En härlig torsdag

Dagens planering ser ut som följer:

◊ Förmiddag - Packa min stora resväska inför helgen
◊ 13.00-15.00 - Gå på föreläsning i microeconomics
◊ 15.00-16.00 - Luncha med Julia
◊ 16.01 - Gå på tåget mot Vingåker
◊ 19.06 - Stiga av tåget i Vingåker, där min underbara älskling står och väntar på mig
◊ 19.07 och framåt - MYSA

Som vanligt blir det kanske dålig uppdatering under hemma-helgen, eftersom jag vill passa på att umgås så mycket som möjligt. Men kika gärna in, kanske slänger ihop några inlägg om jag får tid över!


Ikväll får jag träffa min älskling



 


Vill ha från Mary Kay

Jag var duktig ikväll på Mary Kay-visningen - jag köpte ingenting. Egentligen är det bara halvsant, jag ville handla men eftersom jag redan har en konsult hemma så rådda denna mig att vänta och handla av min vanliga, hon ville inte stjäla någon annans kunder. Snällt!

Det var främst concealern som jag hade tänkt köpa, men är även sugen på en ny foundation (min nuvarande är alldeles för mörk) samt TimeWise® Microdermabrasion Set som innehåller:
TimeWise® Microdermabrasion Step 1 Refinisher: de mikrofina kristallerna i denna superexfolierande kräm börjar arbeta direkt för att fräscha upp och varsamt ta bort livlös hy.
TimeWise® Microdermabrasion Step 2 Replenish Lotion: ett serum med en bevarande och reparerande effekt.

Tydligen så ska det sistnämnda setet hjälpa till att få bort acneärr, något som jag har en hel del av.


Adventspynt utan snö

Jag har sett fram emot idag hela veckan - dagen då jag skulle sätta upp mitt adventspynt (en stjärna och tre änglar). Jag skulle lyssna på julmusik och pynta och dona. När snön kom så blev jag jätteglad - vilken stämning det skulle bli!

Förstå min besvikelse imorse när jag kom upp och all snö var borta. Min julkänsla var som bortblåst och det slutade med att jag lite snabbt slängde upp mina fyra adventssaker.

Nu står i alla fall stjärnan på byrån och lyser, och jag måste medge att det är mysigt. Julkänslan är nog sakta men säkert på väg tillbaka igen, kanske ännu mer efter helgen då jag får komma hem till mammas pynt, lussekatter och glögg. Jag hoppas det!


Kanske kan lite av detta återskapa min julstämning i helgen?

Mary Kay



Ikväll ska jag till Fatema för en Mary Kay-visning. Jag har varit på en förut samt haft en egen så jag har ganska bra koll på produkterna. Det ska dock bli kul att se om de fått in några spännande nyheter. Jag är helt såld på deras mineralpuder och har länge varit sugen på concealern. Kommer jag att kunna stå emot?

Lussekattsbak


Nu ska jag hem till Ida och baka lusskatter. Det ska bli supermysigt - Ida har ingredienserna (och förhoppningsvis bakkunskapen), jag ordnar julmusiken och de andra tjejerna kommer med härligt humör. Snön har yrt hela dagen, vilket förhoppningsvis kommer att generera i härlig stämning.

recept.nu har bra recept för er andra som är sugna på att baka
.

H&M + Matthew Williamson = sant

Det är nu klart - H&M's nästa gästdesigner blir den brittiske designern Matthew Williamson. Sommarkollektionen kommer att dyka upp i utvalda butiker den 23 april nästa år, och i samtilga butiker i mitten av maj. Detta kommer att vara Matthew Williamsons första herrkollektion och världen väntar med spänning.

I ett pressmeddelande säger Williamson: Det är en fantastisk möjlighet att få arbeta med H&M och skapa engångskollektionen ‘Matthew Williamson for H&M'. Jag gillar att H&M har skapat ett helt nytt fenomen inom modevärlden med sin banbrytande idé att samarbeta med utvalda designers och låta dem skapa begränsade kollektioner. Det är spännande att de kreationer jag skapar för H&M kommer att finnas tillgängliga och förhoppningsvis vara till glädje för så många människor över världen över.

