blivit det innan.

Varför bloggar du?
Jag bloggar för att jag tycker det är roligt och det är ett av mina största intresse :)

Vad är det som får dig motiverad till att fortsätta?
Det som får mig att fortsätta är ju såklart alla läsare, för utan dem så hade ju bloggen inte varit någonting.

Vad tror du gör en bra blogg?
Alla bloggar är bra på sina olika sätt, men som jag brukar säga, en blogg utan bilder blir lätt tråkig och inte så kul och läsa. Och sen tror jag också lite på om man har en fin design så kanske det gör att man vill läsa mer och det gör bloggen bättre :)

Såhär vill jag se ut ikväll...


Ikväll blir det utgång - Gula Husets traditionella Grand Slam Party. Är lite avundsjuk på de andra i klassen som ska på Faddersittning först (nackdel med att man ska sluta!), men that's life. Såhär skulle jag vilja se ut ikväll - klänning och leggings från Gina Tricot, jeansjacka från H&M och skor från Skonamig.

Vad ska du göra ikväll?

Sweet dreams


Jag följer strömmen och bloggar om dessa söta sovplagg från H&M. Supersöta till toppenpriser - 149 kronor för pyjamasen och 179 kronor för nattlinnet. Är riktigt sugen på pyjamasen!

Fredagkväll

Igår var jag alltså hos Noopur en sväng. Brukar inte umgås med de som var där men hade riktigt trevligt. Det får vi göra om!

Stipes and a bow



Precis som de flesta andra så gillar jag ränder, och Gina Tricot. Hittade de här två klänningarna där förut, vet inte om jag tycker att det är lite "too much" med rosetten, men söta var de.

Mysfredag

Är hemma en snabbis och vänder. Har varit och bowlat med några kompisar och ska iväg och träffa dem igen. Vädret är hemskt så har dragit på mig en stor mysig kofta för att hålla mig varm. Är alltså inte särskilt uppklädd kvällen till ära.

Vad ska du göra ikväll?


Sista dagen att rösta!


Kul att det är flera stycken som har röstat på Veckans blogg. Inatt avslutas tävlingen så passa på att rösta innan det är för sent! Rösta här.

Inför sommaren


En supersöt ballongklänning i chiffong från Nelly.com, perfekt för varma sommarkvällar tillsammans med vännerna.

Skona mig!


Tipsar om en ny svensk skobutik på nätet - Skona mig. De har inte så stort utbud än så länge men klackarna som finns inne är supersnygga. Skulle kunna tänka mig något av paren ovan, eller varför inte båda?

En dag i Stadsparken

Idag, efter att vi lämnat in vår assignment, tog jag, Julia och Ida en promenad upp till Stadsparken här i Jönköping. Det var faktiskt väldigt fint däruppe och det fanns massa söta djur. Har verkligen kärat ner mig i getterna och var tvungen att smsa älsklingen för att fråga om jag inte kunde få en get. Så länge vi bor på ett lämpligt ställe så var det inga problem. Har jag nämt att jag älskar honom?


Snart är ännu en pluggdag till ända...


Nu börjar det nog närma sig hemfärd för mig och Julia.
Ska läsa igenom vår assignment nu, rätta till eventuella småfel och skriva ihop en Abstract. Snart klara med andra ord. Skönt!

Nyss: Lunch. Nu: Plugg

Har just avnjutit en supergod thaibuffé tillsammans med min "kompanjon" Julia och Ida, som var på besök i Jönköping. Med tanke på hur mycket vi har att göra nu så var lunchen lite för lång och det känns som att det kommer bli en låååång eftermiddag/kväll.

Nu ska vi sätta oss och försöka få klart vår assignment: "Have Foreign Direct Investments reduced the level of poverty in Bolivia?"  Låter det kul?

Vem är din favorit?


