Bra kväll

Huset är nystädat och Prinsen håller på att sätta ihop grillen. Köttet ligger i marinad och alkholen står på kylning. Ska snart hoppa in i duschen. Det verkar bli en bra kväll!!

Ha det så bra ikväll allihopa!


Badmode


Som jag skrev förut är vi snart inne i maj, vilket betyder att sommaren närmar sig. H&M har som vanligt en relativt välfyld avdelning för badmode i sin webshop med flera plånboksvänliga alternativ. De blandar sina "klassiker" med lite nyheter och jag gillar det. Här är några av bikinisarna man kan välja på.

Vilken är din favorit?


Night Night


Gillar verkligen de här skorna från Wildflower by Kenza. Tycker för övrigt att i stort sett hela hennes skokollektion är toppen, gillar särskilt de rosa insidorna på alla skor!

Vad tycker du om Kenzas skor?


Sista april

Idag är det sista april, vilket betyder VALBORG! Vi är några vänner som ska ses hemma hos oss och grilla lite bara, blir nog ganska lugnt men säkerligen supertrevligt. Har en del att förbereda, måste bland annat städa, + att jag gärna vill hinna plugga lite. MEN, eftersom jag pluggat konstant i flera flera dagar nu så tänker jag ta det lite lugnt en stund först. Läsa lite bloggar och lägga upp några inlägg här. Känner att jag behöver det!

Vad ska ni göra ikväll?


100429


Ska nog lägga bort skolböckerna nu för idag. Får fortsätta en stund imorgon. Prinsen ska spela fotboll så jag tänkte träffa fina Carro och åka ner och hejja fram dem till en vinst. Hoppas att vädret håller sig bara, så att det inte börjar regna. Fotboll i ösregn är inte kul!

Såhär såg jag ut idag i skolan: jeans Gina Tricot, kofta BikBok, randig tröja Cubus, kilklackar Skopunkten, sjal H&M och klocka Jet Set.

Här ser ni håret bra också! Känns fortfarande lite gult men i övrigt gillar jag det!

Vad ska du göra ikväll?


Five thirty?!

Klockan ringde redan halv sex imorse - halv sex! Jag tror att jag får skälla lite på den som kom på att vi skulle ses i skolan redan vid åtta idag. För er som inte vet så nej, jag behöver inte alls två och en halv timme på mig att bli klar på morgonen, men jag har 6,5mil till universitetet. Ska ta dagens, men lägger nog inte upp den förrän ikväll när jag kommit hem (vilket blir efter klockan sex...), men en liten sneak peek kan jag ju bjuda på!


Har två kommentarer om den här bilden: 1. Ser ni vad ledsen vår växt är? 2. Vilken konstig färg sjalen blev, den är samma som koftan på riktigt (svart!).


Mot stan!

Sitter och väntar på att Prinsen ska komma hem. Vi ska åka iväg och försöka hitta lite saker till gästrummet. Är ute efter ett överkast, kuddar, gardiner och matta (det som gör ett rum till ett rum helt enkelt). Ska också köpa en grill, som vi får i inflyttningspresent av fina mamma och pappa, och lite godsaker inför valborg! Har träning ikväll vid 20.00 men får se om jag hinner hem tills dess, tveksam..

Vad ska du göra i eftermiddag/kväll?


Stripes



Jag älskar verkligen ränder, och jag älskar verkligen puffärmar. Hur skulle jag då kunna ogilla de här klänningarna från Lindex? Jag älskar dem, särskilt den vita. Superfina!

Gillar du ränder?


Ida testar...



Åkte ner till min frisör som tyckte att silverschampo var det allra bästa för att bli av med det gula. Hon höll dock fast vid att hon tyckte att min färg blev skitsnygg, men som blondin försod hon att minsta felnyans gör stor skillnad. Ska bli spännande att se om det blir någon skillnad så ska använda det redan ikväll!

Använder du silverschampo?


Lite för gult

Har känt efter lite med nya hårfärgen nu och har kommit fram till att det känns lite för gult. Förstår att jag inte kan bli så blond som innan bara genom en blekning men som det är nu känns det inte helt bra. Har googlat lite och hittat tips på både silverschampoo och askfärgade toningar som ska ta bort det gula, men törs inte göra något utan att ha kollat med min frisör först. Det får därför bli en sväng ner till henne senare för att höra vad hon säger.