Kända beundrare av designern är bland andra Sienna Miller, Keira Knightley, Kate Hudson och Gwyneth Paltrow.

Ser du fram emot samarbetet?

Bli pigg med vitaminer?

Nu har jag gjort lite insatser för att pigga på mig. För er som kommer ihåg så skrev jag igår om hur trött jag var så idag gick jag och solade ännu en gång, 18 minuter i D-vitaminsolarie. Inhandlade även en förpackning vitaminer på Apoteket.

Jag har alltid varit skeptiskt till alla sorters kosttillskott, en åsikt jag ärvt av min älskade moder. Trots detta är jag villig att ge det en chans - det kan ju knappast bli värre!





Lite tisdagsshopping


Idag sprang jag och Julia ner på stan efter en sushilunch med Ida, och vi hittade båda lite smått och gott. Jag behövde någonting att ha på mig på ett julbord på söndag och eftersom jag inte ville vara för uppklädd så köpte jag en grå tunika från Gina Tricot samt svarta strumpbyxor och halsband från H&M.

Det blev även en liten födelsedagspresent till Armina, som jag ska träffa på fredag men det berättar jag inte vad det är.

Heels från Nelly.com


 säljer dessa heels. De är ungefär samma modell - det ena paret mönstrat, det andra inte. Båda är riktigt fina, och kostar inte alltför mycket.

Vilket par väljer du?

Trötter

Idag så är jag fruktansvärt trött. Gick och la mig med datorn och ett avsnitt SATC runt tio igår, tidigt och bra. Runt halv elva vaknade jag till och upptäckte att jag somnat ifrån favoritserien. Tog detta som ett tecken på hur trött jag egentligen var och ställde ifrån mig datorn.

Elva timmar senare vaknade jag av att mobilen ringde, men var fortfarande lika trött. Har gått som i en dvala hela dagen utan någon som helst ork för koncentration. Jobbigt.

Funderar på om det är en typiskt vintertrötthet eller någonting annat. Ida rekommenderade multivitamintabletter så jag tänker ta rådet och gå och införskaffa några imorgon.

Ikväll blir det lugnt och antagligen tidigt i säng.

Tankeverksamhet och en skvätt D-vitamin

Åkte upp till skolan en sväng förut, för att sitta och plugga med Ida en stund. Höll koncentrationen i cirka två timmar innan vi bestämde oss för att gå och sola. Det var jätteskönt att ligga där i värmen en stund, och eftersom de hävdade att solarierna även utstrålade D-vitamin (som finns i solens naturliga strålar) så får man väl hoppas att man blir lite piggare på köpet.



Julstämningen är här!

Häromdagen såg jag jultecknet med stort J - Coca Colas julreklam. Jag älskar låten, stämningen och allt med den reklamen. För mig är det den utlimata jullåten, som aldrig misslyckas med att få mig i stämning. Här nedan är en gammal version av den traditionsenliga reklamen. Se och njut!


Sunny Sunday

Tråkig söndag på ingång! Jag har inga planer alls för dagen, men är fruktansvärt uttråkad. Borde plugga, men får se vad jag känner för. Vill gärna komma på något roligare att fylla ut min dag med.

Solen skiner - vilket är härligt. Kanske blir en solig  promenad innan jag hoppar in i duschen.


5 dagar kvar

Idag var jag återigen inne på min favorithemsida SJ som, hör och häpna, fungerade felfritt. Det måste vara första gången! Hur som helst så bokade jag tåg hem tills på torsdag 16.01. Tre timmar och fem minuter senare är jag hemma.

Jag saknar verkligen älsklingen och resten av min familj nu (som vanligt), ska bli skönt att komma hem igen.

Längtar!

