Horror film

Jag och Prinsen tittade just på en random film vi hade på hårddisken. Den började lugnt och verkade bra men urartade till en riktigt skräckfilm. Shit vilken puls jag har just nu! Hur ska vi kunna sova?!


Home again

Nu är vi hemma igen från flytten. Jag har haft en toppendag - fick äran att vara barnvakt så jag har kunnat gosa med LillPrinsen hela dagen. Han är helt underbar! Nu blir det lite slötid såhär på söndagskvällen. Man måste ju ladda upp inför en ny vecka, fullproppad med pluggande som vanligt.

Ha en jättebra kväll!

Ligger i soffan med datorn i knät och kikar på Vänner - bästa TV-serien


Soaked in luxury


Jag gillar verkligen kavajer - som blivande jurist vore det tråkigt annars. Har två stycken som hänger i min garderob just nu, en svart och en grå - båda enkla, klassiska modeller. Det vore kul att ha en lite slappare, som passar bättre till vardags. Den här från Soaked in luxury vore till exempel inte helt fel. Den finns bland annat hos bubbleroom.

Gillar du kavajer?


Idag vill jag ha..


... den här primern från Smashbox som bland annat finns hos eleven.se. Prinsens syster köpte den sist hon var hemma från sitt utlandsjobb och då passade jag på att prova den lite. Resultatet? Huden blev som sammet! Jag som har en del problem med min hy är ständigt på jakt efter bra produkter och den här skulle passa fint i min sminkväska!


Time for bed

Jag och Prinsen har haft riktig filmdag idag, har sett tre stycken - alla var jättebra (tack Johanna för alla filmer!). Nu ska vi snart krypa ner i sängen. Ska upp ganska tidigt imorgon eftersom vi ska ses hos syster vid nio, men eftersom man ska ställa tillbaka klockan inatt så blir det ju en timmes extra sömn. Det gillar vi!

Sov så gott allihopa!


Flyttdags

Håller på att göra oss iordning för flytt. Nej, det är inte vi som ska flytta utan min syster med familj. Ska samlas där klockan nio - karlarna får köra möbler och vi damer städar. Jag har paxat LillPrinsen, som också behöver sin beskärda del av uppmärksamheten. Det blir nog en bra dag!

P.S Eftersom jag är borta hela dagen har jag förberett några inlägg som kommer upp under dagen, så kika gärna in igen senare.


Dagens tips



Dagens tips är den här söta toppen från H&M som bara kostar 149:-. Gillar den verkligen, särskilt i den puderrosa färgen som jag verkligen snöat in på nu i höst. Supersöt och till ett bra pris, det gillas!


Ökad bredd

Har precis ökat bredden lite på bloggen, den är nu 100px bredare. Detta gör att vissa bilder i en del inlägg kanske hamnar lite konstigt (inte i mitten, utan mer till vänster) eftersom de är upplagda i en mindre version. Ha lite överseende!


Get the style of: Kate Moss


Kör en liten "Get the style of" såhär på lördagseftermiddagen. Den här gången får Kate Moss stå för inspirationen. Klassiskt snygg i svart, men fortfarande trendig tack vare skinndetaljerna på byxor och kavaj. Hon gör det så bra!

Kavaj FilippaK/Nelly.com - byxor H&M - tee Modekungen.se - solglasögon och väska Åhléns

 


Jag är awesome


Jag blev Dagens Awesome hos Keela idag - tack så mycket! Det känns jätteroligt! Keela har en cool blogg som jag nyligen lagt till på min Bloglovin-lista, kolla in henne!


Saturday

Så himla skön dag jag har idag. Pluggade faktiskt ett par timmar på förmiddagen men nu ligger jag i soffan med datorn i knät och Vänner på TV:n. Härligt! Pluggar så mycket i veckorna så jag behöver verkligen sådana här dagar, när man inte gör någonting. Senare ska jag och Prinsen åka ner och handla lite, men annars blir det en fortsatt slö lördag.

Ha en bra dag allihop!


Mysfredag

Det blev inget plugg - det blev bara familjemys hela dagen. Packning och mys med LillPrinsen hela dagen och sedan middag hos mamma och pappa. Toppendag! Det enda dåliga är att jag inte träffat Prinsen på hela dagen.. Han åkte imorse innan jag vaknade och sedan har vi bara gått om varandra. Sitter hemma nu och väntar på att han ska komma hem. Längtar..


