Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har mest känt att bloggen är jobbig just nu. Ett tvång. Åkte tillbaka ner till Jönköping idag. Tåg och långa föreläsningar innebär att jag är så trött så att jag håller på att börja gråta - och när jag är såhär trött så kommer hemlängtan som ett brev på posten.

Jag orkar helt enkelt inte.

Vilken luris

Har inte haft tid att blogga igår och idag. Har haft fullt upp med att umgås med familjen och älsklingen. Vill passa på de här sista dagarna hemma för den här gången, så prioriterade bort bloggen!

Såg att älsklingen hade varit inne och skrivit på bloggen, där får man för att man lämnar ut sitt lösenord! Både inläggen under är från honom, och jag måste säga att jag absolut inte står för tipset om fotbollströjan. Ska man ha någon fotbollströja ska det i alla fall vara Hammarby!

Älsklingen står här över axeln på mig och säger att han redan vet vad han ska tipsa om nästa gång. Så dyker det upp något lustigt så är det nog han som är i farten igen.

Nu ska vi iväg på fotboll. Avgörande matchen idag, spännande!

Glömde....

Sorry ni som redan tröttnat på mig..


MEN DETTA ÄR JU FAN EN MODE BLOGG!!!!



Denna vackra matchtröja som är enkel i modelen men oerhört snygg!
Kostar endast 600kr och den går att beställa från
http://shop.ifkgoteborg.se/

Heja IFK <3

Intrång! ;D

Hej hopp alla kära läsare! :D Joel här... Sitter här i idas kök alltså i vingåker och väntar på att min lilla kaka ska komma hit! hon är med sin pappa till Norrköping och hämtar Farmor och Farfar. jag sitter här och försöker förtvivlat hålla mig borta från tacochipsen och vitlökssåsen... INTE LÄTT!!! Idag har jag som jobbar som grävmaskinist i nyköping lyckats gräva av 1 telekabel så sorry ni i nyköping som inte hade telefon idag.. ;) Fast inte mitt fel! :D Hoppas bara inte skavsta flygplats vart av med den!  va för övrigt min andra telefonkabel den här veckan och så har jag grävit av en el kabel också.. ^^

Saknar Ida enormt mycket när hon flänger omkring i Jönköping... Min lilla guldfisk som inte har det minsta lokalsinne springer runt i en stad som är större än byhålan vingåker... och inte ens här hittar hon... Fattar ni att jag är orolig? :)

Detta får bli allt för detta intrång... Ha det / Joel

Pizza och idol

Om ungefär en timme kommer Carro med pizza. Vi ska kika på idol och ha det mysigt! Får se om jag lyckas få tag på älsklingen sedan också, så att han kan komma hit och sova här. Vore mys!

Vilken osis


Har sett på 3:s reklam att min mobil, min mobil som jag fick gratis men som inte fanns i någon färg som jag jättegärna ville ha, nu finns i rosa. Tänk om den hade funnits i rosa då, vad glad jag hade blivit.

Men, jag ska väl inte klaga, jag fick den ju trots allt gratis.. Men ändå!

Ibland har man otur!

Söt väska


Fifi Bags gör många fina väskor, till exempel denna mörkbruna som kostar 795 kronor. Det finns många olika att välja på men hon tjejen bakom väskorna tar även emot mail med speciella önskemål så att man kan få sin väska precis som man vill ha den. Härligt tycker jag!

Dagens ASOS - torsdag


Söt söt söt plånbok från ASOS. Svart, i lack med rosett. Jag är på jakt efter en ny plånbok och denna skulle jag mycket väl kunna tänka mig.

En dag kvar att rösta

Nu är det bara en dag kvar att rösta på Veckans blogg.
Glöm inte bort att rösta på din favorit!

Plugg- och pyjamasdag

Har, som sagt, suttit i pyjamas och pluggat hela dagen. Nu ska jag strax åka in till stan för att först träffa min älskling och sedan gå på fotboll tillsammans. Måste skynda mig, bussen väntar inte!

Dagens ASOS - onsdag


Idag har jag suttit och pluggat hela dagen, i pyjamas. Det var så skönt att bara dra omkring utan att klä på sig. Ett alternativ till min mysiga rosa pyjamas skulle kunna vara det här mjukis-setet från Diesel. Ser riktigt härligt ut! Finns på ASOS.com.

Konstigt det här..

Jag har fått klara mig utan älsklingen i fjorton hela dagar i sträck, tills igår, och jag överlevde. Säger inte att det inte var jobbigt, för det vara det - otroligt hemskt jobbigt. Men, är det inte konstigt att jag går som på nålar här idag, i väntan på att han ska komma senare ikväll? Vi sågs ju imorse..

Det är konstigt det här...

Glöm inte bort att rösta

En ny omgång av Veckans blogg drog alltså igång igår.
Glöm inte bort att rösta på er favorit denna vecka.

Dagens ASOS - tisdag


Kjolen jag visade igår från ASOS finns även i en lite kortare variant. Även denna är väldigt söt tycker jag. I denna outfit är även skorna en höjdare, blir lite sugen...

Äntligen hemma

Åh vad härligt det är att vara hemma. Jag blev så glad när jag steg av tåget igår vid tjugo i tio och såg pappa stå och vänta på mig. Vi åkte hem och jag fick krypa ner i sängen bredvid min älskling. Underbart!

Idag ska jag passa på att plugga lite. Får se vad jag hittar på sedan. Älsklingen kommer ikväll någongång, längtar redan!

Dagens ASOS - måndag


Trodde först att det här var en riktigt snygg klänning, men sedan visade det sig att det var en kjol och ett linne. Jaha, tänkte jag, det var lika snyggt för det.

Veckans blogg v.39

Andra omgången av Veckans blogg. Dessa fyra bloggar är nominerade:


MINI


Armina - Good girl gone bad


Kakhuset <3


Josefins blogg

Regler:

Varje vecka väljs fyra tävlande ut som får tävla om att bli "Veckans blogg". Det är jag som väljer ut vilka som ska nomineras, efter egna erfarenheter men även efter tips från er läsare. Tävlingen startar varje måndag och pågår till fredag samma vecka. Under helgen kommer resultatet upp.


Det finns än så länge inga priser i tävlingen, utan det handlar mer om äran samt att eventuellt kunna locka lite nya besökare till en liten blogg.


För att rösta kommenterar du det inlägget, och bara det inlägget, där det står om veckans tävling. RÖSTER SOM POSTAS I ANDRA INLÄGG KOMMER INTE ATT RÄKNAS. Du får rösta max en gång per dag, men det är helt tillåtet att rösta varje dag så länge tävlingen pågår. Röster som kommer in efter tävlingens avslut (fredag 23.59) kommer även de att tas bort.


Det är dumt att försöka fuska med rösterna, eftersom jag ser på IP-adressen hur många gånger ni har röstat.


