So bored

Hej! Tänkte bara berätta att jag lever nu efter julhelgen. Ska slänga upp lite inlägg senare där jag beskriver helgen i ord och bilder.

Är sjukt uttråkad just nu. Jag och Prinsen skulle åka iväg på mellandagsrean och leta efter en nyårsklänning till mig och en ny TV till oss båda, men han blev inringd av jobbet. Jag tycker verkligen inte om hans jobb såhär under vintern! Skulle behöva plugga, men svårt att hitta motivationen när man redan planerat att det skulle få bli en pluggfri dag.... Synd att jag inte visste om det här tidigare, då hade jag kunnat följa med Carro till Örebro en sväng istället...


Bowtie dress


Kom nyss hem och kan nu kryssa av några punkter på min lista. Har varit nere i tvättstugan och slängt in de första två maskinerna och tänkte kasta i mig lite lunch. Hittade föresten den här klänningen på Nelly.com, jättefin nu till jul!

 


Lyx vs. Budget


Här kommer ett litet lyx vs budget-tips - nämligen de populära plastklockorna som finns hos flera olika märken. Dels har vi klassikerna, Triwa, som är otroligt snygga. Där ligger priset på ca 1000 kronor och uppåt, medan Jet Set har snarlika för 498 kronor.

Vilket väljer du?

 


Dan före dopparedan!

God morgon på er såhär dagen före julafton!

Idag blir det full rulle, jag har mängder av saker att pyssla med inför julhelgen. Sitter i soffan nu och äta frukost och laddar upp.


Tjejkväll 19/12

Jag glömde ju att berätta om vår tjejkväll i lördags. Har träffat så himla fina tjejer nu i Örebro, tycker supermycket om dem! I lördags träffades vi hemma hos Emma för att äta kex och ost och drick vin. Vi pratade om allt man inte bör prata om med nya bekantskaper, bland annat politik och religion, och diskussionerna blev bitvis lite intensiva - vi är alla juridikstudenter med väldigt starka åsikter. Vi lyckades dock hålla sams, vilket verkar mycket lovande inför framtiden! Tack för en toppenkväll tjejer ♥


Jag, Christin och Frida


Petra och Emma


Mycket gott!


Dan före dan...

Hallå där! Idag är det dan före dan före dopparedan och som ni kanske märkte så började min dag RIKTIGT bra - kunde julen ha fått en bättre start? Jag fortsätter dock att plugga, till kursen jag håller på med just nu och beräknar att mitt jullov sätter in framåt tolv/ett-tiden imorgon. Då ska jag vara helt ledig några dagar.

Ikväll kommer pappa hit för att hjälpa oss att få upp vår fantastiska New York-tavla som är inramad och klar. Det kommer att bli riktigt bra!

Vad ska ni pyssla med idag?


JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Jag klarade det, jag klarade den förbaskade tentan! Helt galet.. Mitt hjärta bultar som tusan, jag var så säker på att jag skulle få göra om. Och inte nog med att jag klarade den, jag fick ett grymt bra betyg. HELT SJUKT!


Inspiration


Bildkälla


Julbak

Nu dyker jag upp här i bloggen igen, efter ett kortare uppehåll. Det har varit grymt mycket i skolan sista veckorna + att jag har varit sjuk så det blev som det blev. Igår hade jag och Prinsen julstök här hemma - städade och gjorde julskinka, brända mandlar och hembakat bröd! Allt blev toppen faktiskt!


Fredagsmys

Sitter i skolan just på, på biblioteket.


Saknar Jönköping.. skolan där var så mysig - den var som ett andra hem. Så är det inte alls här, inte alls samma härliga stämning..

Ska snart skutta ut till bilen och plocka med mig Christin till Frida. Där blir det mat, godis och läsk - allt som behövs inför en äkta Idolmys-kväll.

Vad pysslar ni andra med ikväll?
 

Ååååh, vad tråkig jag är med bloggen just nu!!! I know and I'm sorry!

Trying to stay awake

Idag gick jag upp alldeles för tidigt, var i skolan alldeles för länge och är nu alldeles för trött. Sitter i soffan och försöker hålla upp ögonen, ska gå och lägga mig så snart som möjligt, så nu får stå ut med en tråkig blogg-dag här!


Way too early..

Usch, imorse stod klockan på halv sex - alldeles för tidigt. Jag har ett litet system i huvudet, som bestämmer när det är bra att gå upp.

Allt innan klockan sex, som idag, är natt. Det kan verkligen inte vara meningen att man ska gå upp mitt i natten när man ska iväg någonstans. Jag lider med Prinsen som går upp runt halv fem varje morgon!

Vid halv sju börjar det bli acceptabelt att gå upp. Det var då jag gick upp under hela skoltiden, så det känns normalt - fast tidigt.

Framåt halv åtta, där någonstans, börjar det kännas okej. Halv åtta är en bra tid, det ställer jag klockan på när jag ska vara hemma och plugga till exempel. Jag gillar halv åtta.

När klockan är nio, då är det sovmorgon. Då har man fått sova ordentligt, och då kan man vara glad!