Nu håller jag på med en inlämningsuppgift i Skadeståndsrätt. Uppgiften handlar om en tjej som, trots nötallergi, ätit mjölkchoklad från en förpackning med lydelsen "kan innehålla nötmassa". Vi ska alltså försöka komma fram till om hon kan få skadestånd eller inte. Jäkla klantarsel skulle jag vilja säga, kolla förpackningen innan!


Desperate


Dags för veckans bästa TV-program - Desperate Housewives. Älskar det! Gaby är min absoluta favorit, och har varit det ända sedan starten. Hon är så himla härligt! På bilden är ovan är det ju visserligen inte de nuvarande hemmafruarna (en borta, en tillkommen), men enligt mig så det dessa fem som är de "riktiga" desperata hemmafruarna!

Vem är din favorit?

 


Dagens tips


Dagens tips är från Nelly.com. Om ni köper en klänning från Vila får ni just nu en till klänning - helt på köpet! Sådant gillar vi! Har plockat ut tre av de klänningarna ni har att välja på, men på hemsidan finns många fler. Erbjudandet gäller tills den 2 maj, så skynda fynda!

 


Back to blonde





Jag är blond igen, det är vad jag sysslade med idag på förmiddagen. Konstigt att det kändes konstigare att vara blond igen än brunhårig första gången. Känns lite för kort, men men - om ett par veckor är det nog lagom!


Exited

Ska iväg nu och göra något kul. Har längtat! EXITED! Ni får veta mer senare...


100426



Hemkommen från träning. Det var sjukt jobbigt idag och jag är helt slut, men men - det är ju så det ska vara! Kikar på Hollywoodfruar nu. Tycker inte att den här säsongen är lika bra som den tidigare, men älskar ju Maria Montazami så jag måste titta! Slänger upp en dagens här också, trots att den inte är särskilt rolig. Orkade inte engagera mig imorse!


Snygga skor från Donna Karan


Monday again

Jaha, då är det måndag igen. Vad fort det går! Får lite panik när veckorna bara rusar fram, eftersom det innebär att även tentan närmar sig med stormsteg. PANIK! Försöker dock tänka så att även sommarlovet närmar sig. Ska jobba, men har tre veckor ledig först som det ser ut nu. Skönt!

Ska snart ta tag i lite plugg, senare blir det Örebro. Missade ju både torsdagen och fredagen pga det dåliga vädret så ska bli skönt att komma dit igen. Träffa min Emma! Bra dag, och än så länge skiner ju solen!

Vad ska du göra idag?


Upprörd!!

Har jag och Prinsen suttit och kollat igenom ALLA FEM SÄSONGER av Las Vegas för att avsluta det hela med en CLIFFHANGER? Det är verkligen inte schysst att avsluta en hel serie med det. Jag är väldigt upprörd just nu!!!


Now I'm gonna enjoy this day

Har pluggat fram tills nu. Blev lite mer än jag tänkt mig men det känns bara bra. Nu ska jag ta och njuta av det sista av den här söndagen. Ska nog ta med mig en bra bok (En berättelse om kärlek och mörker av Amos Oz) och lägga mig i badet. Har inte provat badkaret här i huset än men det bådar gott, man har en jättefin utsikt därifrån ut över landskapet. Ska bli skönt! Senare blir det myskväll tillsammans med Prinsen.

Vad gör du idag?

Btw, blir verkligen jätteglad sådana här dagar när ni härliga läsare kommenterar mycket. Försöker svara på de flesta så gott det går!


Det behöver inte vara så svårt




Snygga Elin Kling visar här att även en (eller rättare sagt två) enkel outfit kan vara hur snygg som helst - det behöver inte vara så svårt. Jag vet att jag har sagt det förut men jag älskar älskar älskar hennes stil!


Vad tycker du om Elins stil?
 


