No Desperate?

Fick just en kommentar av en rar läsare som påpekade att det inte alls är något Desperate ikväll. Tusiken också! Funderade på varför och fick svaret här. Nåja, det som är bra är väl att jag kan komma i säng relativt tidigt i alla fall. Inget ont som inte har något gott med sig!


Inspiration





Dagens inspiration. Sjukt snygg tjej, sjukt snygg jacka, sjukt snygga skor. Jag är bra med orden idag, inte alls fåordig eller så... Bildkälla


Laddar

Hallå där! Här hemma håller jag på och laddar för fullt. Jag laddar upp efter heldagen i skolan, jag laddar för att ta tag i röran i köket och jag laddar inför frisörbesök imorgon. Jag laddar nog också lite för Desperate Housewives ikväll. En laddar-kväll helt enkelt. That's it liksom!

Vad laddar du för?


Fotbollskväll

Var iväg och handlade med mamma förut. Hittade inget roligt alls, så det blev bara mat. Nu är det fotbollskväll här - Prinsen, pappa och Gustav sitter i soffan och härjar. Jag kollade faktiskt förut, det är ju el clasico och Barca leder stort. Till och med jag tycker att det är kul... En stund. Nu har jag lessnat.

Imorgon drar nya kursen igång. Två dagars ledighet var välbehövligt och nu är jag taggad till tusen. Ska bli kul!


Today

Ska bara iväg och gå lite i affärer och handla mat med mamma idag så drog bara på mig jeans och en vit topp. Tråkigt och inte särskilt inspirerande, men så är det ibland!


Tröja Vila, jeans DrDenim, kilklackar Skopunkten, sjal H&M, klocka JetSet


Details


Hur kommer det bli?

BigBrother kommer gå på TV400, som inte längre kommer vara TV400 utan TV11 som tydligen skapats i samarbete med Comhem. Kommer jag, som har boxer, kunna se det? Kommer Adam Alsing vara programledare igen? Kommer upplägget vara detsamma som tidigare? Så mycket funderingar, när får vi BigBrother-nördar veta någonting?!

Ojojoj, den här tvådagars-ledigheten från skolan gör mig knäpp. För tre dagar sedan oroade jag mig för om jag skulle kunna klara tentan, idag är mitt största problem om jag kommer kunna seBigBrother eller inte. Kontraster mina vänner, kontraster..


Dagens tips


Beauty Planet kör en julkampanj nu med bra erbjudanden. De har ett stort utbud till tax free-priser och har just nu fri frakt och garanterad leverans innan jul om man beställer senast 22/12 klockan 13. Det finns mycket att välja på så ta en titt här:


1 par byxor, tre outfits


Skinnbyxor är riktigt snyggt, har velat ha ett par ett tag men inte hittat några bra. Kanske dessa från H&M skulle funka. Har i alla fall utgått från dem och skapat tre outfits, som lite inspiration om du funderar på hur man bäst matchar dem. Samma byxor - tre olika stilar!

Gillar du skinnbyxor?

H&M, Monki, Lindex, DinSko, Scorett, Modekungen, Indiska


Ännu en ledig dag

Hej på er! Har ännu en ledig dag innan nästa delkurs drar igång imorgon. Ska spendera den här dagen med lite Desperate Housewives (har några avsnitt som jag missat de senaste veckorna) och tvätt. I eftermiddag ska jag möta upp mamma för en sväng in till stan där det blir jul- och matshopping. Det här kommer bli en bra dag!

Vad ska du göra idag?


The butterfly effect

Jag har haft en riktigt bra dag. Det var länge sedan jag mådde så bra och kände mig så lugn. Skolan tär som tusan på en, det märks extra tydligt sådana här dagar när man påminns om hur det var att ha ett "vanligt" liv. 

Känner mig lite konstig nu. Vi såg nämligen The butterfly effect nyss. Jag tror att Emma pratade om den igår så när jag såg att vi hade den blev jag sugen på att se den. Den var inte alls dålig eller så men jag fick en så obehaglig känsla i hela kroppen.. Obehaglig är nog faktiskt ordet jag skulle använda för att beskriva hela filmen... Ni som sett den förstår kanske vad jag menar.

Nu blir det lite Vänner innan sängen kallar!


Mysklädd


Såg det här fina setet hos H&M. Tycker att alltihop, men särskilt tröjan, ser riktigt skönt ut att glida omkring i hemma. Jag gillar't!


Första advent

Första advent idag, mysigt! Jag älskar verkligen julen och allt som hör till så jag njuter till fullo just nu. Har fixat och donat här hemma idag och har börjat få iordning lite smått. Adventskjusstaken är framme (även om jag har idéer om en till som jag vill ordna) och den står bara och väntar på att få tändas. Jag har också myst lite i soffan nu på eftermiddagen med julmust, pepparkakor och ädelost på tub. Mums!