Inspiration



Jag vill ha lite varmare igen så jag kan få plocka fram skinnjackan. Saknar den redan som tusan.. Tänk vad snygt det kan vara med tighta jeans, en enkel vit topp, klackar och skinnjacka. Det behöver inte vara svårare än så!

Använder du din skinnjacka fortfarande?


My new craving...



Ända sedan min syster lärde mig vad en designerväska är har jag haft Chanel 2.55 som drömväska, och på senare år har även Hermès Birkin (som ni ser i min header) legat högt på önskelistan. Nu har jag dock hittat ytterligare en väska, som utan tvekan kan konkurrera med dem - Mulberrys Alexa. Den är underbar! Jag älskar att den påminner lite om en portfölj, det skulle vara perfekt för mig som blivande jurist (gärna den oversizeade versionen). Ååååh, cravings!

Någon som har några tusen över?


Friday

Idag är det freeeedag, känns alltid lika bra när den dagen kommer. Sitter just nu i soffan och tittar på Vakna, som alltid när jag är hemma på morgnarna. Ska nog försöka läsa lite en stund sedan, innan jag åker iväg till syster klockan elva för att hjälpa henne packa det sista inför deras flytt. Packa och gosa med LillPrinsen, inte helt fel!

Ha en jättebra fredag allihop!


Tired

Är hemkommen från badhuset nu och är helt slut efter simning, bubbelpool och bastu, skönt! Väntar på att Prinsen ska komma hem från sin innebandy snart så att vi kan äta någonting. Jag är superhungrig! Det blir nog något enkelt framför TV:n bara eftersom klockan är så mycket. Är "ledig" imorgon också, så kan njuta ordentligt av en ledig kväll! Imorgon är det freeeeedag, härligt!


Simning igen

Har pluggat hela dagen nu, känns skönt att kunna läsa ikapp föreläsningarna lite. Blir inte så mycket pluggande imorgon heller, eftersom jag ska till kära syster och hjälpa henne att packa det sista inför deras flytt på fredag. Nu tänkte jag plocka ur diskmaskinen och fixa lite smått innan jag åker iväg till badhuset. Det var så skönt att vara där i tisdags så jag tänkte simma lite idag med.

Ha en bra kväll allihopa!


En trevlig nyhet



En trevlig nyhet här på blogg.se är att man nu kan använda sig av tidsinställda inlägg. Det gillas! Testar redan nu med just det här inlägget som skrevs 14.20 men som inte publiceras förrän 10min senare. Totalt onödigt, men ville gärna testa funktionen.


Inspiration

Leopard är snyggt som tusan, särskilt som tjejen på bilden stylat det. Så stora ytor av mönster blir lätt för mycket, men här fick hon verkligen till det. Jag gillar't!

Gillar du leopardmönster?

Bildkälla


H&M news v.43



H&M har som vanligt på torsdagar fyllt på sin webshop. Mycket fint! Det märks att jul och nyår är påväg för det var mestadels klänningar (att ha på sig) och snygga underkläder (att önska sig). Det var massor av fina nyheter, väl värt ett besök i webshopen!


Dagens tips


Dagens tips handlar alltså om gummistövlar - något som jag verkligen tycker att man behöver nu under hösten och kanske även under en blaskig vinter tillsammans med varma raggsockor i. Själv har jag nyligen köpt ett par från DinSko, men här kommer några andra förslag i lite olika prisklasser.

Inköpsställen: Skopunkten, Viking, Hunter, Nelly.com

Har du några gummistövlar?


"Ledig" dag

Har en "ledig" dag idag för ovanlighetens skull. Ledig för oss studenter har nog en lite annan innebörd än för andra skulle jag tro - vi är ju liksom aldrig lediga i vanlig betydelse eftersom vi alltid har något att läsa (förutom dagen efter en tenta möjlightvis). Idag är jag i alla fall "student-ledig", jag har alltså inga föreläsningar. Skönt! Passar på att läsa lite (läs: så mycket som möjligt) i kurslitteraturen, tvätta och göra andra nödvändiga saker. Ska slänga upp några roligare inlägg här också under dagen, det har varit lite dåligt med sådana. Bland annat kommer det dyka upp tips på något som man verkligen behöver den här årstiden!

Vad tror du tipset handlar om?


Simning

Ska strax åka iväg till badhuset där jag ska träffa Prinsen, Carro och Gustav. Killarna ska träna och jag och Carro simma. Ska bli skönt, det var länge sedan jag var där. Behöver verkligen röra lite på mig också!