Reindeer

Lindex Shop Online - Tröja
Vilken ursöt finstickad tröja jag hittade på Lindex Shop Online! Tänk så mysig att ha på sig kalla vinterdagar tillsammans med ett par varma sockor, medan man dricker en kopp glögg. Vill ha!

Godis + tidning + TV = lördagskväll

Godis + tidning + TV = Idas lördagskväll. Låter det tråkigt? För ovanlighetens skull när jag är i Jönköping så ser jag faktiskt fram emot en mysig hemmakväll. Jag har köpt nya Cosmo och en påse godis som kommer att hålla mig sällskap framför Stjärnor på is.

Vad ska du göra denna lördagskväll?

Triss i Gina Tricot


Hittade de här godbitarna i Gina Tricots webshop. Blir lite sugen på en sväng förbi butiken för att titta om de är lika fina i verkligheten.

Så trevlig lördag..

God morgon/förmiddag på er. Efter mycket om och men lyckades jag somna igår, men jag är riktigt trött idag.

Planerna för lördagen är följande: städa och plugga. Rolig dag? Nja..

ade riktigt kul igår hos Ida. Efter en fem timmar lång spelomgång av TP vann laget Ida/Fatema medan Jag/Julia och Li/Peter snällt delade andraplatsen.


Mörkrädd...

Sitter i sängen nu. Kom nyss hem från Ida. Familjen jag bor hos är inte hemma. Känner mig riktigt mörkrädd ikväll. Inte så att jag är rädd för spöken, utan det är mer tanken på att någon kan komma och göra inbrott som skrämmer mig.. Känns som att det kommer att bli mycket svårt att somna ikväll... Usch!

Grattis Mini


"Äntligen fredag!"...

... Så stod det smset som jag hade fått när jag vaknade. Det var från min underbara älskling som verkade vara på gott humör.

Ja, äntligen fredag - vilket för mig innebär några timmars pluggande tillsammans med Julia innan det blir After Work på Centrum och därefter en seriös matchomgång i sällskapsspelet TP. Nu ska jag föna håret!

Hur ser din fredag ut?

Trött..

Idag är jag så himla trött... Det har varit en lång dag med mycket tankeverksamhet i skolan. Jag känner inte för att plugga (som jag hade tänkt) eller ens läsa bloggar eller kika i webshopar. Istället ska jag ta med mig datorn till sängen för lite SATC - because I'm worth it!

Joel - Jag älskar dig! ♥

Dagens ASOS - Julafton?


Den här söta klänningen skulle jag kunna tänka mig att ha på julafton faktiskt, men jag har tänkt köpa alla julklappar först innan jag bestämmer mig för om jag ska köpa någonting nytt eller leta reda på något befintligt i min (eller min systers) garderob.

Klänningen, som även finns i svart, kommer från ASOS.

It's your Party



Den här klänningen från H&M's It's your Party-kollektion är helt underbar - jag skulle vilja ha den i båda färgerna! Självklart så är den slutsåld, som allt annat fint jag hittar. Kanske kan man ha tur och springa på den i butik?

Tjejigt med volang


Hittade den här blusen på Forever21 och jag föll direkt. Det är så himla sött och tjejigt med volanger! Tyvärr så vill jag inte beställa därifrån, eftersom jag tycker att det drar iväg så mycket med frakt och tull. När kommer Forever21 till Sverige?

Body Butter - svårt val


Jag kom just på att jag borde lägga till ett Body Butter från The Body Shop på min önskelista inför jul. Frågan är bara vilken sort, det finns ju så många goda att välja på!

Vilken doft är din favorit?

Den har återuppstått!

Idag har det varit en psykiskt påfrestande dag. Min dator har både hunnit dö och återupplivas. Allt som jag hade sparat på den är helt borta, puts väck, vilket är jobbigt bara det. Som tur är så har jag inte hunnit samla på mig så mycket under de två månader som jag har haft datorn (vad är det för jävla dator som går sönder efter så kort tid föresten?!), men det är ändå jobbigt.

