Kameltå?


Såg dessa skor i ett inlägg hos Johanna (Shoebox). Skorna med delad tå kommer från Maison Martin Margiela och har setts på bland Sarah Jessica Parker. Ryktet säger tydligen att de är väldigt sköna men jag håller med Johanna - det blir en diss från mig.

Vad tycker du om skorna med kameltå - hiss eller diss?

Ny mobil

Igår åkte jag och mamma till Örebro för att lämna in min mobil hos tre-butiken. Den har vart konstig ända sedan jag fick den och nu tyckte vi att gränsen var nådd. Jag hade tankar på en ny mobil i huvudet men tänkte att jag skulle vänta tills körkortet var klart och jag visste om jag hade jobb i sommar eller inte.

Hur eller hur så slutade det med att jag kom ut därifrån med en ny mobil. Försäljaren ska ha en riktig eloge! Fy tusan vad duktig han måste ha varit.

En Sony Ericsson w595 blev det i alla fall - den rosa såklart (vad annars?), som endast funnits i lite drygt en månad. Känner mig helt nöjd!

Det blev några plagg från Gina Tricot också, och två par skor. Visar upp vid ett senare tillfälle!


Min nya sötnos

Gran Canaria

Ja, vecka 10 var alltså jag och älsklingen på Gran Canaria - solsemestern som han gav mig i 20-årspresent. Vädret var väl sådär men vi solade, åt gott och hade det allmänt mysigt. En av dagarna begav vi oss ut på delfinsafari, men såg tyvärr inga delfiner.

Det här var min första utlandssemester någonsin och jag tror att jag förvånade både mig och älsklingen när jag knappt blev flygrädd alls.

Tack prinsen  för en helt underbar vecka!

Slut på bloggpaus!

Efter uppmaningar från några av mina vänner tar jag nu upp bloggen igen. Anledningen till att jag inte bloggat har varit att jag har haft fullt upp den senaste tiden. Jag har bland annat varit på Gran Canaria (inte så fullt upp just där kanske..), varit iväg på studentambassadörsresor, suttit på projektgruppen som anordnat skolans Öppet Hus-dag och haft tentaperiod.

Nu är allt detta över, och jag tar därför upp bloggen igen!


RSS 2.0