Not a sunny sunday

Vad hände med solen? Imorse sken den som en tok, men nu gömmer den sig bakom ett tjockt lager moln. Tråkigt! Har pluggat en del idag med, men ska nog lägga ner det snart. Resten av dagen får gå åt till att slöa och samla energi till resten av veckan. De kommande två veckorna kommer inte bli roliga....


Get the style of: Ashley Olsen


Hittade den här bilden på Ashley Olsen och gillar den jättemycket. Tror att den är relativt gammal men jag tycker att stilen fortfarande håller. Den påminner mycket om vad vi redan sett - leggings, oversize-kavaj och höga klackar - men med en lite vårigare färg på kavajen. En enkel uppdatering!

Stilen fixar du själv med kavaj från Gina Tricot, leggings och klocka Bubbleroom, linne H&M, skor Asos.

Gillar du den här stilen eller har du tröttnat?

 


Lördag

Det är lördag och solen skiner. Härligt! Jag ska dock sitta inne med näsan i böckerna hela dagen hade jag tänkt mig. Måste få undan lite av allt jag har att göra, har redan hunnit en del. Carro kanske skulle komma ut en sväng sen, om hon hann mellan shopping och utgång. Vi får se, jag försöker i alla fall locka med mina kladdkakemuffins!

Vad ska du göra idag?


Världens bästa serie/film


Sitter här hemma och belönar mig själv för allt pluggande idag (och för som ska göras imorgon) med en av mina absoluta favoritfilmer - Sex and the city - the movie. Längtar så mycket tills tvåan kommer! Prinsen är iväg och spelar fotboll och när han kommer hem sen så blir det lite fredagsmys med mat, godis och Las Vegas. Vilken toppenkväll!

 


Dagens tips: dress of the weekend


Jag har förut tipsat om att Bubbleroom kör en kampanj just nu vid namn "Dress of the day", där de varje dag säljer en utvald klänning för 149:- Den här helgen utvecklar de kampanjen med Dress of the weekend. En enkel men söt klänning i mjuk trikå som du enkelt kan styla på olika sätt. Klänningen kostar bara 99:- och säljs fre-sön. Ett jättebra pris på en fin klänning, så skynda fynda!

 


So much to do and... so much time?

Håller på här hemma och pluggar och står i. Det känns konstigt att klockan bara är ett, jag har ju hunnit massor redan! Så har det verkligen inte varit under resten av veckan, antagligen för att mina tankar har varit på annat håll. Överhuvudtaget så känns det alltid som att man har suttit med näsan i boken superlänge, men när man tittar efter har man i alla fall bara kommit några sidor framåt. Annat är det idag, det gillar vi!


Barbara Palvin





Det här är en typisk Ida-outfit. Svart, enkelt, snyggt! Trots att det är vår (läs: borde vara) så håller jag mig ju i regel i svart och det är inte för att jag är tråkig, utan för att jag tycker att det är så förbaskat snyggt. Här har vi bara ytterligare ett bevis på det!

Tycker du om svart eller gillar du färg? Tell me!

Bildkälla: här.


Recept: Kladdkakemuffins

Igår var Prinsens syster här. Hon jobbar för Apollo nere på Kreta men befann sig huxflux hemma igen (lång historia men allt berodde på den jäkla vulkanen). Eftersom hon inte varit och hälsat på här i huset så kom hon ut och åt tacos och fikade. Jag hade bakat kladdkakemuffins, som verkade vara omtyckta. Receptet kommer från en av mina absoluta favoritbloggerskor Therese, och nu tänkte jag bjuda även er på det. Prova gärna!


No school 2

Ingen skola idag heller. Såg att SMHI gått ut igår med varning för södermanland om isbeläggning och halka. Visste inte hur jag skulle göra men så pratade jag med Frida igår som övertygade mig om att det inte var någon fara.

"Ida, det är en retorikföreläsning. Det är inget som kommer att komma på tentan. Jag funderar på att strunta i det, och jag bor 1km från skolan!"

Frida är bra!


"Se dryg ut". Varför lyckas Frida bara se söt ut?