Sitter nu och försöker återställa allt som det var innan, med mappar och inställningar och så vidare. Tack killen på Elgigantens telefonsupport för hjälpen! Han var trevlig, men det spelar egentligen ingen större roll - I'm pissed!

Filmkväll

Ikväll dissar jag Desperate för en lite nfilmkväll hemma hos Ida tillsammans med tjejerna. Ska bli riktigt mys! Nu ska jag kila iväg till busshållplatsen.

Ha en bra kväll!

En sko - tre färger


Denna härliga sko finns hos Topshop i flera färger. Riktigt fin, alla tre skapar stort ha-begär hos mig!

Vilken färg föredrar du?

Caroline Winberg hos Victoria's Secret


I helgen var det dags för årets upplaga av Victoria's Secrets underklädesshow, där den ursnygga svenskan Caroline Winberg var med på podiet. Kul med svenska supermodeller!

Bild: Sofis Mode

Back in Jönköping

Hej hej!

Dålig uppdatering i helgen - jag vet. Det blir lätt så när man är hemma och spenderar värdefull tid med nära och kära. Kom tillbaka till Jönköping sent igår kväll och stannar tills nästa torsdag. Snart ska jag iväg på föreläsning - microeconomics 16.00-18.00.

Vinnaren i Veckans blogg vecka 46 blev Mats Sétreus - grattis! Den här veckan blir det ingen omröstning men kom gärna med förslag inför nästa vecka!

Vad ska du göra idag?

Önskelista?

Nu har julstressen börjat. Mamma ville idag att jag skulle börja skriva ner en lista på vad jag önskar mig i julklapp och jag blev helt ställd - vad vill jag ha? Jag har funderat så mycket på vad jag ska ge bort att jag helt och hållet glömt bort att fundera över mig själv.

Just nu innehåller min lista en punkt - första säsongen av Las Vegas. Vad mer? Smink - har massor kvar. Böcker - aldrig tid att läsa. Flytta hemifrånsaker - Joel har massor, vad behöver jag? Svårt, svårt, svårt!

Vad har ni önskat er i julklapp?



En dagens


Såhär ser en seg Ida ut idag. Lång svart stickad tröja från ???, tjocka ribbade strumpbyxor Gina Tricot, lila halsduk Vero Moda. Ute la jag till mina svarta ridstövlar från Din Sko.

Mystofflor


Hur söta är inte de här innetofflorna från Friis & Company? På Valentin, där de säljs för 189 kronor paret, varnar de för snabb slutförsäljning och jag kan verkligen förstå varför. Ursöta! Finns även i grått.

Commes des Garçons


Idag börjar H&M sälja kollektionen från samarbetet med Commes des Garçons i utvalda butiker. Inatt klockan 23.59 är det dags för resten av Sverige, när webshopen öppnar. Ska vi slå vad om att det blir slutsålt på nolltid?

Har du kollat in kollektionen? Vad tyckte du - är det något plagg du är sugen på?

Kul på kåren

Gårdagen var riktigt, riktigt rolig. Det slutade med att vi gick ut på kåren (studenternas uteställe) i alla fall, och hade skitskoj. Känner mig lite sliten idag så det tar emot lite att göra sig i ordning och cykla iväg för en föreläsning men jag fixar det eftersom jag är så glad - jag ska åka hem ikväll!

Om 12 timmar är jag hemma!

Glöm inte bort att rösta på Veckans blogg  - omröstningen avslutas imorgon.

Tjejkväll

Nu ska jag kila iväg till Ida för en liten trevlig tjejmiddag. Tar med mig en flaska vin och kanske lite snacks. Har med mig kameran så kanske dyker det upp några bilder från kvällen senare!

Ha det så bra!

Bantningsskor?


Dessa skor från Reebok Easytone kommer att dyka upp i handeln under december månad. Skon är utformad så att användaren går och spänner sig för att hålla balansen och på så sätt bränna kalorier. Känslan beskrivs vara som att gå på en sandstrand.