Har du något tips på vem som ska bli nästa Veckans blogg så skicka iväg en kommentar med bloggens adress eller maila mig på [email protected]


Snart sovdags

Jag ska faktiskt snart gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Ska läsa igenom det vi ska gå igenom på föreläsningen innan jag somnar tänkte jag. Tänk att imorgon så här dags sitter jag på tåget, på väg hem till min underbara familj och min älskade pojkvän. Tänk att imorgon när jag gör mig iordning för sängen så ligger älsklingen där och väntar på mig. Jag blir helt bubblig bara jag tänker på det, längtar så mycket.

Men, först väntar en lång skoldag. Ska vara vid skolan klockan nio och slutar inte förrän sex. Det blir en lång, lång dag.

Sov så gott vänner! Imorgon dyker Veckans blogg upp igen, glöm inte att rösta då.

29 timmar kvar...

Nu är det ungefär 29 timmar kvar tills jag är hemma. Äntligen, efter fjorton dagar. Det har varit mycket blandade känslor under dessa dagar. Ni som har följt mig och min blogg vet vad jag pratar om. 

Den senaste veckan har varit väldigt krävande på mitt psyke, med hemlängtan blandat med tvivel på framtiden. Det ska bli så otroligt skönt att komma hem imorgon och få lite distans till allting. Få slippa ifrån vuxenlivet som jag plötsligt kastats in i och bara njuta av hemmets trygghet.

29 timmar kvar, hoppas de går fort.

Vem ska bli nästa veckas blogg?

Imorgon drar en ny omgång av Veckans blogg igång men jag frågar redan nu - vem tycker du ska bli nominerad? Kanske vill du nominera din egen blogg, eller någon annans. Tveka inte, utan skicka iväg en kommentar eller ett mail ([email protected])!

Dagens ASOS - söndag


Snygg jacka jag hittade på ASOS förut. Lite kavaj-stil på den. Den har snygga, men diskreta, detaljer som några knappar och skärp. Den kostar inte så farligt mycket heller, 460 kronor.

Manoush för välgörenhet


Klädmärket Manoush har skapat en kollektion med plagg med hästtryck på, för att hjälpa djuren i Marrakesh. Grundaren till märket, Frederique Throu-Roy, blev inspirerad till kollektionen under ett besök i Marocko och bestämde sig då för att göra en insats. Bra initiativ!

Vad tycker du om kläderna - hiss eller diss?

Pluggdag

God morgon! Eftersom timmarna igår på Wayne's med Li spenderades med att prata istället för att plugga, som det var tänkt, har jag tänkt ta en riktig pluggdag idag! Jag behöver verkligen det.

Sedan så ska jag ju självklart packa idag också, eftersom jag åker hem imorgon. Oj, vad jag längtar. Om cirka 36,5 timmar kommer jag se mamma stå och vänta på mig vid stationen i Hallsberg. En timme senare är jag hemma och kan snart krypa ner i sängen, där älskling har lovat att ligga och vänta. Underbart!


Bild från gårdagens plugg-/prattid på Wayne's med Li

Någon håller med...


Häromdagen la jag upp en bild på Charlize Theron där jag tyckte att hennes outfit var helt rätt. Tydligen var det inte bara jag eftersom bilden ovan publicerades på Aftonbladet.se i samband med en artikel om People Magazine's "bäst klädda"-lista, där Charlize finns med.

Listan toppas av Fergie medan listan över de sämst klädda kändisarna toppas av sångerskan och "American Idol"-jurymedlemmen Paula Abdul samt filmstjärnorna Lucy Liu och Patricia Arquette.

Myskväll för Idorna

Ska strax åka och möta upp Ida. Vi två ska ha en riktig slökväll med antingen Max eller McDonald's-mat och se på Sex and the city. Låter riktigt skönt, eftersom vi båda är lika trötta som vanligt.

Vad ska du göra ikväll?

Läs om Carries tonår

Candace Bushnell, författaren till Sex and the city-böckerna, har nu berättat att hon håller på att skriva en bok om Carrie Bradshaws tonår. Bushnell meddelar att det kommer att bli två böcker, där man får följa Carries uppväxt. Läsarna kommer då att få reda på vart hennes stora intresse för det sociala spelet kommer från.

Vad tycker du om bokplanerna - tänker du läsa eller låta bli?


SATC-författaren på röda mattan

Contribution Colors


Mavala har tagit fram ett ställ om 36 st nagellack som kommer att säljas med förmån till Rosa Bandet. Lacken, som går under namnet Contribution Colours, kommer att säljas på bland annat Kick, Lindex och Åhléns och kosta 39 kronor styck, varav 4 kronor går direkt till Rosa bandet.


Passa på att vara snygg och smart på samma gång. Stöd Rosa bandet nu!


Säger som Armina...

... alla andra har ju testat så jag var också tvungen! Haha.


Dagens ASOS - lördag


Idag ska jag, som sagt, träffa Li ute någonstans för att plugga. En outfit som denna skulle passa perfekt. Tröjan ser skönt slapp ut och jeansen bekväma. Får se vad jag själv drar på mig sen...

Veckans blogg v.38 blev....

... Sannorna! Grattis till er tjejer.



Har du något förslag på vem som ska bli nominerad till
Veckans blogg nästa vecka?

Det kan vara din egen blogg eller någon annans som du gillar. Tipsa!

Helg

Gårdagskvällen var trevlig. Jag och Ida gck på Centrums after work för vin och mat. Nina dök upp en stund för en öl innan Idorna gick och hyrde film och köpte godis. Jag och Ida mötte upp med Li och satt och kollade på Linas kvällsbok (shit vilka problem man hade...). Den var söt och lite nostalgiskapande.

Idag ska jag försöka städa lite. Ska träffa Li senare någonstans, vi ska försöka ta tag i oss själva och plugga. Duktigt! Ikväll får jag se vad som händer.

Ekonomipluggande, solsken och after work

Sitter här med ekonomiboken och pluggar nu. Det går ganska bra. När man väl sätter sig in i de olika principerna och begreppen är det inte så svårt.

Funderar på om jag ska passa på att ta en promenad i solskenet, innan jag börjar göra mig iordning inför eftermiddagen/kvällen. Ska träffa Ida, och förhoppningsvis Li och några, för after work-buffé vid fem. Ida var inte så pigg idag efteer gårdagens utgång så vi får se vad som händer. Troligtvis blir det en lugn kväll. Jag har haft en jobbig vecka och att bli ännu tröttare än jag är just nu är nog ingen bra idé!

Vad är dina planer för fredagskvällen?

Dagens ASOS - fredag

Mmh, väsktokig som jag är hittade jag den här väskan bland ASOS nyheter. Lite större så att man får plats med block och böcker. Superbra!

Kostat 787,50 kr och finns här.