Ny vecka, ny kurs

Började den här veckan med en ny kurs och sju timmars föreläsning idag. Ingen dålig start på veckan! Trodde att den här kursen skulle vara hemsk men den verkar faktiskt bra och läraren är toppen än så länge. Hon verkar förstå att vi inte bara är studenter, utan att vi är människor också. Gillar't! Nu ska jag krypa upp i soffan med en tidning. Skönt!


Sunday

Idag är det söndag, sista dagen på min lilla ledighet. Ska slöa lite nu på förmiddagen, sedan ska jag åka iväg till syster och hjälpa henne packa. De flyttar nämligen nästa helg. Tänkte försöka baka något och ta med mig till fika men hade lite dåligt med ingredienser. Får se hur det blir!

Vad ska du göra idag?


I just can't get enough




Har bloggat om de här underbara skorna förut. Det kommer från Acne och jag kan inte få nog av dem. Går in på hemsidan lite då och då, som vanligt, men hamnar alltid vid de här skorna. De är grymt snygga!!

Vad tycker du?


Saturday

Nu håller Prinsen på att laga mat här hemma. Gustav ska titta förbi ikväll - det blir mat och film. Skönt med en lugn kväll utan att behöva tänka på skolan. Idag har vi verkligen gjort oss riktigt förtjänta av att slöa också - vi har städat riktigt ordentligt, tvättat och handlat.

Vad ska du göra ikväll?

Ledighet

Njuter som tusan av att vara ledig nu, ända tills på måndag! Tentan igår gick sådär, känns väldigt oklart. Jag tyckte den var supersvår och det kändes som att jag chansade på allt. I vanliga fall brukar man ju känna sig säker på någon/några frågor men inte igår. Jag kan lika gärna få alla rätt som alla fel - har ingen aning..

En dålig tenta vägdes upp av några timmars mys med fina Emma och hennes lilla Alma, som blir en månad nu på tisdag. Jag tycker att Lillprinsen (systersonen) är liten, men oj så pluttig lilla Alma var. Petra kom förbi en sväng också när hon hörde att jag var där, så det blev en riktigt mysig eftermiddag! Kvällen fortsatte i mysets tecken hos svärmor, med god mat och Idol.


Godnatt

Ska inte riktigt gå och lägga mig än men stänger ner bloggen för idag. Klockan står på 05.45 imorgon, en timme senare åker jag iväg mot Örebro. 8.15 smäller det - tentadags.

Wish me luck!


H&M


H&M kommer ju in med nytt på torsdagar men idag var det tomt bland nyheterna. Antingen har det inte dykt upp något eller så var det så mycket fint att det redan tagit slut. Eftersom jag inte kan lägga upp nyheterna idag slängde jag ihop en H&M-outfit istället. Älskar verkligen H&M - man kan gå in där och komma ut med en hel outfit färdig från topp till tå och se grymt snygg ut!

Gillar du H&M?


Lanvin



Ytterligare en bild från H&M:s samarbete med Lanvin har nu dykt upp. Är det H&M själva som håller på och "läcker"? Smart av dem i så fall, för jag blir supernyfiken och vill bara se mer! Den här gången är det lite mer färg, vilket jag (tyvärr?) inte brukar vara så förtjust i. MEN jag gillar det, och hörrni - kolla påsarna. Bara dom är ju superfina!


Things I want for christmas



Jag vet att jag är något knäpp, men jag håller redan på att förbereda julen. Jag avskyr hösten och vintern men december är årets bästa månad. För att orka med mörkret börjar jag därför redan nu fokusera på allt som komma skall. Nu när vi flyttat in i nytt hus finns det mycket som behövs. Här är några saker som jag redan nu blivit sugen på.

God Jul-bokstäver i trä från Trend4You, söta tyghjärtan från CountryStyle och ljuspyramider från Jotex. Pyramiderna går inte riktigt ihop med det andra men de skulle passa fint i vårt TV-rum (de finns i vitt också, får kanske bli det istället..)

Längtar du till julen?


Slutkörd 2.0

Om jag var slutkörd häromdagen vet jag inte vad man kan kalla det jag är nu. Det enda som håller mig uppe just nu är att tentan är imorgon. Även om den går dåligt är det i alla fall över för den här gången och jag kan ta en hel helg av välförtjänt ledighet. Längtar!

Lycka till imorgon kära juristvänner!