Har suttit och kollat Desperate Housewives nu. Det är så bra! Nu är det paus och tänkte därför passa på att ställa en fråga: Vem är din favorit av de desperata hemmafruarna?

Min favorit är Gabrielle, älskar alla scener med henne, men gillar såklart de andra också!

Så, alltså - vem är din favorit?

Pluggdag


Det här har varit en riktig pluggdag. Jag hade först föreläsning, sedan satte jag och Julia oss med vår assignment. Har knappt skrivit något mer på den under dagen men vi har i alla fall tagit reda på vad det är vi ska skriva, och det är en stor del i det hela.

Fick tillbaka hemtentorna idag (...sex veckor senare). Var inte helt nöjd med mitt C men tack vare grym argumentationsteknik står det nu ett A i betyget (har jag Maggan Kruse att tacka för det kanske?). Härligt!

Twist & Tango

Var inne på Twist & Tango's hemsida nyss och blev på så bra humör. Jag måste erkänna att jag inte kollade allför mycket på kläderna men bilderna är helt underbara, våriga och härliga. Blev sugen på allt - sådär vårfräsch vill jag också se ut!

Hiss eller diss?


I höstas och vintras tävlade stilikonerna om vem som lyckades bära upp de konstigaste klackarna. Nu har det varit lungt ett tag men Marc Jacobs och Nathalie Schuterman verkar vilja ta upp trenden igen med dessa skor.

Vad tycker du om dessa klackar - hiss eller diss?

Veckans blogg v.19


Det var ett tag sen sist, men nu drar jag igång en ny omgång av Veckans Blogg. De nominerade är:


"Nya" Shopaholicmamman - trots att hon bytt blogg och inte uppdaterar lika ofta som förut så är och förblir hon min favoritbloggerska.


Man blir vad man tänker - en rolig och lättsam blogg om tankar, träning, kost och hälsa.


Vimmelmamman - trots en cancerdiagnos håller Vimmelmamman humöret uppe, starkt!


Icanpikan - en mysig blogg där Erika skriver om allt mellan himmel och jord. Lägger även ut fina fotografier.




Regler:

Varje vecka väljs fyra tävlande ut som får tävla om att bli "Veckans blogg". Det är jag som väljer ut vilka som ska nomineras, efter egna erfarenheter men även efter tips från er läsare. Tävlingen startar varje måndag och pågår till fredag samma vecka. Under helgen kommer resultatet upp.


Det finns än så länge inga priser i tävlingen, utan det handlar mer om äran samt att eventuellt kunna locka lite nya besökare till en liten blogg.


För att rösta kommenterar du det inlägget, och bara det inlägget, där det står om veckans tävling. RÖSTER SOM POSTAS I ANDRA INLÄGG KOMMER INTE ATT RÄKNAS. Du får rösta max en gång per dag, men det är helt tillåtet att rösta varje dag så länge tävlingen pågår. Röster som kommer in efter tävlingens avslut (fredag 23.59) kommer även de att tas bort.


Det är dumt att försöka fuska med rösterna, eftersom jag ser på IP-adressen hur många gånger ni har röstat.


Har du något tips på vem som ska bli nästa Veckans blogg så skicka iväg en kommentar med bloggens adress eller maila mig på [email protected]

PS. Jag visar inga röster förrän tävlingen är avslutad!


Steve Madden


Steve Madden har gjort premiär i Nellys skobutik. Me like! Har redan hittat mina nya favoriter, ett par klackar med nitar. Priset? 999 kronor.

Ännu en helg har nu gått

Nu är det måndag igen och jag är tillbaka i Jönköping - 5 veckor kvar nu.


Solsken = dålig uppdatering

Oj, vilken dålig uppdatering det har varit de senaste dagarna. Det beror på att jag är hemma i Vingåker och att solen skiner (vill passa på att umgås med de här hemma utomhus). Har även blivit lite pluggande i solen.

Valborg var bra, grillning med vännerna. Härligt!

RSS 2.0