Härligt med stickat


Jag vet inte hur många stickade plagg som jag lagt upp här i bloggen på senaste tiden, känns som att det är mycket i alla fall. Här har jag hittat ännu ett härligt stickat plagg. Denna oversize-tröja har några diskret knappar som detaljer och kan enkelt användas som klänning. Priset är 500 kronor hos Kii.

Sista dagen

Nu är det sista dagen att rösta på denna veckas omgång av Veckans blogg. Tävlingen avslutas inatt klockan 23,59. Rösta på din favorit nu!

Hemma för en stund

Nu är jag hemma från skolan, men ska snart iväg igen. Om en timme ungefär ska jag cykla iväg till Ida. Jag, Ida och Nina ska äta lite pizza och bara slöa, skönt!

Var hos studievägledaren idag angående mina kval och till viss del hjälpte hon min inte speciellt mycket medan hon på ett annat sätt gjorde det. Svårt att förklara. Jag måste i alla fall lära mig franska tydligen...

Skoldags

Nu drar jag iväg till skolan. Har föreläsning om politiken i det antika Grekland idag, ska nog bli intressant. Därefter möte med studievägledaren om mina kval angående utbildningen för att till sista börja på grupparbetet med göreborgaren Victor och ryskan Olga.

En dag kvar

Nu är det bara drygt ett dygn kvar att rösta på Veckans blogg. Imorgon klockan 23,59 avslutas veckans omgång och vi korar en vinnare.

Rösta på din favorit nu

Nyårsklänning redan?


Hittade den här sötsaken på Stylebystars och tänkte direkt på nyår, den skulle passa så bra. Men det är ju lite tidigt att köpa nyårskläder nu, det inser jag med, men håll med om att den är riktigt fin?

Dagens ASOS - torsdag


Åh, vilken härlig pyjamas jag fick syn på hos ASOS. Perfekt nu när det börjar bli ruggigt ute - tända några ljus, ta en filt och kura ihop sig i soffan med en bra bok och gärna älsklingen vid sidan. Mys mys mys! Kostar ungefär 460 kronor.

Citat för shoppinggalna

"Den som sa att pengar inte kan köpa lycka, vet inte var han skall shoppa"

Källa: Född att shoppa - så många affärer, så lite tid

Rastlös

Känner mig lite rastlös idag (ganska mycket).. Tänkte då fråga:
Vad gör ni idag? Vad brukar ni göra när ni är rastlösa?

Så rätt


Bilden ovan visar Charlize Theron ute i svängen i början av september. Charlize är helt rätt med kavaj, skinnbyxor (inte min stil, men okej) samt skoletter med öppen tå. Det mörka nagellacket sätter pricken över i. Snyggt tjejen!

Bildkälla: style.com

Glöm inte att rösta på Veckans blogg här.

"Svart maräng"


Såg den här underbara klänningen från Luella Penelope i Shopaholicmammans blogg. Hon kallade den för en svart maräng och det kan inte annat än stämma. En helt underbar klänning med ett mindre underbart pris (som det mesta på net-a-porter där den säljs), nämligen € 969,58. Snygg är den i alla fall...

Dagens ASOS - onsdag


Vad kan man säga? Me like! Cirka 720 kronor på asos.com. Någon mer som tycker den är snygg?

Imponerande



Gud vad imponerande av killen att gå upp och sjunga inför juryn. Helt rätt av Jihde också. Jag hejar på Andreas i fortsättningen!

Ny dag - nya tag

Idag är jag gladare och idag har jag vart duktig .Jag, Julia och Ida träffades i biblioteket klockan nio för att börja på vårt grupparbete och vi satt där och jobbade tills strax innan ett, då jag var tvungen att åka iväg till tandläkaren. Vi är inte klara men vi kom en bit på väg!

Nu ska jag nog städa lite innan jag fortsätter plugga en stund, men först unna mig lite bloggande.

Vad gör du idag?

Natti natti

Eftersom dagen har varit så himla psykiskt påfrestande så ska jag gå och lägga mig nu.. Försöka sova bort den här jobbiga dagen och börja på nya tag imorgon. När allt känns så jobbigt så dyker också hemlängtan fram igen, som annars har legar snällt åt sidan nu sedan förra måndagen. Nu vill jag bara att det ska bli måndag så att jag får åka hem till nära och kära, och få lite distans till allt.

Imorgon ska jag nog träffa Ida och eventuellt någon/några mer. Vi ska försöka muntra upp oss och ha en myskväll.

Vad ska du göra imorgon?

Föresten...

Gör de nominerade glada och rösta på den ni tycker ska bli Veckans blogg.
Rösta här.

Jobbig dag

Idag har jag haft en otroligt ansträngande dag, rent psykiskt. Det började sent igårkväll då jag bröt ihop när jag fick reda på att det inte finns några jobb för statsvetare, och att de få som finns är riktigt underbetalda. Har jag gett upp min juridikdröm för det här liksom?! Jag kände att jag inte visst vad jag ville, och om inte jobbet som jurist egentligen skulle passa mig bättre - medan själva utbildningen här känns rätt.

Jag vet att de flesta tycker att det låter otroligt tråkigt men jag har alltid sett mig jobba på bank, eller på försäkringskassan eller något liknande.

Nu känns dock allt bättre. Har bokat in ett möte med studievägledaren på torsdag för att prata igenom mina alternativ (kanske kan man läsa ett halvår juridik efteråt, så att man i alla fall har grunderna till exempel). Jag pratade även med pappa som sa att han mycket lättare kunde se mig som statsvetare än som jurist. Jag vet att det är svårt att få de där eftertraktade jobben på EU, FN och UD (mina drömjobb...) men någon ska ju få dem så varför inte jag? Han sa också att han kanske kan ordna så att jag får träffa en minister till exempel, om jag skulle vilja, eftersom han vet att allt handlar om kontakter. Tack pappa för stödet, du var verkligen rätt person att prata med!

På tal om min pappa har jag också tänkt lite på hans arbetsplats - nämligen migrationsverket. Ingångslönen är inte så hög men så fort man kommer upp en position stiger lönen. Både han och jag tror att det skulle kunna passa mig..

Ett riktigt långt inlägg här, ni måste inte läsa utan det är mest för att jag ville skriva av mig.

Som sagt, tack pappa för stödet idag. Du och mamma är bäst och jag älskar er så himla mycket. Ni är de bästa föräldrar man kan ha!


Tjejig pyjamas


När jag satt och kikade på Forever21 så såg jag den här pyjamasen. Så himla tjejig och söt, jag vill ha!

Glöm inte att rösta på Veckans blogg här.

Vill ha - en outfit


Här har jag satt ihop en liten outfit från Forever21, som verkligen inte skulle sitta helt fel. Ett par täckande strumpbyxor till också så är man färdig för hösten.

Glöm inte att rösta på Veckans blogg här.