Kväll

Nu tar jag kväll, orkar inte plugga mer nu. Ska ta med mig min bok och slänga mig i soffan bredvid Prinsen, som sitter och kollar på fotboll. Bara imorgon kvar nu inför tentan. Kan inte allt, men är glad att det snart är dags. Orkar inte bry mig mer om olika former av bolag, vinstutdelningar och nyemissioner...


Inspiration


Bildkälla

Slutkörd

Usch, jag känner mig helt slutkörd. Har pluggat varje dag utom två söndagar sedan skolan började.. Två lediga dagar på snart två månader. Det är inte konstigt att jag är så trött så jag bara vill gråta. Just nu ligger fokus på att orka mig igenom de här två sista dagarna innan tentan och lära mig så mycket som möjligt inför den, men sedan får jag nog ta och lugna ner mig lite... Jag måste börja tillåta mig själv att vara ledig mer!


Tisdagsmys

Sitter uppkrupen i sängen i gästrummet nu. Prinsen spelar TV-spel därnere, så jag får titta på lilla TV:n här. Det gör ingenting, tycker att det är mysigt att krypa ner i sängen här. Har lite apelsinjuice och choklad till sällskap, mums!


Lanvin for H&M


Svårt att hitta något roligt om Lanvin-kollektionen som släpps för H&M om knappt två veckor, men idag har tydligen den här bilden läckt ut. Jag har faktiskt inte köpt någonting från de tidigare designsamarbetena men när jag ser den här bilden blir jag väldigt förväntansfull. Jag gillar vad jag ser!

Vad tror du om samarbetet?


For another day


Det här är sjukt snyggt. Älskar verkligen blusen, men byxorna är superfina de med! Skulle kanske inte vilja ha på mig det just idag när jag är sjuk, men vilken annan dag som helst skulle det passa. Kommer från ASOS.


I give up

Nu ger jag upp för idag. Jag vet att jag inte har gjort tillräckligt mycket och inte hunnit med allt jag borde och tänkt, men måste faktiskt tänka lite på mig själv också. Har pinat mig igenom en hel dag nu med redovisning och pluggande. Nu dunkar huvudet bara mer och mer och koncentrationen ligger i botten så nu skiter jag i det här! Jag lär kanske ångra mig imorgon, men då får jag ta det då!

Fy tusan vilken plugg-blogg det här blivit de senaste dagarna..


Another day

Känner mig helt slut just nu. Redovisningen, som tog ungefär en timme, gick bra. Det var kul! Tryckte undan tankarna på att jag var sjuk, men så snart det var över kom det tillbaka igen. Huvudet dunkar, fryser som tusan och känner hur ögonlocken bara vill sluta sig. Vet inte hur det ligger till med febern idag, har inte brytt mig om att kolla. Vad tjänar det till liksom, när jag ändå måste plugga?

Ska plugga till fem idag tror jag, inte lika länge som igår men helt okej. Tror att jag behöver vila...


Är ju trots allt sjuk

Ska lägga bort böckerna nu. Har suttit elva timmar och pluggat i princip konstant, men nu får det räcka - jag är ju trots allt sjuk....


Får inte vila

När man är sjuk och student kan man inte vara ledig, särskilt inte om man har tenta på fredag. Istället får man försöka anpassa pluggandet efter tillståndet. Jag ska därför ta med böckerna in till sängen och lägga mig där och plugga. Får se hur det går!


Monday morning

Hej och godmorgon på er! Gårdagen med gruppen gick bra, ångesten över att behöva åka dit på en söndag släppte ganska snart efter att jag träffat de andra. Tur att jag är i samma grupp som mina fina tjejer! Är glad i efterhand också att vi ändrade dag - skulle först ha träffats idag. Jag har nämligen gått och sjukat ner mig.. Igår kväll frös jag så jag skakade, fick sova med långärmat, långa byxor och dubbla täcken. Idag vaknade jag med feber och huvudvärk. Inte kul!

Nu: frukost


Skit

Ska sätta mig i bilen nu och åka den jäkla vägen till Örebro - på en söndag! Har ingen lust att sitta och åka 12mil på min söndag - söndag som är mysdag, slödag, hemmapluggdag. 12 jävla mil... Jag ser fram emot det här mycket, det märks va?


Shoes by Teddy


Gillar de här skorna från Shoes by Teddy/Bubbleroom. Riktigt snygga heels nu inför hösten! Gillar detaljerna, som dragkedjan, den nedvikta kanten och öppna tån. Me like!