Easytone kommer att finnas i sex olika modeller och säljas för 1200 kronor paret.

Skulle du kunna tänka dig att skippa gymmet och istället ta en promenad i dessa? Hiss eller diss?

Knepiga SJ

En och en halv timme för att boka en jäkla tågbiljett - är det verkligen rimligt? Jag hatar SJs hemsida...

Modematch - Emma vs. Sofi



Sofi Fahrman har tagit sig an Emma Wiklund som sin motståndare i en omgång av modematchen. De två stora stilikonerna tävlar i ronderna "denim", "kavaj" och "fest" och jag måste säga att de båda gör det bra.

Vem tycker du är vinnare i Modematchen?

Bilder: Sofis Mode

SATC 2

Det har varit känt nu ett tag, efter ett framträdande av Sex and the City-skådespelerskan Kim Cattrall, att det blir en uppföljare på SATC - the movie.

Åsikterna är blandade om detta. Själv tycker jag självklart att det är kul med mer SATC, men jag kan ändå känna att det kanske är dags att sluta när man är på topp. Hur kul blir det om nästa film blir en riktig flopp?

Vad tycker du om en till Sex and the City-film - hiss eller diss?


Våra kära vänner dyker snart upp i en ny film

Glöm inte att rösta i Veckans blogg här.

Kvällsfika

Kom just hem från en kvällsfika tillsammans med Nina. Det var meningen att det bara skulle bli en kortis men som vanligt hade vi mycket att säga - vi är två pratglada flickor. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, trött som jag är. Imorgon har jag en lång dag!

PS. Till syster - tänka sig, det var folk ute nu med :)

Mavala Precious Colors



Mavala lyckades med sin Rosa Bandet-insamling samla in 200 000 kronor och följer nu upp succén med en hyllning till hösten. Kollektionen Precious Colors kommer i färgerna Amber, Agate, Onyx, Jasper, Red Crystal och Ruby - alla starka och uppiggande höstfärger - och dyker snart upp i butik.

Vilken färg hade du valt?


No 7 på köpet

Bubbleroom har nu detta toppenerbjudande, där alla tjejer som beställer över 500 kronor får mirakelkrämen Boots No7 (värde 295kr) på köpet. Passa på!


Veckans blogg v.46

Dessa fyra bloggar är nominerade till Veckans blogg vecka 46. Sätt igång att rösta!


Mats Sétreus Blogg


Dress Like a Princess


Bloggkommentatorerna


Våga Vinn

Regler:

Varje vecka väljs fyra tävlande ut som får tävla om att bli "Veckans blogg". Det är jag som väljer ut vilka som ska nomineras, efter egna erfarenheter men även efter tips från er läsare. Tävlingen startar varje måndag och pågår till fredag samma vecka. Under helgen kommer resultatet upp.


Det finns än så länge inga priser i tävlingen, utan det handlar mer om äran samt att eventuellt kunna locka lite nya besökare till en liten blogg.


För att rösta kommenterar du det inlägget, och bara det inlägget, där det står om veckans tävling. RÖSTER SOM POSTAS I ANDRA INLÄGG KOMMER INTE ATT RÄKNAS. Du får rösta max en gång per dag, men det är helt tillåtet att rösta varje dag så länge tävlingen pågår. Röster som kommer in efter tävlingens avslut (fredag 23.59) kommer även de att tas bort.


Det är dumt att försöka fuska med rösterna, eftersom jag ser på IP-adressen hur många gånger ni har röstat.


Har du något tips på vem som ska bli nästa Veckans blogg så skicka iväg en kommentar med bloggens adress eller maila mig på [email protected]

PS. Jag visar inga röster förrän tävlingen är avslutad!