Dagens ASOS - tisdag


Är inte detta en söt klänning? Jag gillar den i alla fall, tycker väldigt mycket om modellen. Fågelmönstret känns lite sådär men eftersom helheten är så söt så gillar jag den!

Glöm inte att rösta på Veckans blogg här.

Trött på SJ

Har tänkt både igår och idag att jag ska gå in och boka mina tågbiljetter hem tills på måndag, men SJ:s hemsida fungerar inte som den ska. Jag tycker att det ofta är fel på den sidag och det gör mig irriterad. Biljetterna blir dyrare ju längre man väntar och jag är student (läs: har dåligt med pengar). Jag lägger hellre mina slantar på något annat trevligt, som en fika.

SJ, skärp er!


Få en mascara

Tyck till på Glamour.se och få en mascara hemskickad.
 Erbjudandet gäller till och med den 16 oktober.


Veckans blogg - v.38

Den allra första omgången av Veckans blogg står det mellan dessa bloggar:


Hate to say i told you so


My shoebox


Sannorna


Att vara Henrik Källman

Regler:

Varje vecka väljs fyra tävlande ut som får tävla om att bli "Veckans blogg". Det är jag som väljer ut vilka som ska nomineras, efter egna erfarenheter men även efter tips från er läsare. Tävlingen startar varje måndag och pågår till fredag samma vecka. Under helgen kommer resultatet upp.


Det finns än så länge inga priser i tävlingen, utan det handlar mer om äran samt att eventuellt kunna locka lite nya besökare till en liten blogg.


För att rösta kommenterar du det inlägget, och bara det inlägget, där det står om veckans tävling. RÖSTER SOM POSTAS I ANDRA INLÄGG KOMMER INTE ATT RÄKNAS. Du får rösta max en gång per dag, men det är helt tillåtet att rösta varje dag så länge tävlingen pågår. Röster som kommer in efter tävlingens avslut (fredag 23.59) kommer även de att tas bort.


Det är dumt att försöka fuska med rösterna, eftersom jag ser på IP-adressen hur många gånger ni har röstat.


Har du något tips på vem som ska bli nästa Veckans blogg så skicka iväg en kommentar med bloggens adress eller maila mig på [email protected]

PS. Jag visar inga röster förrän tävlingen är avslutad!


Outfiten


Väskan som jag visade i inlägget under finns hos Net-a-porter och stylas på ovanstående sätt. Jag älskar allt - klänning och skärp från Fendi och skor från min favorit Louboutin. Tänk om man vore miljonär...

Ny drömväska


Jag har hittat mig en ny drömväska. Denna kommer från Fendi och är så himla fin! Väldigt basic, som jag gillar, och perfekt storlek. Jag är kär.

Dagens ASOS - måndag


Jag vet att helgen är förbi, men jag kunde ändå inte låta bli att välja ut denna härliga partytopp idag. Riktigt snygg modell men även helt rätt med rutorna. Me like!

Måndag igen

Nu är det alltså måndag igen. Jag har redan varit duktig och börjat veckan med att kolla igenom min ekonomibok inför denna veckas föreläsningar. Bra att vara förberedd!


Imorgon startar...

... första omgången av Veckans blogg. På förmiddagen någon gång kommer veckans fyra nominerade att dyka upp - är det du som har blivit nominerad?

Kika in här imorgon och under veckan för att rösta på just din favorit!

Min syster

Efter att ha pratat 1½ timme med Carro i telefon så blev det ytterligare 1½ timme med min underbara syster. Fick lite systersaknad förut så drog på mig en tröja jag fått av henne och ringde henne. Mys!

Nu är jag trött, så ska gå och sminka av mig och sedan krypa ner i sängen med ett (eller flera) avsnitt Sex and the city.

Natti natti kära läsare!

Min Carro


Sitter här och pratar med Carro. Saknar henne verkligen. Hon hade lagt upp den här bilden på sin bilddagbok förut. Den är från i somras, innan studenten.

Veckans blogg - regler

Jag har bestämt mig för att starta en Veckans blogg-tävling, som kommer att pågå varje vecka. Anledningen till att jag gör detta är dels för att uppmärksamma lite mindre bloggar, som annars inte har någon chans att hamna på listor över mest besökta bloggar men även för att vi alla ska få lite tips på nya roliga bloggar.

  

Regler:

Varje vecka väljs fyra tävlande ut som får tävla om att bli "Veckans blogg". Det är jag som väljer ut vilka som ska nomineras, efter egna erfarenheter men även efter tips från er läsare. Tävlingen startar varje måndag och pågår till fredag samma vecka. Under helgen kommer resultatet upp.


Det finns än så länge inga priser i tävlingen, utan det handlar mer om äran samt att eventuellt kunna locka lite nya besökare till en liten blogg.


För att rösta kommenterar du det inlägget, och bara det inlägget, där det står om veckans tävling. RÖSTER SOM POSTAS I ANDRA INLÄGG KOMMER INTE ATT RÄKNAS. Du får rösta max en gång per dag, men det är helt tillåtet att rösta varje dag så länge tävlingen pågår. Röster som kommer in efter tävlingens avslut (fredag 23.59) kommer även de att tas bort.


Det är dumt att försöka fuska med rösterna, eftersom jag ser på IP-adressen hur många gånger ni har röstat.


Har du något tips på vem som ska bli nästa Veckans blogg så skicka iväg en kommentar med bloggens adress eller maila mig på [email protected]

Imorgon drar den första tävlingsomgången igång. Häng med redan från början..


Tvätt-time

Har suttit här och försökt läsa på lite inför veckans föreläsningar. Har gått igenom ett kapitel, några kvar. Tänkte ta en liten paus nu för att slänga in en maskin tvätt.. Är redan helt less på det här vuxenlivet med städning, tvättning och så vidare. Känner att det snart börjar bli dags att ta reda på vart det ligger en mataffär i min närhet också, efter fyra veckor och en dag borde man kanske veta det?

Om några timmar kommer mamma och pappa. Då ska vi fira min namnsdag lite med något att äta och även hämta mitt nya skrivbord hos Li. Längtar!


Tvättpaus

Namnsdag idag

Dagens namn:

Ida

Ida är ett kvinnonamn av forntyskt ursprung och betyder den flitiga, den idoga eller den verksamma.Ida blev ett riktigt modenamn sedan filmerna och TV-serien om Emil i Lönneberga visats i Sverige på 1970-talet. Den 31 december 2005 fanns det totalt 43 103 personer i Sverige med namnet Ida varav 23 683 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1 481 flickor i Sverige namnet, varav 956 fick det som tilltalsnamn.

Källa

Miso Pretty


Titta på det här söta kitet från Favoritsaker.se som innehåller:

Duschkräm 60 ml, doft av dune grass och timjan
Kroppskräm 60 ml, piondoft
Läppbalsam 4,2 gram, körsbärsdoft
2 tvålar á 40 gram, doft av persimon (dadelplommon) och wild orchid (orkidé)

Kitet är hur sött som helst och passar perfekt som present - till vänninan eller till sig själv!