En höstdag som denna


En så fin höstdag som den här, när solen lyser från klarblå himmel och luften känns sådär härligt krispig skulle jag egentligen vilja slippa skolan hela och bara glida runt ute och njuta. En stor stickad tröja (H&M), sköna leggings (modekungen.se), gummistövlar (Tretorn) tillsammans med värmande mössa (H&M) och halsduk (MQ) skulle passa bra då. Åååh, vad härligt!

Har du njutit av det fina vädret?


Jag minns..

Jag minns en tid när helg var helg - när man faktiskt fick vara helt ledig två dagar i veckan. Vad underbart det var, uppskattade det nog inte tillräckligt.. Nu har jag visserligen haft en supermysig helg, men den hade varit ännu bättre om jag hade sluppit böckerna. Tyvärr så lär väl inte det ske under den här terminen i alla fall..

Den här helgen är dessutom extra jävlig, måste nämligen åka iväg till Örebro senare för att göra klart ett grupparbete. Att jag måste läsa på helgen kan jag köpa - men inte att jag måste åka till skolan! Är sjukt bitter och över det och det står jag för!

Vad har du gjort för roligt den här helgen? 


Mysdagar

Hade supermysigt igår hos föräldrarna. Familjen är bäst ♥ Idag fortsatte familjemyset när allihopa kom hit och fikade. Har passat på att gosa massor med älskade Lillprinsen också, han är så fin. Sitter nu och pluggar lite, lyckades klämma in ett par timmar, innan jag återigen ska bege mig till föräldrarna. Prinsen ska ut och festa men jag vill fortsätta mysa. Inte varje dag man får träffa mormor och morfar som bor nere i Småland. Det gäller att passa på!


Idag är jag guldlock


Love it





Ny klänning i Acnes webshop. I love it! Skitsnygg!!


Inspiration


Bildkälla

Enkelt, men snyggt - just the way I like it! Skulle nog klicka på ett rött nagellack också, istället för det hon har. Hade blivit snyggt!


Smile, it's friday

Fredag idag, underbart! Ska spendera hela dagen med att plugga och försöka komma ifatt lite i böckerna. Senare blir det efterlängtad middag hos mamma och pappa med syster+familj och mormor och morfar som är på besök över helgen. Kommer bli toppen!

Har ni förresten tänkt på att oktober i år har fem fredagar, fem lördagar och fem söndagar. Tydligen händer det bara en gång vart 825 år. Underbart för oss som gillar helg!


Squash

Var och spelade squash igår med tjejerna. Inte alls dumt måste jag säga, det var riktigt roligt och jag är definitivt på för att spela igen!

Sitter nu och pluggar, för ovanlighetens skull.. Försöker komma på lite bra argument inför ett muntligt förhandlingsspel. Börjar känna att jag kommit så långt jag kan för tillfället, så ska nog sätta mig och läsa en stund i böckerna innan det är dags att dra sig mot Örebro och föreläsning.

Vad ska du göra idag?


En kofta, tre färger


Koftan som jag köpte på H&M häromdagen fanns i tre riktigt snygga färger - militärgrön, puderrosa och svart. Hade sjukt svårt att välja vilken som skulle få följa med mig hem, därför fick Prinsen avgöra. Som ni vet blev det den rosa, men jag tycker fortfarande att alla tre är superfina!

Vilken färg tycker du är finast?

 


Desperata


Prinsen har kompisar här som kollar fotboll så jag har fått krypa in i gästrummet för att kika på Desperate Housewives men jag är lika glad ändå. Härinne finns ju en mysig säng att gosa ner sig i. Det gillas! Har också med två kakor som jag bakade igår, kokostoscakakor. Inte dumt alls måste jag säga!


Dagens tips


Prinsens dator vill inte riktigt göra som jag vill med Photoshop, men som tur är valde min dator att samarbeta lite så kan därför lägga upp mitt lilla tips: Nelly.com har gratis frakt hela veckan - riktigt bra om man känner för att klicka hem lite höstkläder. Själv har jag nog shoppat klart för den här månaden så jag får stå över men ville ändå dela med mig till er som inte är fattiga studenter. Trevlig shopping!