Har ni adventspyntat?




Ledig

Jag är helt ledig idag. Kommer knappt ihåg när det hände sist! Jag har längtat så mycket efter idag och ska verkligen ta det lugnt och samla energi. Håller på och adventspyntar lite, stakar och stjärnor är uppe och har apelsinskivor i ugnen som ska torkas. Ska även försöka städa lite. Ikväll blir det söndagsmys med Prinsen. Bra dag!

Har du en bra dag?


My girls

Hade en toppenkväll igår. Tack mina underbara tjejer för att ni finns ♥


101127

Ska åka iväg till Örebro för att möta upp tjejerna hemma hos Petra nu. Det blir en lugn kväll tillsammans med tacos och grejer. Min fina Emma, som nyligen fått en liten prinsessa, ska träna på att vara hemifrån och kommer och gör oss sällskap. Det passar mig finfint, har saknat henne som en galning!

Jag kör enkel style ikväll - cardigan H&M, tee Gina, jeans DrDenim, shoes Skopunkten. Märker att jag fortsätter på det svart-vita tema som omedvetet har präglat min blogg-comeback. Med undantag från mina naglar, som är målade i ett brunt chanel-lack.





Dagens tips


Här kommer dagens tips. Den obloggade kavajen från H&M som finns i svart respektive svart/vit reas nu ut i webshopen för 99:-. Är själv lite sugen på att klicka hem en, då jag för ett tag sedan la till en lite slappare kavaj på önskelistan. Tycker att den här är jättefin!


Black and white


Många tycker att det är supertråkigt, men jag är ett riktigt fan av svart och vitt. Det är klassiskt och kan hjälpa till att nautralisera trender som annars är ganska extrema. Det kan kläs upp, det kan kläs ner. Det passar till vardag, det passar till fest. Det kan matchas i all oändlighet!

Här är en riktigt snygg svart-vit kombo. Leggings Gina Tricot, skjorta Modekungen.se, skor Scorett, ring Cocoo.

Gillar du också svart-vitt eller är du mer färgstark?


I'm back

Har äntligen skrivit tenta idag, den näst sista för den här terminen. Har nu bara en inlämning innan jul, en tenta den 3 januari och en simulerad bolagsstämma i mitten av januari, sedan är den här helvetesterminen slut. Har hittills klarat mig okej, men inte bra - min hälsa är i botten och stressen på topp. Tydligen kör de den här terminen för att sålla och få bort alla som inte hör hemma i juristvärlden, få bort alla som ändå inte kommer klara det. Känns bra att fixa det, vilket jag kommer göra. Betyget kommer antagligen inte vara i topp, som jag är van vid, men det kommer gå bra och jag kommer vara galet stolt!

Till på tisdag ska jag vila, sedan är det dags för sista rycket. 13/1 2011 är det slut på skiten. Nu kör vi!


Bad update

Hej! Ville bara kika in här och be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Just nu mår jag inte särskilt bra och då bortprioriteras bloggen. Skolan är förjävlig just nu, vi har plugg upp över öronen och all min energi går åt till att försöka hänga med. Allt runtomkring som egentligen inte är jobbigt, som tex bloggen, känns just nu som oöverstigliga berg och vid minsta motgång bryter jag ihop. Har regelbundna breakdowns som kommer allt oftare och däremellan känns allt pest och pina. Helt sjukt att man ska må så dåligt genom att göra det man alltid drömt om. Jag bor med den jag älskar mest i hela världen, jag utbildar mig till mitt drömyrke, jag har världens finaste familj som nu även inkluderar en liten underbar systerson som lyser upp min värld och ändå mår jag skit. Igårkväll bröt jag ihop när jag upptäckte att jag glömt att köpa linsvätska - det är på den nivån jag är nu. Inte bra!

Ett långt och ganska utlämnande inlägg blev det men jag ville bara förklara mig och skriva av mig lite. Nu ska jag plugga igen, som vanligt...


Now i'm tired

Har kämpat på ordentligt med pluggandet hela dagen trots förkylningen, men nu tänker jag ge upp. Energin är i botten så bloggen får vila. Istället tänker jag leta reda på något gott (Choklad? Clementin? Te?) och krypa upp i soffan. Vi har eldat här hela eftermiddagen så det är riktigt varmt och mysigt. Skönt när snön yr utanför!

Ha en bra kväll!