Dagens ASOS - söndag


Hittade dessa armband på ASOS förut. Jättesöta som man kan ha varje dag och till ett riktigt bra pris, endast 78,75 kr. Verkligen söta!

Vilken SATC-miss!

Har ni sett sista avsnittet av första säsongen SATC? Oh Come All Ye Faithful heter det och för att ta en kortfattad resumé så gör Carrie och Bíg slut för första gången, Mirande träffar en katolik kille som duschar efter varje gång de haft sex, Samantha blir kär och Charlotte får, av ett medium, höra att hon aldrig kommer att gifta sig.

Hur som helst, ca 8-9 minuter in i avsnittet har skaparna gjort en riktigt miss. Mikrofonen som hålls över skådespelarna (Charlotte och mediumet) syns i bild ett flertal gånger.

Jag fattar inte att jag inte har sett det tidigare!

Jag är berörd

Tittade ju som sagt på Rent hemma hos Ida förut och jag har bara en sak att säga - Se den! Den var så otroligt bra: skådespelarna var fantastiska, musiken underbar och budskapet viktigt. En helt otrolig film som inte lämnar någon oberörd. Jag kan inte fatta att jag inte sett den förrän nu..


Citat - Eline

Ett litet citat från igårkväll. Eline som funderar...

"I buffén, ingår det mat också då eller?"

Ja, vi läser på högskola. Ja, vi är intelligenta.

Rent - introlåten



Här är introlåten från Rent som vi ska se ikväll. Lyssna på låten, den är riktigt bra!

Overknee

På vintern tycker jag det är så skönt att ha ett par knästrumpor i stövlarna, så jag köpte ett nytt par idag. Ett par supersöta gråa med en liten rosett på från Lindex. Tyvärr finns de inte i deras webshop, så kan inte visa bild men de är i alla fall riktigt söta.

Myskväll igen

Har haft en toppendag tillsammans med mormor och morfar. Riktigt trevligt!

Om ungefär en timme ska jag hoppas på cykeln och åka upp till Ida, dit Li också ska. På vägen ska jag stanna till vid den välbesökta butiken Hemmakväll och köpa något gott snacks (som Ida säger). Eftersom vi vill vara duktiga och plugga imorgon så blir det ingen utgång ikväll, utan vi satsar på att se filmatiseringen av Rent och bara softa.

Är så glad att jag har träffat Ida och Li, de är så söta!


Li och Ida under insparksveckans togakväll. Ida tappar togan.

Vilken dröm



Titta på denna underbara klänning signerad Oscar de la Renta. Den är så enkel, samtidigt som den sticker ut. Stylas enklast möjligen med svarta heels och kanske något diskret guldarmband, exempelvis de på bilden ovan från Monica Vinader. Vilken dröm!

Allt finns hos net-a-porter.com

Dagens ASOS - lördag


Den här söta klänningen får bli Dagens ASOS idag. Den är så söt och passar flera tillfällen - skolan, lunchen, middagen, en tur på stan och så vidare. Matchas på mitt favoritsätt med svarta strumpbyxor och skoletter!

Finns även i gult men jag gillar den gråa bäst, absolut.

Mysigt med släkt

Sitter här och väntar på mormor och morfar nu, de borde dyka upp inom en halvtimme eller så. Ska bli så kul att träffa dem en stund, det är så sällan!

Vi får se vad vi hittar på, jag vet ju inte alls vad de har tänkt sig. Det är i alla fall någon slags marknad på Västra stortorget varje lördag, med grönsaker och sådär så tänkte kanske föreslå det. Tror de skulle gilla det.

Vad ska du göra idag?

Dags för sömn

Kom just hem från en supertrevlig kväll. Vi var ett gäng som åt after work-buffé på Centrum. Det fungerar så att man köper till exempel ett glas vin till after work-pris (i detta fall 29 kr och så ingår det buffé). Riktigt billigt och riktigt gott!

Därefter drog jag, Ida och Li till Hemmakväll för att hyra en film (Sweeney Todd) och köpa en Ben&Jerry's för att dela på. Filmen var sådär men sällskapet var toppen. Tack tjejer för en trevlig kväll.

Nu ska jag sova. Någon gång imorgon bitti kommer mormor och morfar att ringa och säga att de kommer om en timme. Vet inte hur tidigt det blir så bäst att försöka somna. Ska bli superhärligt att få träffa dem lite!

Höstfin väska


Såg den här väskan på Lindex webshop. Tror att den har funnits ett tag men tycker att den är riktigt snygg, och till ett bra pris - 149kr.

Sugen på att baka?


Jag smälter när jag ser sådana här söta saker. Har tidigare bloggat om det liknande sykitet, men här kommer ett för bakning. Plåtasken är designad av Fiona Hewitt och innehåller kavel, träsked, 3 st metallformar i form av stjärnar, diameter 8 cm, 6,5 cm respektive 5 cm samt 15 st muffinsformar i papper.

Finns hos Favoritsaker.se.

Dagens ASOS -fredag


Transparant är en av höstens heta trender, en trend som hållit i sig ett tag. Vill man vara lite mer försiktig, och inte visa allt man har, kan man göra som på bilden ovan och styla med ett linne under.

Osmaklig reklam?


Ovan ses lite bilder från Tritonis nuvarande kampanj. Jag älskar deras klockor, de är verkligen helt underbara, men den här reklamen är enligt mig aningen osmakling. Jag tycker verkligen att bilderna är äckliga och jag förstår inte vad hjärnorna bakom kampanjen har tänkt.

Riktigt osmakligt!

Bloggkommentatorerna?

Är det bara hos mig som bloggkommentatorernas blogg inte fungerar?

Snart skoldags

Om en halvtimme ungefär drar jag till skolan. Vi har egentligen inget förrän ett - då de ska dela ut några portfolios av något slag, men jag, Ida och Julia ska försöka kolla igenom uppgifterna till vårt grupparbete i makroekonomi och bestämma hur vi ska lägga upp det.

Vad ska du göra idag?

Dagens ASOS - torsdag


Igår glömde jag helt bort Dagens ASOS, det var väl att jag hade så mycket att plugga. Idag har jag valt ut denna klänning. Jag är inte helt säker på hur mycket jag gillar den men eftersom jag vet att andra gör det tänkte jag tipsa om att det finns en betydligt billigare, snarlik, variant på Gina Tricot. Så är du sugen - skynda dit!

Häromdagen ställda jag en fråga på Dagens ASOS - lär gärna inlägget och se om du kan hjälpa mig!