Känns bättre

Klumpen i magen håller på att upplösas, känns bra att prata ut ibland. Du betyder mycket för mig och jag för dig, jag tror att vi båda kan vara helt säkra på det efter ikväll <3


3 x jeansshorts


Även om shorts känns ganska avlägset just nu är vi säkert många som redan börjat fundera på sommaren. Själv har jag lyckats få tag på de ombloggade jeansshortsen från H&M för 99:- och väntar för tillfället på leveransen, men för er som inte fick det kommer några tips här. Inte lika billiga som de för 99:- men ändå till överkomligt pris. Från H&M, Lindex och Gina Tricot.

Tänker du ha jeansshorts i sommar?

 


No school

Det blev ingen skola för mig idag, snön satte stopp för det hela. Även om jag satt och övervägde hur jag skulle göra så ringde Prinsen och sa ifrån så det får bli en plugga hemma-dag idag istället. Äter lite lunch just nu, men ska snart ta tag i "Äktenskap, samboende och partnerskap" av Agell och Brattström igen. Tungt!


Mönstrade nyheter


Bland H&M's nyheter finns en del spännande mönster. Förutom allt randigt, som jag för övrigt älskar, hittade jag de här fyra. Jag som alltid varit väldigt försiktig när det kommit till mönstrat blir faktiskt riktigt sugen. Clutchen skulle jag gärna klicka hem.

Gillar du mönstrat?

Snölandskap

Den här synen mötte mig när jag gick upp imorse. Mindre kul. Vad som också är mindre kul är att jag har föreläsning i Örebro idag (ungefär 6mil bort) och att jag har sommardäck på bilen. Börjar sakta men säkert inse att jag nog inte kan ta mig dit...

Snöar det där du är?


Mobilbloggar: påväg hem från örebro. Vilke...

dsc00468 (MMS)

Mobilbloggar: påväg hem från örebro. Vilket busväder - snö, regn och bara två plusgrader.. Ge mig sol!


Coola tees


Älskar de här tishorna som finns på Modekungen. Lite humor i modevärlden, i like it!

Vad tycker du om dem?


Dagens tips: Maria Montazami


Jag har helt missat att min Hollywoodfru-favorit Maria Montazami har börjat blogga. Hon är så härlig och jag älskar att man nu kan få ännu mer Maria bara ett knapptryck bort. Hon ligger redan på min bloglovin-lista och jag hoppas på högt humorvärde.

Tänker du följa Marias blogg?

 


Snö?

Vaknade imorse och såg att det snöade. Inte särskilt kul med tanke på att det är 21:a april, och alltså bara en dryg vecka kvar till maj - den härliga försommarmånaden. Nu har det slutat men marken är fortfarande vit. Blä, ge mig solsken! Ska snart åka iväg till skolan, men först tänkte jag lägga upp dagens tips och några snygga tees som jag hittat.

Vad ska du göra idag?


Tired


Jag känner att jag inte haft tid att blogga på hela dagen, tråkigt men sant. Det har varit fullt upp. Slänger bara upp den här bilden som jag hittat här. Jag vet inte varför men jag gillar den jättemycket - jag blir glad av den och tycker att den är så himla rar.

Kan ju passa på att fråga er om er dag, har den varit bra?

Full fart

Full fart och stress som vanligt. Har varit iväg och hämtat mammas födelsedagspresent (min fina mamma fyller år idag - GRATTIS!!), sitter nu och äter lite lunch och ska sen försöka hinna plugga så mycket som möjligt innan jag ska hem till föräldrarna för födelsedagsfirande i eftermiddag.


Jag som Veckans blogg?

Jag har blivit utvald av fina Terese som en finalist i Veckans blogg. Rösta gärna på mig om ni tycker att jag förtjänar att vinna. Röstar gör du här, jag är nummer 6!


Ska jag bli Veckans blogg?


Dagens tips


Här kommer ett toppentips.Bubbleroom kan man köpa dessa toppar till priset av 198:-, för TVÅ! Jättebra bastoppar som finns i fyra olika färgkombinationer. De här två är mina favoriter och om jag bara kunde bestämma mig för vilka jag gillar bäst så skulle jag nog klicka hem.

Vilken färgkombo gillar du bäst?