Pinne i en skit

Usch, mår som en pinne i en skit idag. Är genomförkyld och till råga på allt vankas snöstorm. Kul dag.. Tyvärr spelar det ingen roll utan det är skola som gäller, som vanligt. Nu ska jag slänga i mig lite frukost, kanske mår jag lite bättre då..


Two stores - one outfit



Tröja och legging Modekungen.se, skor och ringar


En bilmus?

Idag när jag åkte hem från skolan hamnade jag bakom en bil i en korsning. Jag är inte den som reagerar på bilar - varken fina eller fula - men jag tänkte att den där bilen nog hade sett sina bästa dagar. I bakrutan låg bland annat en hög med jobbarkläder, ni vet sådana där organgea som tex vägarbetare har, och jag satt just och funderade på vad skräpig bilen såg ut när det helt plötsligt rörde sig i klädhögen. Vad i tusan, tänkte jag, blinkade några gånger och tittade sedan nogrannare: i klädhögen sprang en liten mus omkring.

När jag senare berättade det för Prinsen var han kolugn och informerade mig om att det faktiskt var ganska vanligt med möss i bilar. Jaha, tack så mycket - som om det inte räckte att vara rädd för möss här hemma, nu måste jag alltså vara det i bilen också?! Puh...

Dagens tips


Idag vill jag tipsa om att Fashion Week har dragit igång på . Varje dag den här veckan kommer det att finnas flera olika erbjudanden att välja bland. Idag kan man till exempel köpa valfritt plagg från Rare Fashion till 20%. För fler erbjudanden, kika in i webshopen!


Dagens 101108

 

Klänning H&M, kilklackar Skopunkten, klocka JetSet, skärp GinaT


Pissdag

Idag har det inte varit min dag direkt. Hela morgonen var kaos - gick upp alldeles för sent, målade naglarna, kladdade ut naglarna, tog bort och målade igen, kladdade ut (den här gången på klänningen), kom på alldeles försent att jag skulle skriva ut massor av papper, kom iväg en kvart för sent, kom på att jag glömt min mat, för sent att vända, körde vidare, kom på att jag glömt även plånboken. FAN! Hade inga pengar till parkeringen (eftersom plånboken låg hemma), fick parkera på gratisparkeringen en bit bort, småsprang till föreläsningen... Så har det fortsatt.

Jag är genomförkyld och jag orkar inte! Pricken över i hade väl bara varit att få tillbaka resultatet på senaste tentan och fått reda på att jag blivit underkänd, men än så länge har inte det hänt. Något att glädjas åt i alla fall...

Hoppas alla ni andra haft en bättre dag!


5 år ♥

Den 7 november 2005 var jag en väldigt nervös sextonåring. Jag hade efter många om och men gått med på att träffa en kille som jag känt ett tag, en kille som jag visste tyckte om mig mycket men som jag inte var helt säker på mina känslor för. Efter den dagen var jag däremot helt säker och idag, den 7 november 2010, firar vi fem underbara år tillsammans.

Joel, inga ord kan beskriva hur mycket du betyder för mig. Du är helt underbar - jag älskar dig!


♥ Du får mig att le ♥


Inspiration


Fy bubblan vad snyggt, såhär vill jag också se ut. Puderrosa och svart är ju för övrigt min senaste älsklingskombo! Bildkälla


Nu drar vi!

Jag och Prinsen tar en liten roadtrip till Nyköping. Vi ska inte göra något speciellt, bara åka dit och kika lite i några affärer och så. Bara ha en Ida-och-Prinsen-dag. Det är ju trots allt våran helg den här helgen ♥


Jag trivs

Nystädat hus, tacos i magen och Idol på TV:n - jag trivs!


Dagens tips



Dagens tips är en klänning från H&M som just nu bara kostar 49:-. Den finns i fyra färger och passar både vid utgång, middag och julfesten. Alla färger är snygga men min personliga favorit är den leopardmönstrade!

Vilken färg är din favorit?


I like your style


Elin Blom från Idol är en ny stjärna på den svenska himlen - inte bara sångmässigt utan även stilmässigt. Hon har en grym stil och det inte bara i programmet när hon fått hjälp av Idol-stylisterna, utan även privat. Håret är rätt, kläderna är rätt och hela hon är bara otroligt snygg. Elin Blom - I like your style!

P.S Elins blogg hittar ni
här

Håller du med mig?


Fredag igen

Nu är det fredag igen. Herregud, det känns som att veckan bara består av måndagar och fredagar! Skönt i alla fall att jag fått så pass mycket gjort den här veckan. Skolmässigt alltså, rent privat har inget alls hunnits med känns det som. Tyvärr brukar man bli tvungen att välja - hinna med skolan eller privatlivet. It's one or the other, never both! En liten trevlig konsekvens av att vara juriststudent - man har inget liv utanför skolan.