City Lips

Jag glömde ju att berätta, igår när vi var ute så provade jag lip plumpern City Lips, som Li hade med sig. Det pirrade mycket i läpparna, men eftersom jag hade lite dålig tillgång till spegel så vet jag inte om det blev någon större skillnad. Det är ju dessutom meningen att man ska använda produkten regelbundet. Men, eftersom jag verkligen önskar mig fylligare läppar så tänkte jag fråga er:

Har du använt någon lip plumper som verkligen fungerar? Vilken?


Saknar..

Jag la just på efter att ha pratat med Armina. Det känns som 100 år sedan vi pratade och jag har nog inte riktigt insett förrän nu hur mycket jag saknar henne, och alla andra vänner. Det är ett stort steg att gå från att ses varje dag och göra nästan allt ihop till att aldrig ses och knappt prata.

Det var när jag hörde hennes, alltid lika glada, hallå som saknaden kom samtidigt som jag fick ett stort leende på läpparna. Hon är så härlig min Mini.

Nu får ni andra inte ta det som att jag inte saknar er - för det gör jag, otroligt mycket. Det var bara det att jag insåg det nu när jag pratade med henne.. Saknar er, ni är underbara!

Vad ska Ida göra idag?

Jo, jag ska städa mitt rum och min toalett. Ordentligt! Men, först så är det mat.

Basshopping

Idag efter skolan var två mycket trötta och sega Idor nere på stan en sväng. Ida köpte ett par grymt snygga skinnstövlar, som jag kommer att vara väldigt avundsjuk på, medan jag köpte en enkel svart cardigan från H&M. Basplagg är tråkig shopping, men det behövs.

Var riktigt nära att köpa en svart kjol med hög midja från Gina, men jag bestämde mig i sista stund för att avvakta lite. Provade också vad som såg ut att vara en riktigt snygg spetstopp, men upptäckte direkt att modellen var helt lustig. Jag har ganska smala axlar, men det var extremt - den liksom hängde nedanför axlarna. Mycket lustigt.

Snyggt med kavaj


Nu när hösten börjar närma sig är en kortärmad kavaj kanske inte det bästa ytterplagget men varför inte köpa en att bära inomhus? Denna, från Glitzy.se, är riktigt snygg och stylas enkelt med ett par tighta jeans, en t-shirt och skoletter. Finns i svart och grått.

Hon gör det så bra


Jag måste säga att jag älskar Sofi Fahrmans stil. Hon blandar billigt med dyrt och lyckas alltid med att få ihop de där perfekta outfittarna. Här är hon på väg till en modevisning, klädd i kjol från Acne och korsett från Beyond Retro. Så snyggt!

Vad tycker du om Sofis stil?

Kvällens planer

Ida ringde just. Vi bestämde oss för att ses hemma hos henne senare idag för att först försöka diskutera lite vad den här boken vi läser egentligen handlar om, innan vi äter lite kex och ost och sedan går ut.

Ska kila upp till hon jag bor hos nu och höra hur dags de har tänkt äta och så, eftersom jag nog åker iväg till Ida redan vid femtiden (eller strax efter om jag känner mig rätt).



Rykte eller sanning?

Innan sommaren hörde jag det ryktas om att Gina Tricot skulle öppna en webshop i höst. Är det helt uppåt väggarna eller ligger det faktiskt någon sanning bakom detta? Vet ni något?

Rachel Bilsons blus


Glitzy.se har denna snygga blus, med rosett vid halsen, i sin webshop. Finns endast i one-size vilket gör att det är svårt att få den lagom stor men håll med om att den är riktigt snygg! Kolla in måtten för att se om den passar dig.

Ett klart, tre kvar...

Nu har jag läst ett kapitel av de fyra som jag hade kvar. Det tog mig ungefär en timme så det är inte lite tid vi pratar om. Uppskattar alltså att jag har cirka tre timmar kvar. Det ska nog gå!

Nu ska jag äta lite frukost snart, men tänkte unna mig att kika runt lite i era bloggar först.

Har du någon blogg du skulle vilja tipsa om?

Denna vecka

Tänkte göra en lite kort presentation av planerna för fortsättningen på veckan:

Onsdag:
♦ Ställa klockan på 9.00 för att gå upp och plugga
♦ Gun ska visa vart tandläkaren ligger
♦ Utgång till Akademien

Torsdag:
♦ 9.00-12.00 Matte (ingår i Macroekonomin)
♦ 13.00-15.00 Föreläsning i Society and State

Fredag:
♦ Möta Ida och Julia på skolan på förmiddagen för att planera hur vi ska lägga upp en gruppuppgift
♦ 13.00-14.00 Utdelning av portfolio (vet inte riktigt vad det är)
♦ Antingen gå ut på kvällen eller kanske passa på att plugga lite

Lördag:
♦ Mormor och morfar kommer på besök över dagen

Söndag:
♦ Mamma och pappa kommer på besök över dagen
♦ Försöka hinna plugga lite

Såhär spännande är alltså fortsättningen på denna vecka (eller inte). Mycket plugg men ska väl även hinna med att roa mig lite!


Färdigpluggad

Nu har jag pluggat färdigt för idag. Har läst tre av sju kapitel i boken "In Defence of Politics". Det är intressant men lite svårt att koncentrera sig. Eftersom det dessutom är på engelska är det svårt att förstå allt men jag vill i alla fall ta mig igenom boken innan föreläsningen på torsdag.

Imorgon har jag inget i skolan så jag ska därför vara duktig - ställa klockan på nio och gå upp och plugga. Det känns redan som att jag ligger efter och att jag aldrig kommer att ha tid att komma ifatt, därför vill jag utnyttja tiden så mycket som möjligt.

Senare imorgon ska Gun, en av de jag bor hos, visa mig vart tandläkaren ligger innan jag börjar göra mig i ordning för morgondagens utgång på Akademien (studenternas eget uteställe). Eftersom så många åker hem över helgerna är det tydligen onsdagen som är den stora utekvällen här. Passar mig bra eftersom jag åker hem så ofta jag kan!

Premiärkväll

Nu ska jag gå ut och gå en sväng. Därefter blir det hem och kika på premiären av Top Model 10 och sedan antingen plugga lite mer eller se på premiären av Vem kan slå Filip och Fredrik? Det kan med andra ord bli en riktig premiärkväll. Ska nog ta fram min underbara Ben&Jerry-glass också. Oslagbar kombination!


Den vackra Tyra Banks

Posh nya frisyr


Victoria Beckham har återigen klippt sig, ännu kortare den här gången. Åsikterna är många, vissa gillar det andra inte. Jag tycker att det är riktigt snyggt. Hon har verkligen den kvinnligheten som krävs för att bära upp en så kallad "pojkfrisyr".

Vad tycker du om Victorias nya frisyr - hiss eller diss?

En till härlig cardigan

Lindex Shop Online - Cardigan
Jag älskar verkligen stickat på hösten och vintern. Det är underbart när mode och vad som är praktiskt är samma sak!

