Leather Leggings


När jag klickade runt på Bubbleroom.se hittade jag de här. Ett par leggings med lack-/skinnkänsla. Riktigt snygga! Tyvärr så fanns de självklart bara kvar i stl L, annars hade det defenitivt blivit ett köp.


Lazy outfit


Imorse stod klockan på halv sex och då kändes det så mörkt och ruggigt att jag bara ville klä mig i något varmt och mysigt. Det blev därför den här tröjan och jeans från Gina Tricot, långt linne från Josefssons, en skön sjal och bekväma tygskor.

 


Onsdag

Har i princip just kommit hem från skolan, hade en föreläsning mellan 8.15-12.00. Kände innan att det skulle bli en lång och jobbig föreläsning men tack vare vår fantastiska lärare så var det inga problem. Hon kan verkligen konsten att lära ut på ett enkelt och roligt sätt.

Nu ska jag sätta mig ner och gå igenom anteckningarna från föreläsningen. Det känns inte ens jobbigt!


Ledig tisdag

Idag är jag ledig. Riktigt skönt, som alltid. Sitter just nu i soffan och kikar på SATC-boxen men ska nog snart ta itu med mitt liv. Ska skriva en liten utvärdering om den första delkursen i skolan, som nu är avslutad. Blir nog en promenad också, det är så himla soligt och fint ute!

Ikväll ska jag och älsklingen till hans mamma för att äta middag. Hans syster jobbar som reseledare och har varit på Kreta och jobbat i sex månader. Imorgon drar hon iväg till Lanzarote ett halvår och vi vill ju självklart passa på att träffa henne lite mer innan hon åker.

Hur ser dina planer ut för idag?


No limits by Lindex


Vilken höstinspiration de här bilderna från Lindex No Limits-kampanj ger. Vem kan undgå att längta efter hösten när man ser det här?

 


Just nu...... sitter jag och älsklingen bänkade framför Idol med chips, dipp och limevatten. Mys!

 


Nya höstskor

 

Har införskaffat ett par nya höstskor. Köpte de här på Din Sko för lite drygt en vecka sedan och jag ångrar mig verkligen inte. 449 kronor fick jag hosta upp, inte farligt alls!

Nu fortsätter jakten på nya höst-/vinterskor nummer 2 - ett par platta stövlar.

Välkommen!

Välkommen till min "nya" blogg. Jag har tidigare bloggat på samma adress, men efter en tids uppehåll kände jag att jag ville börja om helt från början. Jag samlade därför alla mina gamla inlägg under kategorin "Arkiv" och gjorde en helt ny design.

Jag som skriver heter Ida Karlsson. Jag är en 20-årig småstadstjej som under dagtid byter den lilla orten där jag bor mot Örebro och Juristprogrammet. Ja, jag ska bli jurist. Ni som följt mig tidigare vet att jag bott och pluggat i Jönköping, men efter ett år där kände jag att jag var inne på fel spår. Jag bytte därför statsvetenskap mot barndomsdrömmen juridik och trivs hur bra som helst.

Nätterna spenderas i min lägenhet, som jag precis flyttat in i tillsammans med min underbara pojkvän (numera sambo), och tiden däremellan försöker jag utnyttja på ett så bra sätt som möjligt.

Jag älskar shopping och är, som de flesta tjejer, barnsligt förtjust i skor. Att försöka få studiemedlet att räcka till hyra, mat, kurslitteratur och shopping är därför en stor utmaning.

Följ mig här i bloggen så får ni läsa om mitt liv, mina funderingar och mode. Jag hoppas att ni kommer trivas!


Arkiv

Här, under kategorin "Arkiv" har jag samlat alla mina tidigare inlägg för att göra plats åt den nya bloggen - den "nya" Ida. Read and enjoy!


RSS 2.0