 


För oss vännernördar


Vännernörd som jag är kunde jag inte hålla mig från att fråga var den här tjejen fått tag på sin Central Perk-mugg. Hon hade köpt sin i NY men tipsade om att de fanns här. NBCstore säljer massor av olika vännersouvernirer och jag är helt såld. Synd bara att det är så dyrt att frakta till Sverige!

Skulle du vilja ha några av Vänner-sakerna?

 


Stan

Sitter och väntar på Syster och hennes sambo. Vi ska in till stan en sväng. Marcus ska till sjukgymnasten och jag och syster ska fika tills affärerna öppnar och sedan leta födelsedagspresent till mamma. Vi vet nog vad vi ska ha, ska bara hitta det ordentligt!

Har tagit bild på hur jag ser ut, det lägger jag upp sen. Ha en bra dag!


Bloglovin

Jag har fått jättemånga nya läsare sedan jag började blogga igen efter mitt blogguppehåll, vilket är superroligt och som verkligen märks på antalet kommentarer. Vill ni inte missa någonting så lägg gärna till mig på Bloglovin. Det gör ni enklast genom att klicka på ikonen här nedan, eller på den som finns i menyraden till vänster.

 bloglovin


Duktig söndag

Har varit väldigt duktig idag. Har pluggat en hel del (i alla fall med tanke på att det är söndag). Skönt att passa på när jag ändå är ensam. Skulle egentligen iväg på födelsedagsfirande i eftermiddag, men eftersom jag har ork kvar så skippar jag det och fortsätter plugga istället. Gustav kommer och äter ikväll, så pluggar väl tills det är dags att börja med maten.

Vad har du gjort idag?


Ida efterlyser....


Har en ny kategori här - "Ida efterlyser". Där kommer jag bla skriva saker som jag är sugen på men som jag inte hittar någonstans. Just nu skulle jag försiktigt vilja haka på djurtrenden med en leopardmönstrad sjal. Är det någon som vet vart det finns en snygg till bra pris?

Alltså - Jag letar efter en leopardmönstrad sjal. Vet du vart det finns någon?

100417


Det här hade jag på mig igår hos Larsson och Izzie. Blus med lite krås från H&M, jeans från Gina Tricot, Prinsens gamla kavaj (det var den jag klippte i förra helgen), klocka från Jet Set och mina älskade kilklackar från Skopunkten.

Helg

Var hos Larsson och Isabell igår, hade jättetrevligt! God mat, gott vin, bra TV och roliga spel. Alltid lika kul att träffa dem. Idag är Prinsen iväg på fotboll och jag tar det lite lungt, tittar lite på TV och pluggar lite. En slapp och skön söndag med andra ord.

Vad gör du idag?


Finfina Isabell


Larrebarre


Jag gillar fortfarande...


... boots. Särskilt de här från Scorett. Snygga som tusan och perfekta nu när det är för varmt för vinterskor och för kallt för sommarskor. Lite dyra för en student som jag bara tyvärr...

Gillar du boots?

 


Blus


Hittade den här söta blusen i H&M's webshop. Den får mig att längta till varma sommarkvällar med grillning och iskallt vitt vin. Underbart! Den kommer från H&M och kostar 199:-

 


Fika

Lördag idag. Mormor, morfar, mamma och pappa har varit här och fikat. Väldigt mysigt! Mormor och morfar tyckte att vi bodde fint, det var kul att höra. Fick en fin blomma också! Nu ska vi slöa en liten stund innan vi börjar göra oss iordning för kvällen. Det blir en sväng in till Larsson och Izzie, som bjuder på mat!

Vad gör du idag?


100416


Om jag hade en H&M-dag igår så hade jag nog en Gina Tricot-dag idag. Både jeansen och tishan kommer därifrån. Jackan, halsduken och solisarna är fortfarande från H&M.

Råkade ut för en lite tråkig (klantig?) sak förut, men ska iväg strax till mamma och pappa snart så får ta det senare. Det blir lite familjemiddag där ikväll. Myspys!

Vad ska du göra denna fredagskväll?

 


Dress of the day


Bubbleroom kör just nu en kampanj kallad "Dress of the day" där de säljer en utvald klänning för 149:- under 24h. Dagens klänning är riktigt snygg, en randig jerseyklänning med rundad hals och puffärm. Ett riktigt kap så skynda fynda!