Tradera-tips - Everestjacka


Tänkte tipsa som en auktion som ligger uppe på Tradera. Det är min vän Armina som säljer den här vinterjackan från Everest, med ett utgångspris på 149kr. Jag har sett den på och den är jättesnygg - perfekt för dig som är ute efter en väldigt neutral, men varm, jacka inför vintern.

Hello Jönköping

Måndag, ny vecka - tillbaka i Jönköping. Kändes ovanligt jobbigt att åka ner hit igen, trots att jag antagligen ska åka hem igen i helgen. Det kommer väl gå upp och ner...

Nu ska jag försöka ta mig genom stormen upp till skolan för ett seminarium som ska handla om Alf Ross bok Why democracy? Vi får lite frågor om demokrati som vi ska diskutera igenom. Hade gärna stannat inne, men det är obligatoriskt.

Senare idag kommer det dyka upp en ny omgång av Veckans blogg. Har bara tre nominerade än så länge så vill du bli nominerad, eller vet du någon annan som skulle passa - skicka iväg en kommentar!


ASOS - maternity


ASOS har skapat en ny kollektion för gravida - maternity. Kollektionen innehåller många snygga och praktiska plagg samt skönhetsprodukter för dem som väntar barn. Det fanns många plagg som man själv mycket väl skulle kunna tänka sig. En sak att komma ihåg inför framtiden.

Veckans blogg?

Har ni något tips på vem som ska nomineras till Veckans blogg imorgon? Kanske du själv? Kom gärna med förslag!

Till min sötnos

Har länge letat efter en fin dekor till min laptop, utan att hitta något. Men så helt plötsligt sprang jag på en hel bunt olika motiv på Happy Laptop. Den här nedan skulle jag väldigt gärna vilja ha, men företaget vill ha betalt i förskott och jag tycker det känns aningen osäkert, när jag aldrig hört talas om dem förut.

För övrigt så har Happy Laptop ett brett utbud av olika färger och motiv. Tycker man, trots detta, inte om något så kan man beställa ett eget motiv, till exempel från ett fotografi.

Är det någon som har någon erfarenhet från Happy Laptop?


Fars dag

Idag är det Fars dag. Syster är här och vi har just gett älskade pappa hans presenter - en bok med citat om pappor och ett lottpaket.

Älskar dig min pappa, jag vet att vi inte alltid håller sams (även om bråken nu kommer alltmer sällan) men tveka aldrig på att jag tycker att du är den bästa pappan i världen!

Glittrande ögon


Victor & Rolf har designat dessa lösögonfransar för Shu Uemura. De kommer att säljas för $95/par - då får man dem i en lyxig vit ask på en maskeradmask.

Vad tycker du - hiss eller diss?

Och vinnaren är...

... Men Buhu, som faktiskt vann ganska överlägset. Såg att bloggen hade uppmanat sina läsare att rösta - smart! Grattis grattis!



Vem bör bli nästa Veckans blogg?

Flytt

Idag har jag haft fullt upp. Mamma och pappa har bestämt sig för att göra om här hemma så jag fick flytta ut från mitt rum till ett mindre, som nu är kombinerat Idas rum/gästrum. Har hållit på hela dagen och rensat, kastat och flyttat över. Nu är jag helt slut och orkar inte plugga, som jag annars hade tänkt göra.

Om några timmar kommer älsklingen hit, då ska vi ha en tv-kväll tillsammans med mamma.

Bara några timmar kvar...

... innan Veckans blogg avslutas för den här veckan. Passa på att slänga iväg en röst på din favorit.

Rösta
här!

Vaddå tack?

Idag satt jag 3½ timme och krånglade med mitt antivirusprogram. Efter att ha kontaktat supporten för hjälp så fick jag ett mail, där det bland annat stod att jag inte skulle tveka att höra av mig igen om det inte fungerade som det skulle.

Sist i mailet stod raden "Tack än en gång för att ni har tagit er tid att kontakta Norton Supporten". Är inte det konstigt - jag kontaktade dem ju inte direkt för att vara snäll eller för att jag tyckte det var roligt (tvärtom!), utan för att jag var tvungen. Är det dessutom inte jag som borde tacka för hjälpen?