Eftersom jag verkligen har fått upp ögonen för Lindex den senaste tiden så är jag en återkommande besökare på deras webshop och rapporterar därefter till er om vad jag har hittat.

Denna gången är det denna gråa cardigan som jag fastnade för. Blir du sugen? Klicka på bilden för att komma till sidan.

Dagens ASOS - en undran


Dagens ASOS en en liten allmän funfering. En av deras nuvarande modeller (som jag visar på bilden ovan) är fruktansvärt lik Taylor Momsen (ni vet, hon som spelar Jenny i Gossip Girl). Jag råkar veta att Taylor även gör modelljobb och undrar därför: är det hon eller är det någon som bara råkar vara lik henne?

Laptop-fodral


Accessora säljs dessa underbara laptopfodral som kommer från Melissa Beth. De finns i fem underbara färger och passar upp till 15.4" (perfekt för mig alltså).

Lunch på Claras

Kom nyss hem. Skolan slutade egentligen tolv men därefter gick jag och några tjejer till det mysiga fiket Claras för att äta lunch. Vi satt där till ungefär tjugo över två innan vi bestämde oss för att det var dags att röra på sig.

Snart ska jag försöka plugga lite. Har en del att läsa in mig på.

Myskväll

Kom hem från Ida för en liten stund sedan. Dyblöt och allt. Jag valde en mycket dålig tidpunkt att åka från henne, eftersom himlen öppnade sig just då.

Trots dyngsura kläder är jag riktigt glad att jag åkte iväg till henne. Jag kände hur hemlängtan började röra sig i magtrakten och kände att "nej, nu måste jag göra något!" (min hemlängtan sätter oftast in när jag inte har något att göra) så jag skickade iväg ett sms till henne för att höra om hon ville ta en promenad. Sagt och gjort.

Vi var ute och gick i ca 50 minuter, något som vi förtjänar en klapp på axeln för och satt sedan uppe hos henne en stund och pratade.

Mycket detaljerat inlägg, läs ni som vill! Nu ska jag tvätta bort sminket, värma min värmedyna och krypa ner i sängen tillsammans med ett avsnitt SATC. Härligt!

Dåligt med kommentarer

Nu har ni blivit sådär dåliga på att kommentera det jag skriver igen. Jag ser ju att ni läser, så varför inte slänga iväg en kommentar också? Det skulle verkligen lysa upp min vardag som annars kantas av myyycket hemlängtan.

Beyoncé visar upp sin ring

Beyoncé visar här för första gången upp sin vigselring på röda mattan. Ringen, som maken Jay-Z valt ut, är värd över 5 miljoner dollar och består av en 18 carats diamant. Ringen är gjord av Lorraine Schwartz som också är den som uppgett ringens värde.

Beyoncé och Jay-Z gifte sig i hemlighet i april och har fortfarande inte bekräftat att de gift sig, även om källor läckt (däribland Beyoncés syster).

Blir man inte lite avundsjuk på den ringen?

Bildkälla: People.com

Dagens ASOS - måndag


Jag tycker att den här kjolen från ASOS är väldigt söt. En bra baskjol som kan användas till det mesta - den kan stylas så att den passar de flesta tillfällen. Kjolen finns även i en kortare variant, men jag gillar den här.

Tradera-tips


Eftersom H&M Trend-plaggen säljs slut snabbare än snabbt i butikerna, och alltså är väldigt eftertraktade, så hamnar de snart på Tradera. Denna härliga fodralklänning hittade jag och finns i storlekarna 38 och nedåt. Denna, i storlek 36, ligger nu på 300 kronor och auktionen avslutas imorgon.

Snygg!

Bloggtorka

Jag känner mig lite oinspirerad angående bloggen. Känns som det bara blir lite kort uppdatering + Dagens ASOS varje dag. Tänkte därför fråga er:

Har ni några roliga sidor, webshopar eller liknande att tipsa om? Gör det i så fall - snälla!

På tåget

Sitter på tåget till Jönköping nu. Det kändes jobbigt imorse när jag skulle säga hej då men nu känns det lite bättre. Ska stanna två veckor för att sedan åka hem i en hel vecka - så är planen nu.

Får tänka som så att jag i alla fall slipper åka tåg under två veckor, ska bli skönt. Jag är redan less på det.

Dagens ASOS - söndag


Dagens ASOS idag får för första gången bli något annat än mode - nämligen en skönhetsprodukt. Korres Summer Cocktails är duschtvålar inspirerade av drinkar. De finns i dofterna Ginger Cosmopolitan, Vanilla Daiquiri och Melon Mojito. De är små och därför perfekta för när man ska ut och resa.

Blir du sugen? Du hittar dem här.

Jag vill inte

Usch.. Sitter här och fasar inför morgondagen, då jag ska åka tillbaka till Jönköping. Det är inte det att jag inte trivs där men jag älskar mitt hem och jag avskyr att vara ifrån min familj - det har jag alltid gjort.

Har redan en klump i halsen, hur ska det bli imorgon? Åka iväg och veta att jag inte kommer att få träffa Joel och syster på minst två veckor. Mamma och pappa kommer i alla fall förbi en sväng på söndagen - de stannar till på väg hem från ett bröllop i skåne. Det ska bli skönt!

Varför kunde utbildningen inte finnas lite närmare? Så att man antingen kunde pendla eller i alla fall åka hem över en dag. Usch usch usch.

Måndag kommer att bli en jobbig dag.

Jag lider av kronisk beslutsångest

Jag måste verkligen ha någon slags konstig beslutsångestsjukdom - som jag aldrig kommer att bli frisk ifrån. Jag kan omöjligt bestämma mig för vad jag vill ha, inte ens när det till exempel gäller ett simpelt glassköp.

Dagens problem består i att beställa pizza. Vad vill jag ha? Jag har lyckats bestämma mig för antingen Banana Chicken eller kebabrulle, men där tar det stopp. Jag kan omöjligt bestämma mig och älskling vägrar hjälpa till.

Är jag störd eller vad?

Joel ♥ Ida


Jag älskar att vara nära dig

Vad gör du idag?

Vad gör du idag?

Regnig lördag

Idag har jag och älskling haft en otroligt social dag. Vi har suttit vid köksbordet, på varsin sida och med varsin dator. Jag har bland annat kollat på lite klipp från SATC och han har spelat sitt älskade Fotball Manager. Vi har dessutom suttit och mumsat på varsin chokladkaka hela dagen.

Vi skulle ta en sväng in till Katrineholm för att kolla på VIF - KAIK men på vägen ringde pappa och sa att det hade blivit inställt.

Nu sitter vi åter vid våra datorer igen - jag ska försöka plugga och han ska fortsätta med sitt FM. Ikväll blir det mys med bara han och jag - pizza och fotboll (Albanien-Sverige).

Det är härligt att vara hemma!

