H&M news



H&M har som vanligt på torsdagar fyllt på sin webshop. Den här gången var det riktigt bra grejer, och jag får verkligen hålla mig från att inte klicka hem allt. Massor av snygga klänningar, kjolar och partykläder. Här har jag valt ut några favoriter, men kolla in fler här.

Vilket plagg är din favorit?


Dagens



Linne Cubus, kofta H&M, skärp Gina Tricot, skor Skopunkten.

Student + dying = studying?

Sitter och pluggar och är bara så sjukt less... Har egentligen inte hunnit plugga särskilt mycket till den här tentan pga massor av annat skolarbete, men känner mig ändå helt mosig i huvudet av allt. Jag orkar inte mer! Hittade förresten ett sjukt härligt citat nyss (när jag satt och kikade runt istället för att plugga...): Anyone noticed that "studying" is like student and dying put together? Fantastiskt med utbildning ibland alltså...

Nu blir det matlagning istället!


Om ni funderar över vad som har hänt med med lagbok så kan jag berätta att den varit med om en otroligt traumatisk vattenupplevelse


Tänk om...





... det var sommar fortfarande och man kunde använda shorts igen. HATAR verkligen vinterhalvåret. Jag är absolut ingen vintermänniska utan vill ha sol och värme året om. Ge mig sommar igen!

Vilken är din favoritårstid?

Bildkälla


Studyday

Ska iväg till skolan nu, ska träffa fina tjejerna och ladda lite inför tentan på lördag. Gå igenom några diskussionsuppgifter och titta på lite saker som är svårt. Det är alltid bra att plugga tillsammans - det man inte kan får man svar på och det man kan blir man säkrare på när man får förklara det för någon annan. Superbra pluggtips till er därute!

Gårdagen var mys hos föräldrarna. Syster med familj var där också, med finaste lillprinsen!

Ha en toppendag!


Såhär har jag...

... sett ut idag! Kavaj Lindex, puderrosa tee H&M, jeans DrDenim, älskade kilklackar Skopunkten och klocka från Jet Set. Redovisningen gick bra, vi fick mycket beröm och hade riktigt kul! När vi satt där och förhandlade med varandra kändes som att vi lekte, härligt med lite nöje också!

Nu drar jag till mamma och pappa, jag hörde nämligen rykten om tacos (kanske var det jag själv som skapade dem)!




Quilted Stam



Marc Jacobs har öppnat en webshop. Än så länge levererar de bara till USA, men den kommer säkert att utvecklas med tiden. Älskar den här snygga quiltade väskan som säljs där. När man hör quiltat tänker man automatiskt på Chanel (i alla fall gör jag det) men uppenbarligen är Marc Jacob riktigt bra på det också!

Gillar du Marc Jacobs?

Redovisning

Sitter i soffan just nu. Har precis ätit lite lunch och ska strax åka iväg till skolan. Jag och min grupp har redovisning idag - vi ska agera arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer och ha en förhandling inför en del av klassen där vi som arbetstagare vill få igenom olika förslag för att förbättra situationen på företaget. Kul!

Har pluggat nu på förmiddagen så får se vad som händer när jag kommer hem. Lite plugg blir det nog, men vet inte hur mycket jag orkar med efter redovisningen.

Ha en bra dag!


What an amazing life..

Jahopp, vad händer idag då? Jo, har pluggat nu på morgonen. Ska snart börja göra mig iordning och äta lunch innan jag åker iväg till skolan igen. Grupparbete (förhoppningsvis sista gången vi måste ses innan redovisning, så att man kan fokusera lite mer på tentaplugg sen) och sedan seminarium där vi ska lyssna på en annan grupps redovisning.

Därefter blir det hemfärd, matlagning, äta och så sätta sig en stund med böckerna igen. Fantastiskt liv! Det gäller att man verkligen vill det här, annars skulle man aldrig orka. Jag vill bli jurist, det är mitt mål, därför står jag ut! Tur är väl också att man har underbara vänner som delar ens lidande!


Ni är fantastiska ♥


Låååång dag

Har haft en lååång dag idag, skola 9.00-17.00, bilfärd hem, laga mat, äta, plugga lite mer... Har kikat lite halvt på Idol nu, men fortfarande haft datorn framför mig hela tiden. Trött!! Har haft huvudvärk varje dag sedan i tisdags nu, studentlivet är underbart...

Hade i alla fall en bra dag igår. Mys med lillprinsen och sedan trevlig middag och tv-kväll med Prinsens familj. Hans syster är tillfälligt hemma från utlandsjobb, så det var såklart roligt att passa på och träffa henne.

Nu håller Prinsen på att ladda DVD:n, det blir några avsnitt av 2½men innan vi går och lägger oss.

Ha en bra kväll!


Fancy



Modekungen.se

Tired Monday

Usch vad trött jag är idag, vill bara somna igen. Ska rusa iväg till skolan (eller, rusa och rusa - ska ju ta bilen såklart) och har lite bråttom. Vi får höras senare helt enkelt, slutar skolan vid fem-tiden!

Vad ska du göra idag?