Jaja, varsågoda då Norton Supporten!


En liten present


Imorse när jag kom upp så stod denna sötnos, fast i svart (ännu bättre), uppriggad i vardagsrummet. Det var min älskling som hade köpt den till mig på vår treårsdag och laddat den med bilder på oss. Vad överraskad jag blev, och glad!

Tack min fina fina prins - jag ska ta med den ner till Jönköping och lägga in ännu fler bilder på oss. Du är underbar!

3 år av kärlek


Snart så...

Snart så ska jag åka hem hem hem. Vid halv fyra ska jag träffa en tjej uppe vid skolan, som jag ska få åka med. Det ska bli riktigt skönt att få åka bil hem för en gångs skull - lyx till lägre pris!

Frågan är bara hur vi ska känna igen varandra där uppe, eftersom vi aldrig har setts (hon är en kompis släkting). Jag antar att jag får stå där med mina väskor och vänta på att någon dyker upp. Det är ju lättare för henne, hur många tror ni står uppe vid Hälsohögskolans parkering klockan halv fyra med resväska?

Nu ska jag packa!

Veckans blogg

De nominerade i Veckans blogg denna vecka är, som ni kanske vet, dessa:



För att se mer om Veckans tävling, samt rösta - klicka här.

Har du något tips på vem som ska bli nästa veckas blogg - kanske du själv - skicka då iväg en kommentar.

Fars Dag-tips


Fars Dag är på gång och många har problem med att komma på en bra present. Jag tipsar därför om lite olika saker, i flera prisklasser. Själv är jag och syster redan klara, men jag skriver inte här vad vi har köpt ifall pappa läser.

Och vinnaren är...


Barack Obama - USAs nästa president

Obama vs. McCain


Nu är det dags, nu är valvakorna igång. Sitter och kikar på TV4anytime och deras valvaka. Som de flesta andra svenskar, och förhoppningsvis många amerikaner, så vill jag att Obama ska vinna. Det kan tyckas konstigt att ett lands presidentval kan engagera så många människor över hela världen, men med dagens globalisering och USAs makt så är det inte så underligt egentligen.

Frågan är om USA egentligen är redo för en svart president, trots alla opinionsundersökningar. Kanske är det lätt för de konservativa amerikanerna att säga sig stå på Obamas sida, men att de när det verkligen gäller inte alls gör det. Jag hoppas att det inte är så.

Heja Obama!

Såhär bor jag

Några där hemma har bett om bilder från mitt rum, för att se hur jag bor. Lägger upp några här. Ha dock i åtanke att det fortfarande känns lite provisoriskt - förutom skrivbord och bokhylla är inga möbler mina, har inte velat släpa hit förrän jag skaffar egen lägenhet. Har heller inga tavlor på väggarna, samma anledning som med möblerna.


Städtant

Nu ska jag vara duktig och städa mitt rum och mitt badrum - var till och med och slösade mina få slantar på nytt rengöringsmedel idag. Jag har faktiskt överraskat mig själv sedan jag flyttade, jag städar varje vecka ordentligt - damning, dammsugning, torka golv och städa toaletten. Duktigt Ida.

Ikväll ska jag till Martina och kika på Desperate tillsammans med Nina och Ida, ska bli mys.

P.S Glöm inte bort Veckans blogg-tävlingen här.

Nyårsblåsa?


Vart jag än letar så hittar jag underbara klänningar, som alla skulle passa perfekt på nyår - denna är inget undantag. Klänningen från MINT är helt underbart söt, men liiiite för dyr. Kommer, som allt annat underbart fint, från net-a-porter.

Visste du att...



... Roy G. Sullivan blivit träffad av blixten 7 ggr. (1942, 1969, 1970, 1972, 1973, 1976 och 1977), och dog flera år senare av olycklig kärlek?

Glöm inte bort...