PS

Hej hej! Tänkte slänga upp lite inlägg ikväll, har bland annat ett toppentips till er, men det dröjer. Min dator har lite humörsvängningar (anar att klimakteriet är på väg) och vill därför inte längre samarbeta med mig och mitt Photoshop. Har Photoshop cs3 men det verkar inte vilja fungera på Prinsens dator så håller på och mixtrar med det. Ska försöka få det att funka!

Ha en toppenkväll sålänge!



Update: Har äntligen lyckats fixa med PS på hans dator. Klapp på axeln till mig!

Kvällsfika

Drar iväg nu till Prinsens mamma för att passa på att träffa hans syster en sista gång innan hon åker iväg till Thailand ett halvår. Rätt tid att åka måste jag säga, det börjar bli kallt nu!

Vad ska du göra ikväll?


Gårdagens shopping


Kofta H&M


Kavaj (med sjukt fint ljusrosa foder) H&M


Skjorta Vila


Rosa och svarta gummistövlar (bor man på landet så gör man..) DinSko

+ lite roligt på Ikea och ännu lite mer roligt på Blomsterlandet. Hade en riktig shoppingdag igår. Har beställt en locktång också, men nu får jag nog hålla igen ett tag!


Kommentarer

Förresten, såg att jag fått en del kommentarer. Svarar på dem imorgon! Kram på er


Toppenhelg

Hej på er! Katastrofbloggning den här veckan, men har haft fullt upp med ny kurs. Nu är det söndagskväll och snart ny vecka. Måndagar är aldrig kul men jag har haft en toppenhelg så jag är glad ändå!

Fredagen bestod av föreläsning, mys med syster och älskade Lillprinsen och sedan fredagsmys med Prinsen. Han lagade trerätters åt mig medan jag bara slöade. Underbart ♥ Igår pluggade jag en hel del på dagen, men det vägdes upp av middag med Prinsens familj på kvällen. Toppen! Idag har vi varit iväg och shoppat - IKEA, Marieberg (galleria) och lite annat smått och gott. Kikade bland annat på ett bord på Em, som nog kommer att få flytta hem till oss inom en snar framtid.

Shoppade en del, men det får ni inte se nu. Lägger nog upp imorgon! Nu ska jag njuta av sista helgstunden med världens finaste.

Ha det bra sålänge!


Mot Örebro

Nu kör vi tjejer!

Tentadag

Puh, har varit iväg och skrivit tenta nu på morgonen. Skönt att ha den avklarad! Kändes konstigt att gå upp kvart i sex på en lördag bara, och knappt några bilar mötte jag på vägen. Ganska skönt i och för sig.. Tentan gick okej, kan inte säga så mycket mer förrän jag fått resultatet.

Laddar om nu för tentafest ikväll. Ska åka tillbaka till Örebro vid sextiden, då blir det party med mina fina tjejer. Tyvärr saknas tre av oss ikväll, men vi andra får fira för oss alla!

Vad ska du göra ikväll?


Stan nästa

Woho, Prinsen gick med på att åka till stan. Mössa, locktång, spegel, mat!


3 butiker, 5 mössor


Försöker övertala Prinsen att åka iväg och handla lite sen, skulle bland annat behöva en mössa (förutom mat). Eftersom vi bor på en liten ort finns det inte så många affärer i närheten, mer än de allra vanligaste. Plockade därför ut fem mössor från tre av de butiker som finns. Gillar dem, så någon borde jag väl kunna hitta om vi kommer iväg!

Använder du mössa?


I give up

Ger nog upp pluggandet nu. Kanske sätter mig en stund senare om det är något jag kommer på som är svårt, men vilar mig i form inför tentan helt enkelt. Vet att jag inte kan allt, men vår lärare har gång på gång på gång sagt att hon ska göra tentan så enkel som möjligt, och att man bör bli godkänd så länge man varit med på alla föreläsningar och deltagit i diskussionerna. Jag har gjort det, läst boken två gånger, skrivit anteckningar på boken som jag har läst flera gånger, skrivit rent och gått igenom alla föreläsningar, läst lagkommentarer och kollat över alla övningsuppgifter vi fått ut. Det borde räcka! Vi har fem tentor den här terminen och jag kan inte ta ut mig helt inför varje...


Friday

Godmorgon! Sitter i soffan med nyduschat hår, ska snart gå och föna. Idag blir det plugg, sista rycket innan tentan, med en liten paus på förmiddag för promenad med Prinsens syster. Får se hur länge jag håller på idag, vi skulle behöva åka och handla och lite så på eftermiddagen.

Ha en toppenfredag allihop!


RSS 2.0