Lillprinsen

Ska åka iväg till min kära syster nu och träffa henne, hennes sambo och deras lilla prins. Har pluggat järnet idag för att hinna iväg och träffa dem. Hann klart med det jag hade tänkt, men hade nog åkt ändå. Lillprinsen är 2½ månad nu och det händer så mycket på så kort tid, de utvecklas så snabbt, och man vill ju inte missa något. Han får prioriteras helt enkelt!

Hörs senare!


20.08

Klockan är strax över åtta och lämnar nu skolböckerna, LAS och Medbestämmandelagen för ikväll. De får vackert vila sig lite innan vi ses igen imorgon. Fick en liten paus förut när Lina (inte syster) överraskade med ett snabbesök. Hon skulle bara lämna några DVD-boxar men vi stod såklart och pratade en stund. Har saknat henne!

Nåja, har i alla fall hunnit med en hel del idag och det känns jättebra! Prinsen är iväg ikväll så nu ska jag slöa lite för mig själv. Den här veckan har varit kaos med massor av plugg så det är jag definitivt värd!

Vad ska du göra ikväll?


Ett litet lördagstips



Tar en paus i pluggandet och passar på att slänga upp ett litet tips här, Bubbleroom har nämligen fri frakt hela helgen (alltså tom imorgon söndag). Om det är så att du länge gått och funderat över något: passa på, och om du inte gjort det: ta dig en titt ändå! Allt du behöver göra är att uppge bara koden Free2010 vid kassan. Trevlig shopping!


Inspirerande outfit



Går runt här hemma i mjukiskläder, orkar inte göra annat när man ändå bara sitter framför datorn och pluggar. Då är bekvämt bäst! Om jag skulle göra mig iordning skulle jag inte ha något emot att dra på mig den här outfiten. Stickat (här från Lindex) i kombination skinn (H&M) är riktigt snyggt. Lägger man till ett par grymma skor (Acne) och mängder av ringar (Cocoo.se) är outfiten komplett!
 
Vad tycker du om skinnbyxor?


Saturday

Gårdagen var jättemysig. Filmen (I rymden finns inga känslor) var riktigt bra och jag kan verkligen rekomendera den! Efter bion gick vi ut och åt god mat innan vi åkte hem igen. Det blev en enkel men bra kväll helt enkelt.

Nu sitter jag och pluggar, och det kommer jag nog göra mest hela dagen idag och imorgon också. Har en vecka kvar till tenta och massor att göra!

Vad ska du göra idag?


Dejt-kväll

Ska hoppa in i duschen nu för ikväll blir det dejt-kväll med Prinsen. Bio och middag i Örebro. Filmen (I rymden finns inga känslor) börjar redan kvart över sex och det tar ju ett tag att ta sig dit så måste skynda skynda. Migränen har som tur är dämpats, känner mig mest trött och seg nu.

Vad ska du göra ikväll?


Inspiration


Skinnjacka


Har en skinnjacka från H&M som jag älskar. Den här påminner lite om den, men har ull på kragen. Gillar den verkligen och det vore kul att ha den att variera med lite nu under hösten. Den verkar ha varit svår att få tag på tidigare, men nu finns den i H&M:s webshop igen.


Friday

Hej på er!

Veckan har varit helt kaos - heldagar i skolan och grupparbeten har gjort att allt "vanligt" skolplugg där man fokuserar på böcker och tenta har kommit helt i skymundan. Längtade därför till idag, när jag kunde vara hemma hela dagen och läsa läsa läsa. Tyvärr har jag haft huvudvärk till och från hela veckan och idag är värsta dagen - har typ migrän. Har galet ont i huvudet, mår illa som tusan och har svårt att fokusera med blicken. Mina receptfria migräntabletter verkar inte hjälpa heller. Ligger i soffan med böcker och anteckningar och försöker tvinga mig själv, men det tar emot.. BLÄ!


En dag när jag mådde lite bättre


Veckan som gått...

Mån: Skrev tenta i ekonomi. Gick bra tror jag, kändes helt okej! Hem en vända, shoppade lite och åkte sedan tillbaka till Örebro för att träffa mina fina tjejer för eftertenta-/hejdåEmma-fest. Hade en toppenkväll hos Petra med god mat, gott vin och härligt sällskap. Spenderade natten på Petras soffa.

Tis: Käftsmäll på nya kursens första dag. Alla låg tydligen efter - trots att kursen inte ens börjat. Fick reda på att vi skulle göra grupparbeten och att första grupperna skulle redovisa dagen efter. Tack så jäkla mycket...

Ons: Heldag i skolan. Var därefter och tittade på hus som syster och hennes sambo nu köpt. Kul!

Tors: Ledig dag som skulle bli lugn. Passade på att utnyttja den "lugna dagen" till att tvätta, städa, gå till vårdcentralen (där finfina Sandra tog hand om mig), laga mat, plugga och fixa massor.

Fre: Skola och sedan fredagsmys tillsammans med prinsen.

Lör: Slö förmiddag. Skjutsade sedan Prinsen till Örebro och passade på att shoppa loss lite på Ikea. Myste sedan hos mamma och pappa hela kvällen.

Sön (idag): Röstade och åkte sedan ut till skogen tillsammans med mamma och pappa och plockade 6 liter kantareller. Rensade medan Prinsen lagade mat och har nu avnjutit god mat med oxfilé, klyftpotatis, bea och goda kantareller. Ska nu följa valvakan på TV hela kvällen. Spännande!


RSS 2.0