Jag är lite störd, jag vet, men såhär tänker jag om morgnarna - Vad tycker du är okej?


Desperate Housewives

Nu ikväll så har jag och Prinsen varit iväg hos mamma och pappa och fikat. Prinsens mobil har stendött så vi fick åka dit för att låna en mobil åt honom så länge. Nu sitter jag här i soffan och kikar på Desperate, så jäkla bra det är! Vill bara ha mer mer mer.

Imorgon blir det skola för min del. Ska till Jossan sen också, på en after school-drink för att skåla hennes 20-årsdag. Jag kör, så får nog nöja mig med cider, men trevligt ändå!


Snygga Eva Longoria Parker


Inspiration - blonde in black




Bildkälla


Another day at home

God morgon! Valde att vara hemma idag med. Har gått med förkylningen i två veckor nu, så det kändes som att det var dags att försöka bli av med den. Känner mig i alla fall piggare idag så imorgon blir det skola igen. Två veckor kvar till två veckors "jullov" (hur mycket jullov det nu kan bli när man har tenta sen). Nu är det dags för frukost!


A new design

Såhär framåt jul så kände jag att det var dags för en ny design här i bloggen. Lite mer jag (mer svart och vitt med andra ord!). Vad tycker ni?

Såhär såg den gamla ut:


So proud

Det känns så bra att jag bestämde mig för att vara hemma idag. Särskilt när jag tänker tillbaka på inlägget om Duktiga flickor (här). Jag valde för en gångs skull att prioritera bort skolan och sätta mig själv i första rummet. Jag mår inte bra just nu - armen gör ont, jag är otroligt slutkörd efter tentan och förkylningen vägrar ge sig - och jag är stolt över att jag lyssnade på min kropp och valde det alternativet som var bäst för den. Det borde man göra oftare!


Ibland orkar man inte göra sig iordning och ge sig iväg...


On its way


Klickade hem den här söta skinnjackan i mc-modell från H&M igår. Tänkte först köpa en annan, eftersom jag såg att den var på rea men när jag hittade den här, som var mycket finare, och såg att det bara skilde en hundring så ändrade jag mig. 399:- kostar den, inte alls farligt! Lång leveranstid dock, kommer inte förrän mitten av januari.

 


Hemmadag

God morgon på er!

Igår vaccinerade jag mig ju mot svinis. Kände ingenting alls till en början men framåt kvällen började armen göra riktigt ont, och kändes allmänt konstig. Har sovit riktigt dåligt också, vaknat så fort armen kommit emot något.. Eftersom jag tog sprutan i höger, samma som man växlar med, så tyckte jag att det kändes väldigt olustigt att sätta mig i bilen imorse. Hur ska jag kunna köra ordentligt när jag knappt kan röra armen? Bestämde mig därför för att stanna hemma idag. Inte helt fel heller eftersom jag känt mig lite risig de senaste dagarna. Tror att jag kan behöva det!

Har ni vaccinerat er? Kände ni någonting?


Gratisbio


Precis som med bloglovin så är jag lite efter när det gäller Gratisbio. Jag trodde att det var bluff och att om det mot förmodan fungerade så skulle det ta tid och vara krångligt. Så var det inte!

Det är otroligt lätt att samla ihop poäng. Tänk efter själv, hur ofta handlar man inte över internet? Själv beställer jag kurslitteratur då och då från Bokus, bläckpatroner från inkclub, kläder från nelly.com och Bubbleroom. Man skickar efter någon film från cdon.com och kanske en ny kamera från Netonnet. Genom att först gå in på Gratisbio och därefter klicka dig vidare tjänar du på allt du klickar hem. För dina poäng kan du sedan plocka ut biobiljetter, presentkort eller tidningsprenumerationer.

Snabbt, enkelt och ekonomiskt!

Man fattar inte hur bra det är innan man provat, så bli medlem här och sätt igång du också! Du får dessutom 75 poäng som hjälp på traven.

 


I'm so tired

Som jag skrev förut är jag riktigt trött idag. Vi har i alla fall tagit oss i kragen och varit och vaccinerat oss mot svinis. Känner ingenting än så länge, är inte ens öm i armen. Skönt, hoppas att det inte blir något!

Nu har jag slängt mig i soffan och ska njuta lite av Cosmo och Bubbleroom som jag köpte igår. Har bara läst om EU, folkrätt, mänskliga rättigheter och kompration på senaste tiden så det ska bli en skönt. Har en påse skumtomtar också - mums!


091205 - so tired...


Igår var jag så himla trött (är det fortfarande faktiskt). Det är väl all stress inför tentan som släpper, tröttheten kommer liksom ifatt. Igår var jag och Prinsen och tittade på huset igen och nu har vi bestämt oss - vi ska säga upp lägenheten till 1:a april. Jag kan knappt bärga mig. Fatta - ett hus!!!

Senare på kvällen blev det mini-släktträff hos mamma och pappa. Mys! Trots tröttheten fick jag vara uppe sent och hämta Prinsen och svärfar som var på 40-årsfest.. En lång dag!