 


Rainy day

Idag är det inte alls roligt väder, när jag gick upp så kom det snöblandat regn från himlen. Ingen höjdare! Har just ätit en supergod frukost - yoghurt med massa olika frukter och cashewnötter. Ska sätta mig och förbereda mig inför dagens seminarium nu. Skadeståndsrätt står på schemat.

Världens bästa mormor och morfar kommer till mamma och pappa över helgen, så ikväll ska vi dit och äta. Myspys!


100415


Idag invigde jag som sagt mina tygskor. Härligt! Jag hade också på mig linne, puderrosa tröja, jacka, solisar och sjal från H&M, jeans DrDenim. Vilken H&M-outfit, det tänkte jag inte på innan. Haha!

Bilderna blev galet suddiga, vet inte varför men ingen ville bli bra...

 


Tygskor

Idag har jag invigt mina vita tygskor. Helt sjukt vilken vårkänsla de skapade! Nu ser vädret inte lika roligt ut, grått och tråkigt. Jag och Prinsen ska ägna den närmaste tiden åt matlagning, tvätt och städ men slänger upp dagens outfit senare.

Ha det bra sålänge!


Träffade mina fina tjejer idag för lunch och föreläsning, här är några av dem!


Lots of details


De här skorna har funnits på DinSko ett tag men jag kan inte släppa dem, jag tycker att de är så himla snygga! Massa härliga detaljer som gör även den tråkigaste outfiten kul på ett litet kick.

Vad tycker du om dem?

Min fina syster

Var ju hos syster igår och åt. Hon och hennes sambo ska ha en bäbis i början av augusti, vilket innebär att hon nu är i 24:e veckan. Jag har inte träffat henne på någon vecka, men herregud vilken mage hon har fått. Hon är så himla fin! När man är gravid är väl enda gången man blir finare ju större man blir? Nu syns det i alla fall verkligen att hon är gravid. Det är helt sjukt att det ligger en liten knatte därinne, som bara väntar på att få komma ut. Jag längtar!


An outfit for a spring day


Satte ihop en liten outfit för en dag som denna. Våren är i luften, men det är inte jättevarmt. Jeans från Acne, jacka och sjal från H&M, skor från Scorett och blus från Sisters. En snygg klocka eller ring på det och outfiten är complete!


Fruit


Slängde just ihop en liten mini-fruktsallad av kiwi och melon som mellanmål. Gott gott och lagom mättande, med tanke på att jag ska till syster och äta om två timmar.

 


100414


Idag har jag på mig långärmad topp från Gina Tricot, långt linne Cubus, jacka, solglasögon och sjal H&M, skor Skopunkten. Ska gå ut och sätta mig i solen och läsa lite nu. Ikväll ska jag först till syster och äta och sedan träna. Veckans bästa pass ikväll!

Fick inte till någon bra bild, men de här får duga (även om jag ser ut som jag vet inte vad i ansiktet!).


Spoiled

Åh, vad man blir bortskämd av solen. Den är så härlig och man blir på så bra humör! Ska åka iväg till skolan en stund snart, seminarium i skadeståndsrätt, fast helst av allt vill man ju bara sitta ute och njuta.

Ha en bra dag!


Börjar också dagen men en bild på vackra Elsa Hosk


Daily inspiration


Snygga Elin Kling får stå för dagens dos av inspiration. Vårigt, fräscht, snyggt! Det är inte första gången jag önskar att jag hade hennes garderob och stilkänsla.


Another springday

Ännu en vårig dag har förflutit. Helt underbart. Jag, Emma och Petra satt till och med ute och åt våran lunch mellan seminarierna. Härligt! Väl hemma satt jag ute och läste rättsfall en stund innan jag tog en joggingtur medan Prinsen höll på lite i trädgården. Solen gör mig glad!

Vad har du gjort idag?




Vår nya lavendel som jag köpte häromdagen, pryder verandan finfint!


100413


Såhär har jag sett ut idag. Ute åkte självklart solglasögonen på!