... att rösta på er favorit i Veckans blogg. Rösta här.

Tradera-tips


Den här eftertraktade kjolen från H&M ligger just nu uppe på Tradera, här i storlek 40. Just nu ligger budet på 115 kronor, med en och en halv dags budgivning kvar. Kan det kanske bli ett fynd? Kanske inte...

Läggdags med SATC


Nu ska jag tvätta av sminket och krypa ner i sängen med min SATC-box. Det var två veckor sedan jag senast såg ett avsnitt, så det börjar bli dags igen. Riktigt sugen på att se filmen igen också, som jag fick hem dagen innan releasen.  Sovmorgon imorgon!

Sov gott!

Den bästa sommaren


Ikväll ska jag iväg till Ida och kika på Den bästa sommaren, tycker att den är så bra. Hon har aldrig sett den så det kan nog bli skoj. Men, först ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig alla baciller från tåget och skolan och sedan äta - är riktigt hungrig!

Har du sett Den bästa sommaren? Vad tyckte du?

PS. Glöm inte att rösta på Veckans blogg

Hel outfit för under 500-lappen


Ovanstående outfit kan köpas på H&M för sammanlagt under 500-lappen. Lägg till ett par skoletter och ett par varma strumpbyxor och ge dig ut i höstrusket.

Veckans blogg v.45

Dessa fyra bloggar är nominerade till Veckans blogg denna vecka:


HannahSthlm


Shopaholicmamman


Men Buhu


Storstadspojken


Regler:

Varje vecka väljs fyra tävlande ut som får tävla om att bli "Veckans blogg". Det är jag som väljer ut vilka som ska nomineras, efter egna erfarenheter men även efter tips från er läsare. Tävlingen startar varje måndag och pågår till fredag samma vecka. Under helgen kommer resultatet upp.


Det finns än så länge inga priser i tävlingen, utan det handlar mer om äran samt att eventuellt kunna locka lite nya besökare till en liten blogg.


För att rösta kommenterar du det inlägget, och bara det inlägget, där det står om veckans tävling. RÖSTER SOM POSTAS I ANDRA INLÄGG KOMMER INTE ATT RÄKNAS. Du får rösta max en gång per dag, men det är helt tillåtet att rösta varje dag så länge tävlingen pågår. Röster som kommer in efter tävlingens avslut (fredag 23.59) kommer även de att tas bort.


Det är dumt att försöka fuska med rösterna, eftersom jag ser på IP-adressen hur många gånger ni har röstat.


Har du något tips på vem som ska bli nästa Veckans blogg så skicka iväg en kommentar med bloggens adress eller maila mig på [email protected]

PS. Jag visar inga röster förrän tävlingen är avslutad!


Tentaresultat

Jag fick ju alltså en tentapresent förra söndagen. Hur gick då tentorna? I torsdags fick jag resultatet på den ena och jag kan stolt meddela att jag var fyra poäng ifrån full pott - högsta betyg.

Julia, som satt vid min sida varje dag veckan innan tentan, lyckades även hon med samma betyg. Plugga ihop nästa gång med?


Bildbeviset. Gissa om jag är lycklig? Högsta betyg, 90/100

Tentapresent

Förra söndagen kom min älskade syster och hennes pojkvän och åt hos oss, de hade då med sig ett stort lila paket med svart rosett som de räckta fram till mig. Varför då? De sa att det var en tentapresent, för att jag hade varit så duktig och pluggat så mycket. Vad fanns i paketet?

Jo dessa...


Underbara pumps från Din Sko. Tack Lina och Marcus!

I'm back...

Tillbaka i Jönköping igen efter tolv helt underbara dagar hemma. Nu stannar jag tills på torsdag, då jag åker hem igen över helgen, bland annat för att fira min och älsklingens treårsdag.

Har varit dålig på bloggandet en tid nu på grund av brist på motivation, men nu ska vi se om jag inte kan börja skriva lite igen.

Hur har allt varit med er?

RSS 2.0