Dagens ASOS - lördag


ASOS har nyligen fått in denna underbart söta klänning. Jag är lite tveksam till färgen men modellen är helt underbar! Kjolen är så söt!

Vad tycker ni?

Nu har jag lagt upp lite nyheter från Nelly.com.
Vad tycker du - gillar du kläderna? Är någon en särskild favorit?

Nytt på Nelly.com 5


Det sista plagget för den här gången från Nelly.com. En underbart söt blus från Soaked in Luxery. Snygg snygg snygg! Vill ha!

Nytt på Nelly.com 4


Riktigt härlig stickad tröja som med fördel kan användas som klänning tillsammans med ett par tjocka strumpbyxor. Stylas enkelt men trendigt med något härligt skärp i midjan. Kommer från Thomas Burberry.

Bild: Nelly.com

Nytt på Nelly.com 3


Snygg baskofta som, liksom jackan i föregående inlägg, kommer från KAFFE. Gillar även halsbandet!

Bild: Nelly.com

Nytt på Nelly.com 2


Nästa plagg jag gillar är denna jacka som kommer från KAFFE. Grymt snyggt stylat med kort kjol och skinnhandskar.

Bild: Nelly.com

Nytt på Nelly.com


Nelly.com håller just som bäst på att fylla på sin webshop och jag kommer i de kommande inläggen presentera några av godbitarna.

Kjolen ovan kommer från WESC och skulle verkligen vara en favorit om den fanns i min garderob.

Längtar!


Kommer inte SATC - the movie ut snart ? Antagligen inte... Jag vill se! Bilden ovan används även som skrivbordsunderlägg på min dator (jag vet, jag är nörd!).

Dagens ASOS - fredag


Denna blus innehåller många av höstens trender - prickar, uppklätt, blus och transparant. Allt till ett relativt bra pris! Ett plagg att satsa på.

Vem gör det bäst?


Jag introducerar härmed en ny kategori i bloggen, nämligen Vem gör det bäst? Vi börjar med dessa fem damer, som alla har klätt sig i en av höstens hetaste modefärger - lila.

Ana Ortiz, Kristen Bell, America Ferrera, Emma Stone och Elizabeth Hurley - alla gör de det bra men:

Vem gör det bäst?

Bilden kommer från Aftonbladet.se

Riktigt trött

Oj, vad trött jag är nu. Ska släcka och sova nu. Imorgon ska jag och mamma ta en sväng till syster och hälsa på. Kanske lugna hennes nervositet inför nya jobbet? Kanske fika lite? Vi får se.

Sov så gott!

Nytt på cosmo


Cosmo har visst gjort om sin hemsida. Ser bra ut hittills. Ska kika runt lite för att se vad jag tycker.

Har du sett att cosmopolitan.se har förändrats? Vad tycker du?

Decolte'



Upptäckte just dessa skor på Brandos. Modellen heter Decolte' och kommer från Missoni. Älskar platåsulan som känns helt rätt just nu.

Dagens ASOS - torsdag


ASOS har ju ständigt rea, på vilken man kan hitta en hel del trevliga plagg. Denna söta topp är ett exempel på det. Färgen är kanske inte så höstig men sommaren är ju faktiskt inte slut än, och varför inte köpa och spara tills nästa sommar?

För de som är intresserade så är den "in the style of Rachel Bilson".

Äntligen dator

Nu är jag nybliven datorägare. Vi tog en chansning idag när vi var inne i stan och den hade kommit. Nu är det mycket att ordna och installera, men jag är glad. Älskling är nog minst lika glad som mig, eftersom detta innebär att han äntligen kommer att få tillbaka sin dator. Tack för lånet!

Äntligen dator!

Snart åka hem

Om lite drygt en timme ska jag pallra mig iväg till tåget och den tre timmar långa resan hem. Lång tid men jag har en del att plugga så det gör inte så mycket.

Angående pluggandet går jag runt och funderar på en sak - ska jag använda överstrykningspenna i böckerna för att underlätta för mig själv och antagligen inte kunna sälja dem eller ska man göra det lite svårare för sig själv för att kunna få tillbaka en del på dem? Svår fråga.. Ska fundera lite!

Dagens ASOS - onsdag


Vill jag ha? Ja, tack! Ett annat alternativ är att gå till H&M där de har liknande i svart/silver och vitt/guld. Superfina!

Ibiza Disco Shimmer Puff


Jag är helt förälskad i denna puder-puff från MOR Cosmetics. Bara förpackningen är så underbart fin att jag skulle kunna gå och köpa den för att ha stå framme. Finns att köpa bla på eleven.se.

Skrivbord?

Jag skulle behöva ett skrivbord har jag kommit underfund med. Frågan är bara vart jag ska pressa in det? Har en lösning som kanske kan fungera.. Li ville nog sälja sitt helt nya skrivbord Robin från IKEA. Hon tyckte att det var lite för litet, men det vore perfekt för mig som inte har så mycket plats. Vi skulle båda fundera på saken.


Mitt nya skrivbord?

Dagens ASOS - tisdag


Kolla vilken söt klänning som just kommit in på ASOS. Kika på den här.

Bra dag

Idag har allt kännts mycket bättre. Hade föreläsning mellan 10-12 och 14-17. Däremellan var jag, Ida och Julia på Liban Deli och åt supergod libanesisk mat och när föreläsningarna var slut för dagen blev det en tur till Akademiebokhandeln för inköp av pennskrin och Wayne's Coffee för fika tillsammans med Nina, Li och Marie-Lour. Trevligt!


Usch

Jag är så konstig. Jag ska bara stanna i två ynka dagar innan jag får åka hem igen och ändå dyker den där ångest/panik/hemlängtans-känslan upp i magen. Det enda som hjälper mot det är att ta en promenad, ringa mamma och sedan försöka gå och lägga sig så snart som möjligt.
Sova = ny dag snart = känna sig bättre.

Det är så konstigt att jag känner såhär när det bara rör sig om två dagar. Det har säkert att göra med att jag hela tiden går och tänker på vad jobbiga de här åren kommer att bli. Snälla tre år, gå fort!

Samtidigt har jag haft mycket att läsa idag, är stressad över det och har bara hunnit ca 1/3. Får nog strunta i resten och gå och lägga mig. Annars börjar jag säkert gråta snart..

GUD VAD JAG ÄR LARVIG! Jag vet ju det själva.. Skärp dig nu Ida!

Nu är det igång..

Idag när jag kom hem från skolan var det bara att börja läsa. Imorgon har vi två föreläsningar och lärarna har påpekat ett antal gånger hur viktigt det är att vara förberedda på föreläsningarna (med andra ord läsa de kapitel som de ska gå igenom).

Ikväll har jag alltså s.1-89 i en bok och 1-19 i en annan... Mycket läsa! Bara att sätta igång.

Pga detta kan jag inte lova att det dyker upp någon Dagens ASOS. Vi får se!

RSS 2.0