Jeans Gina Tricot, tröja Cubus, jacka H&M, skor Skopunkten


Tisdag

Godmorgon! Ska snart åka iväg till skolan, ska gå på två seminarier idag. Ett handlar om genus, och vi har fått ut rättsfall som vi skulle analysera ur ett genusrättsligt perspektiv. Jag är helt nollställd, känner att jag inte har någonting alls att komma med. Jag förstod inte ens vad läraren var ute efter, särskilt inte i det ena fallet. Nåja, det får gå som det går!

Vad ska du göra idag?


Just nu...

Sitter ute i solen med kurslitteratur i ena handen och överstrykningspenna i den andra. Härligt!


Tre pudriga favoriter


Jag gillar verkligen alla pudriga toner som har dykt upp nu till våren. Det passar mig bra som annars älskar svart, vitt och grått - det blir en färgklick utan att sticka ut för mycket. Extra snyggt blir det på skira blusar och tunikor, som på den ovan från OBJECT/Nelly. Övriga kommer från H&M och Gina Tricot.

Gillar du pudriga plagg?

 


Spring inspiration





Sjukt snygg jacka - ge mig! Bilderna kommer härifrån och härifrån.


En riktig vårdag

Igår hade vi en riktig vårdag. Vi hjälpte Prinsens pappa att klyva ved, städade hela huset + verandan, bytte till sommardäck, städade bilen inne och ute, tvättade och hängde tvätten ute och avslutade allt med att premiärgrilla hemma hos mamma och pappa. Superhärlig dag med mycket solsken!


Prinsen vid vedhögen


Vårig utsikt från köksfönstret


Premiärgrillning - mums!


Dagens tips


Club Nilsongroup lämnar just nu 100:- rabatt vid köp av två par damskor på DinSko. Är du inte medlem blir du det snabbt i samband med köpet och får rabatten direkt. Dessutom får nya medlemar alltid 10% på första köpet. Perfekt nu när det börjar bli dags för vår och nya skor!

Är du medlem i Club Nilsongroup?

 


Nystädat

Nystädat hus, nystädad bil och nydushad Ida. Nu drar vi iväg till mamma och pappa för premiärgrillning. Mysigt efter en fullspäckad dag!


Scissors

Har just klippt lite i en av Prinsens kavajer. Hoppas att det inte gjorde något.... Resultatet får ni se imorgon!

Dags att dra iväg. Stopp 1: Armina. Stopp 2: Johan som firar 21år! Ev Stopp 3: Statt.

Ha en bra kväll!


New shoes


Var inne på Skopunkten häromdagen för att köpa vita tygskor. Brukar alltid köpa det där, eftersom de är billiga och ändå inte går att använda särskilt mycket innan man måste köpa nya. Sprang då på de här som jag föll pladask för. Brukar i vanliga fall inte vara så förtjust i kilklack, men kunde inte hålla mig. Bra vårskor att ha nu, innan man kan börja använda tygskor, ballerina och klackar.

 


Saturday

Har börjat denna lördag med att klyva ved i grårusket. Det är sådant man får pyssla med nu när man bor på landet, trots att man kanske hade lite annat planerat. Prinsen är iväg på fotboll hela dagen så att städa och handla föll på min lott. Får se vad jag hinner nu när förmiddagen inte riktigt blev som planerad..

Vad ska du göra idag?


Stress

Hallå! Kom i stort sett nyss hem. Har varit i skolan och sen en sväng till IKEA. Ska snart iväg och fira Prinsens kusin som har fyllt arton och har därför inte tid att blogga mer. Måste göra mig klar!

Vad gör du ikväll?


Vår?


Engla hade "Vår" som veckans tema och jag tänkte skicka in en bild, men "vår" var inte vad som mötte mig när jag vaknade imorse. Gråa moln och regn i luften.. Gjorde i alla fall mitt bästa med strumpisar och skinnjacka!