Nya koftan från BikBok, jeans och tee från Gina, sjal från Åhléns.

 


091204


I fredags hade jag tentan. Vill helst inte tänka på den alls, för jag har verkligen ingen aning om hur det gick. För första gången i mitt liv känner jag mig inte säker på att jag klarade det. Konstig känsla...

Efteråt tog jag och Christin en sväng på stan. Välbehövligt att spendera några timmar ute och bara umgås. Skön kontrast till de senaste veckornas konstanta plugg. Senare kom Frida och Emma till Christin, där vi åt tacopaj, tittade på idol och bara myste. Tycker mycket om mina söta tjejer!

Jeans från Gina, skjorta från H&M, fuskpälsväsk från BikBok och mina favvoboots från Skopunkten.


Preparing

Tassar runt i mina duntofflor nu - rastlös och lite orolig. Försöker förbereda mig så gott jag kan inför morgondagens tenta. Det är en open books-exam, så det är alltså extra viktigt att få med sig allt - kurslitteratur, föreläsningsanteckning och allt annat. Går runt och funderar på vad jag kan ha glömt..

Eftersom tentan är redan 8.15, jag har lite mindre än en timme dit och det ser ut att bli halt måste jag gå upp tidigt, riktigt tidigt. Just därför känns det extra skönt att ha förberett så mycket som möjligt.

Wish me luck!


Outfit inspiration

 


För att försöka koppla bort pluggandet slängde jag ihop en snygg, men samtidigt enkel, outfit som jag inte skulle tacka nej till. Älskar kavajen framförallt!

Jeans Acne, kavaj H&M, linne Topshop, boots DinSko.

 


10 Good Days 3/12


Lindex kör på med sin kampanj 10 Good Days, där man varje dag, under 24h, kan shoppa ett utvalt plagg till lägre pris. Idag gäller det ett riktigt snyggt, lite längre, linne. Har faktiskt kikat på det tidigare. Det gråa verkar vara slut i min storlek och är nog inte så sugen på det svarta - har så mycket svart. Men är du sugen så passa på!


My to do-list

Jag älskar att skriva listor - det gör mig lugn på något sätt. Stressen lägger sig lite när man får en överblick över vad man har att göra (ett tips bara, begränsa listan så att den ser liten ut). Imorse skrev jag en to do-list över idag.

Såhär såg den ut:

Positivt? Hur som helst så har jag hela dagen längtat efter den sista punkten - snart är den här!!! Jag orkar inte nämligen snart inte mer...


Just what I needed

VÅR TAVLA HAR KOMMIT! Hela vägen från USA har den tagit sig, ända hem till oss. En vecka försenad visserligen, men ändå. Resultatet? Jag fullkomligt älskar älskar älskar den. Den är perfekt! Nu ska vi bara lämna in den till någon slags rammakare (heter det så?) och få ram och glas till den.

Precis vad jag behövde idag, när jag är så less på pluggandet så att jag kan spy...


Min drömstad - jag har inte varit där än, men kan i alla fall ha den på väggen


Slutkörd

Har varit riktigt tråkig med bloggen idag, men är helt slutkörd på grund av skolan just nu. Bara igår och idag har jag pluggat sammanlagt 25h, ganska mycket... Längtar tills fredag eftermiddag, då är tentan avklarad och jag kan få mitt liv tillbaka igen - och bloggen!


Wednesday - study day

Hallå!

Har varit iväg i Örebro en sväng idag. Träffade sötnosarna Christin och Frida och satt och pratade igenom lite olika saker inför tentan. Kände mig helt lost innan men jag tror att vi alla gick därifrån med lite bättre självförtroende. Tar en välbehövlig paus nu, innan jag sätter igång igen. Längtar till fredag eftermiddag, då får jag mitt liv tillbaka!


Sleepy

Har nu spenderat hela dagen med att gå igenom en av mina kursböcker igen. Den var så otroligt krånglig så jag fick börja om helt från början, och sitta med datorn för att skriva ihop någon slags sammanfattning. Jag lär mig verkligen inte när jag bara läser! Nu känns det som att jag har lite bättre koll på EU och EG i alla fall.

Ögonen är grusiga och jag ska upp halv sju imorgon - dags för sängen!


Victoria's Secret Fashion Show 2009 - Backstage

Den 19:e november var det dags för Victoria's Secrets årliga visning, Victoria's Secret Fashion Show 2009. Det brukar alltid vara lika roliga att titta på bilder från showen och i år hängde bloggen Jak & Jil med backstage och fotade. Spännande!









Bildkälla


5preview


Jag gillar verkligen 5preview's tees. Ganska enkla, men riktigt snygga. De har en webshop här, och skickar över hela världen för 5€. Blir lite sugen, men vilken skulle man vilja ha?

 


1 december

Hej hej!

Idag är det första december, vad fort tiden går! Snart är det tenta (fredag) och snart är det jul. Har kommit igång med julklapparna litegrann men idag kommer syster förbi en sväng och då hoppas jag få klart ännu lite mer. Ska komma igång med pluggandet nu. Usch usch usch, jag måste verkligen men har noll motivation!

Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0