På tal om snygga Cameron...



... Hon är på omslaget av brittiska Vogues julinummer. Lika snygg som alltid!


Just one day left

Nu har snart den första veckan på jobbet gått. Det har varit ganska full fart, mycket att ordna med och förbereda inför nästa vecka då eleverna kommer. Det är tur att det är roligt, älskar ju olika projekt! Imorgon jobbar vi bara halvdag, så vid tolv hämtar Prinsen mig så att vi kan åka iväg och handla mat och dryck inför midsommarhelgen. Det blir helhelg här hos oss tillsammans med några vänner. Kul!

Vad ska du göra i midsommar?


Inspiration


Cameron Diaz - vilken fullträff! Sjukt snygg klänning, älskar den bara axeln, tillsammans med fantastiska skor. De röda läpparna är pricken över i. Me like!

Gillar du det här?

 


Military + female


En trend som jag gillar, men inte riktigt hakat på än, är det militärinspirerade. Helst ska det vara i en ganska feminim utformning tycker jag, som den här axelbandslösa klänningen från Topshop. Den har snygga detaljer i form av knappar och fickor, jag gillar't. Snygg till en svar skinnjacka eller kofta och heels!

Gillar du det militära modet?

 


Snällt

Prinsens lillebror var just här en sväng. Han har hjälpt Prinsen att klippa häcken och så hade han med sig lite smörgåstårta som vi åt. Innan han skulle gå frågade han om jag ville ha två presentkort som han hade, ett på H&M och ett på Åhléns, så jag fick dem. Snällt snällt, men jag kanske får betala tillbaka i form av skjuts eller något sådant senare. Hehe, men det gör jag så gärna!


First day at work

Började på sommarjobbet idag. Ska, som sagt, jobba på Dammsdal här i Vingåker. Skolan anordnar sommarjobb för eleverna varje år och jag ska fungera som en handledare för de elever som har valt att arbeta inom en caféverksamhet. Den här veckan ska jag och Lina, som jag jobbar med, förbereda inför sommaren. Vi ska planera, börja köpa in varor, sätta priser och göra iordning. För mig som älskar projekt och att ha lite fria tyglar är det här toppen!

Har du något sommarjobb?


Work

Ska iväg och jobba nu. Slutar 17 tror jag, eller 16.30. Jag minns inte riktigt.. Hörs då, eller senare!


Time for work

Sitter med laptopen och kikar lite på Vänner medan jag målar naglarna. Köpte nytt nagellack förra veckan, Nailpolish by H&M i färgen Latte 2 Go. Blir sjukt snyggt, särskilt om man målar två lager. Tack fina Mini för tipset! Börjar jobba på sommarjobbet imorgon. Ska jobba på Dammsdal, en internatskola här i Vingåker för ungdomar med autism. Det ska faktiskt bli riktigt kul att börja imorgon, ser fram emot det!

Ska du jobba något i sommar?


New design

Mycket före- och efterbilder idag! Här är två till, på min design. Tyckte att den tidigare var så svart och tråkig så gjorde en snabb mini-makeover - ny header, nya färger och nytt typsnitt på rubrikerna. Det är några småsaker till som jag vill ändra, men det får vänta!

Jag är nöjd - är du?


My closet

I början av veckan höll jag ju på och gjorde om lite i min garderob och tänkte nu visa upp lite före- och efterbilder. Jag har egentligen inte gjort något särskilt, utan bara tagit vara på de saker som redan fanns och som jag hade och målat om och fixat lite. Hyllan syns inte på förebilderna men fanns innan, den var ful furu med orange-aktiga konsoller. Det syns inte så bra på bilderna men tidigare var väggarna målade i en ful ljusblå färg. Nu är allt vitt och fräscht!



Acne tee


Älskar den här tishan från Acne. Så himla snygg! Hade jag 595:- över som bara låg och skräpade hade jag inte tvekat alls.