Jacka H&M, tunika Gina Tricot, väska Accent, skor Skopunkten

 


Friday

God morgon på er! Fredag idag, shit vad den här veckan har gått fort. Helt galet! Sitter och väntar på att nagellacket ska torka, tänkte mig någon lite röd-rosa färg idag. En färgklick i ruskvädret, det gillar vi. Ska åka iväg till skolan en sväng sen, stanna till på IKEA på vägen hem och sist men inte minst - fira Prinsens kusin som fyllde arton igår. Förutom vädret blir det nog en bra fredag!

Vad ska du pyssla med idag?


Bella&Tyra Show


Ikväll är det dags för ännu ett avsnitt av Bella&Tyra Show. Bloggnörd som jag är följer jag det självklart varje vecka (Frida, är du förvånad?) och jag tycker att tjejerna är jätteduktiga! Låter prinsen tro att jag är jättesnäll som låter honom se på fotboll på TV:n ikväll, men egentligen spelar det mig ingen roll eftersom jag kommer sitta bänkad framför datorn vid 21.00. Tihi!

Programmet kan du se hos Blondinbella, Tyra eller på Bellatyrashow.se.

Tittar du på Bella&Tyra Show?


What is in my garden?

Titta vilken liten färgklick jag hittade i rabatten här utanför. En liten krokus minsann, som står och lyser upp det annars så tråkiga vädret ute. Eftersom jag och Prinsen precis har flyttat till hus så har vi ingen aning om vad som finns i trädgården. Ska bli spännande att se!


Clouds

Jag som hade tänkt sitta ute och plugga, vad hände med det fina vädret? Nu är det mulet och grått, inte alls kul! Har spenderat förmiddagen med att plugga, ska fortsätta ett bra tag till. Måste ta igen gårdagen, då jag bara vilade och försökte sova bort febern.

Ska nog ta en promenad bort till brevlådan om en stund för att få lite frisk luft. Igår låg det här spännande kuvertet i lådan - vad hittar jag idag?


Dagens tips: Acne bloggar


Nu har även Acne uppdaterat sig och gjort som många andra - börjat blogga. Bloggen, Acne Journals, lanserades i samband med deras nya webshop. Kul att få hänga med bakom kulisserna lite! Kolla in nyheten här.

Vad tror du om nyheten?

Morgoninspiration - Daria Strokous


Åååh, så snyggt!

Bildkälla


Sunny morning

God morgon på er! Vaknade upp till en skinande sol och utan huvudvärk idag. Känns bra, febern känns nog också borta. Kan försöka plugga lite idag med andra ord, förhoppningsvis ute om solen fortsätter stråla. Ska försöka få i min lite frukost nu innan jag sätter igång.

Vad ska ni göra idag?


Dagens tips


Tänkte tipsa om den här härliga bastoppen från Vero Moda. Den finns i två vita nyanser och kostar endast 99,95:-. Ett bra pris på en bra bastopp som ser otroligt skön ut!

 


Sjukdag

Är hemma idag och är sjuk. Huvudet värker, har feber och noll energi. Ingen höjdare! Smyger runt i mjukiskläder och min älskade Addiction-klocka från Jet Set. Är lite bitter över att jag inte kommer att orka träna ikväll, har längtat ända sen i onsdags förra veckan!

Hur mår du idag?



Shorts


Efter några säsongers tveksamma kollektioner är H&M äntligen back on track. Våren/sommaren ser hittills helt fantastisk ut och det som komma skall verkar inte sämre (se bla här och här). Här är ett par favoriter, ett par shorts i beige för den blyga och blå för den som vill sticka ut. Tänker mig till ett istoppat vitt linne och snygga heels. Me like!


Invitation

Var nere och hämtade posten förut och hittade det här i brevlådan. Inbjudan till Joels kusins bröllop, inte helt fel. Har anat att den var påväg och ser jättemycket fram emot den stora dagen. A kommer att vara otroligt vacker och med tanke på hur mycket jag älskar deras stil hemma så kommer säkerligen dukning, dekorationer osv vara en ren fröjd för ögat. 





I'm back

Jag kunde tydligen inte hålla mig borta. Efter ett blogguppehåll på några månader har suget blivit olidligt och jag måste dra igång bloggandet igen. Så skönt att skriva av sig, så kul att få inspiration och åsikter på tankar, funderingar och klädbekymmer. Sååååå, I'm back!


RSS 2.0