Nåja, nu är det fredag och jag är glad! Ha en bra dag allihopa!


Thursday

Har inte blivit något bloggande idag - har pluggat hela dagen. Tittar på ett avsnitt Top model nu men ska plugga lite mer sedan, det gäller att passa på när energin finns! Vi hörs senare!


Finally

Ska äntligen gå och lägga mig nu. Är galet trött efter en lång dag som började redan 05.45... Imorgon ska jag nog sova i alla fall ett par timmar längre. Det behövs.. Godnatt!


Dagens tips


Bubbleroom kör på med sin kampanj Dress of the day och den här veckan är Tyra modell. Klänningen som ligger uppe idag gillar jag verkligen. Den kostar 149:- som vanligt, ni har till midnatt på er!


På en onsdag?

Har just kommit hem från syster. Hon, jag och mamma var iväg på Willys och handlade och sedan träffades vi hela familjen för pizza. Pizza på en onsdag? tänker ni kanske nu. Ja, ibland är det okej och för mig som inte har några fler föreläsningar den här veckan är det ju faktiskt nästan fredag. Gosade med LillPrinsen också såklart, som har världens sötaste tofflor!


Världens sötaste tofflor på världens sötaste fötter som sitter på världens sötaste plutt


Dagens outfit





Jeans DrDenim, skjorta Vila, klocka JetSet. Ytterkläderna åkte inte på förrän senare!


Lanvin ♥ H&M - hela kollektionen!


Lanvin ♥ H&M (som ni säkert tycker att det är ett jäkla tjat om) skulle inte släppas på hemsidan förrän på torsdag, men eftersom det var pressvisning idag har man redan nu kunnat se bilder från kollektionen. Elle har till exempel lagt ut bilder på plaggen. Jag måste säga att jag älskar det - det var precis som jag trodde, kanske bättre! Här är mina favoriter.

Vad tycker du?


Inte bara kläderna...



Det är inte bara kläderna som lockar med H&M:s Lanvin-samarbete - påsarna och kartongerna som man får med ser superfina ut! Skulle vilja ha något bara så att jag får en påse. Det har blivit mycket Lanvin på sistone, men jag kan inte hjälpa det, ser fram emot det så mycket!

Ser du fram emot att samarbetskollektionen släpps?


Inspiration



Som vanligt tycker jag att det enkla är det snyggaste. Byxorna som Anja Rubik har på sig på den här bilden är skitsnygga - precis som hela hon! Som någon annan skrivit är hon effortless chic. Exakt min åsikt!

Bildkälla


Tuesday

Är helt slut idag... Vet inte vad det är med mig. Typisk tisdags-trötthet kanske? Har alltid tyckt att tisdagar är värsta dagen på veckan.. Ikväll kommer inte mycket bli gjort, det är ett som är säkert. Lite Ben&Jerry's framför TV:n kanske?


Lanvin ♥ H&M

Det har idag dykt upp en film med Lanvins kollektion för H&M. Jag älskar det - både filmen och kläderna! Bästa designsamarbetet hittills? den 4:e november kommer man kunna se hela kollektionen på H&M:s hemsida och den börjar säljas den 23:e. Spännande!

Klicka på bilden nedan för att se videon!

share image

SE DEN SENASTE VIDEON OM H&M:S DESIGNER-SAMARBETE.


Mums!


Nu tar jag kväll

Slutar plugga för idag nu och tar kväll. Har gått igenom och skrivit rent anteckningarna från dagens föreläsning och nästan gjort klart uppgifterna inför morgondagens seminarium. Hade nog tänkt hinna klart helt men hjärnan samarbetar inte riktigt längre (eller så är uppgiften jag har kvar helt enkelt för svår!). Prinsen är på fotboll så jag ska mysa med rostade mackor och räkor, som han avskyr. Måndagsmys helt enkelt!


Shoes by teddy


Visade ett par skor från Shoes by Teddy för ett tag sedan. Hade då aldrig hört talas om märket, men snubblade idag över ett par till från samma märke. Båda paren är jättesnygga! Måste verkligen kolla in Shoes by Teddy lite närmare...


Monday


Idag var jag uppe med tuppen - 05.45 stod klockan på. Vad skönt det var att man ställt tillbaka klockan en timme i helgen, det var så mycket ljusare när jag en timme senare åkte iväg till Örebro. Tyvärr blir det väl snart lika mörkt igen.. Ska sätta mig och plugga några timmar nu. Jag hoppas att någonting kommer fastna, trots att jag är så trött. Mycket att lära sig!

Vad gör du idag?


RSS 2.0