Heldag


Foto: Scanpix

Igår blev det en riktig heldag framför TV:n. Från tidig morgon till sen kväll, vi stängde av först vid ett-tiden på natten då sändningarna slutade. Det var en otroligt fin dag för vår vackra kronprinsessa och hennes prins och det var svårt (omöjligt?!) att hålla tårarna borta.

Tittade du på bröllopet?


Idag gifter de sig


Idag gifter sig vår vackra kronprinsessa med sin Daniel. Jag inväntar mamma och syster här hemma, vi ska ha en heldag framför TV:n med champagne, jordgubbar och kunglig choklad. Champagnen blir dock bara för mig och mamma, gravida syster får dricka något alkoholfritt bubbel!

Idag vill jag också passa på att gratta min fina vän Petra, som delar kronprinsessans bröllopsdag. Idag blir fröken Petra Norén till fru Petra Enmalm. Lycka till med allt och grattis!

Tänker du följa det kungliga bröllopet - på TV eller på plats?


Heja fram

Åker ner nu och hejar fram a-laget till en vinst! Matchen börjar inte förrän om ett tag men Prinsen skulle åka nu. Kanske kilar förbi Scorett Outlet en sväng först?


Update: De vann och det var en riktigt rolig match med trevligt sällskap!

Dagens tips - skorea


DinSko har sommarrea och har prissänkt en hel rad skor. Här är några av mina favoriter - de flesta svarta, för ovanlighetens skull! Hehe.

Vilket par är din favorit?


Finally


Har älskat den här klänningen sedan första gången jag såg den i H&M's webshop. Tyvärr har den varit slut mest hela tiden, både i webshopen och i butik, men nu har jag äntligen lyckats klicka hem den. Den fanns i två storlekar kvar så jag tog båda två för säkerhets skull, så att någon passar. Jag ska på bröllop i slutet av juli och jag har tänkt ha den då! Den är så fiiiiiiiin!


Mysdag

Dagen började redan klockan 7.30 med ett samtal till vårdcentralen. Fick en tid redan vid nio och åkte dit. Har haft galet ont i halsen sedan början på förra veckan, Prinsen är likadan, men det var ingen halsfluss eller något alls.. Bara att vänta ut! Därefter kom fina Armina hit på fika. Alltid lika mys att träffa henne!

Vad har du gjort idag?


På begäran

På begäran uppdaterar jag nu bloggen lite. Det har varit full fart några dagar nu med klädkammar-omgörningen och så. Den är klar nu, men eftersom jag inte får ställa upp några skor på de nymålade hyllorna förrän efter några dagar så väntar jag med före- och efterbilder.

Igår spenderade jag eftermiddagen och en bit in på kvällen med fina Sandra. Jag skäms nästan över att säga det men vi har inte träffats sen i höstas. Förstår inte varför, eftersom vi har jättekul tillsammans! Jag, Sandra och söta jaktlabradoren Brallan. Mer sådant tack!


Lärdom nummer 1

Jag har redan lärt mig något: Räkna ut hur stor yta du ska måla innan du åker iväg för att köpa färg..


Ida goes painter

För första gången i mitt liv ska jag göra något hantverkaraktigt. Det kanske är konstigt att jag aldrig gjort något förut, vad vet jag, men min pappa är grym och kan ALLT, så jag har liksom aldrig behövt gör något. Nu ska jag i alla fall sätta igång med projekt klädkammare. Nej, det är ingen walk-in-closet. I en sådan kan man gå in och gå runt, medan man i min klädkammare bara kan ta två steg in och sedan snurra lite på stället. Det är alltså en klädkammare!

Före- och efterbilder kommer dyka upp!


Jag vill också glassa

Läste just på min Carros blogg att hon låg ute och glassade hela dagen igår. JAG VILL OCKSÅ GLASSA!! En dag kvar till tentan, fy tusan vad ont i magen jag har. Ångest på hög nivå! Har ingen lust att behöva göra om det här en gång till inför en eventuell omtenta. Jag orkar inte!!

En dag kvar tills jag får mitt liv tillbaka, sedan ska jag också glassa. Jag ska glassa tills jag blir helt slut!!!


RSS 2.0