Kära mamma

Idag är det alla våra älskade mammors dag. Jag och Prinsen har redan varit och firat hans mamma med mors dag-fika och tårta och ikväll ska vi till min underbara, fantastiska, bästaste mamma (och pappa) för middag tillsammans med dem + syster och hennes sambo. Har pluggat lite idag, egentligen alldeles för lite men, som kära Elin sa: vi kanske måste ta lite ledigt för att orka med de sista dagarnas plugg. Håller helt med!

Hur ska du fira din mamma idag?


Fick lite panik

Har lagat mat åt min fina (gravida) syster, som kommer senare ikväll. Det blev kall skaldjurspaj, som vi båda älskar. Fick lite panik när jag kom på att jag inte visste om man får äta skaldjur när man är gravid. Har kikat runt lite på internet nu och det verkar vara okej. PIUH! Inte nog med att det verkar vara ofarligt, det verkar innebära ett smart barn också!


Klickat hem

Eftersom jag inte åkte iväg på fotbollen har jag roat mig med att klicka hem lite nytt från H&M. Jag har upptäckt att jag i princip inte har några inga vår- och sommarkläder, därför var det välbehövligt. Här är lite av det som är påväg:


Till trädgården

På tal om trädgården så var jag och Prinsen iväg igår och tittade på utemöbler. Vi var egentligen båda två helt säkra på vad vi ville ha, jag ville ha vita (såklart), lite lantliga utemöbler medan Prinsen var sugen på en lite mer "lounge-grupp" i rotting eller vad det nu är. Men, eftersom vi har en uteplats utan tak blev det inget av det utan ett set i aluminium, med bara bordskivan i trä. Utseende fick ge vika för det praktiska! Men men, när vi väl får hem dem kommer vi nog vara nöjda ändå!


Rainy day

Tänkte åka iväg och titta på Prinsens fotbollsmatch idag, men är glad att jag stannade hemma eftersom det är pissväder ute nu.. Började dagen med plugg (en vecka kvar till gigantisk tenta) men eftersom jag har pluggat från sex på morgonen till minst elva på kvällen i princip varje dag den här veckan blev det bara några timmar. Framåt tretiden gav jag upp och gick ut i trädgården istället. Prinsen höll på att gräva upp en rabatt och jag tog tag i en annan som skulle rensas. Mysigt!

Vad har du gjort idag?


Igår..

Just nu vräker regnet ner men igår var det superfint. Jag träffade mina tjejer i skolan för en pluggdag och vi passade på att njuta av solen samtidigt. Dagen till ära hade jag en känning från Åhléns, skinnjacka och leggings från H&M och skor från Belle Shoes. Telepatin förra veckan fungerade inte, men igår fick jag äntligen glass!


Telepati

Försöker genom telepati försöka få min fina sambo att förstå att han ska köpa med sig en Magnum Gold hem åt mig. Eftersom han inte har mobilen med sig till träningen är det här det enda sättet att kunna komma i kontakt med honom. Kommer det funka?


Dagens tips: Fashion against AIDS


Idag har H&M börjat sälja sin kollektion Fashion against AIDS. En del plagg verkar redan vara slutsålda men kolla in sidan för din favorit!

Har du kanske redan klickat hem något?

 


Toppendag

Åh, vilken bra dag jag hade igår. Först rättegångsspelet, som äntligen är avklarat och som var superroligt och gick riktigt bra. Känns så skönt att kunna lägga det bakom sig och enbart fokusera på tenta (15 dagar kvar...). Därefter blev det bil till Frida där jag hann andas ut en kort stund innan vi bytte om och hoppade på varsin cykel för att möta de andra tjejerna. Vårruset var toppen, mycket glada människor och en picnic-kasse över förväntan. Vi blev kvar nästan sist, men det var ju så härligt ute.

En otroligt bra dag som behövdes mitt i all tentastress. Tack tjejer för att ni är så underbara!


100518

I tisdags var vi ju hos svärmor. Var ute och gick en timme och fikade sedan. Så himla härligt väder det var. Hade det här på mig först men fick snart ta av mig jackan och gå i bara linne. UNDERBART!


Linne Cubus, jeansjacka Levi's, solisar Gina Tricot, skor Skopunkten


Vilken dag

Oj oj oj, vilken bra dag det här ska bli. Sitter och förbereder mig nu för vårat rättegångsspel som vi har senare i eftermiddag. Vi hade sådana här spel förra terminen också och de går till så att vi är uppdelade i grupper, där varje grupp ska ha ett spel. Gruppen är sedan indelad i en kärande- och en svarandegrupp (de som stämmer och de som blir stämda). Vi får sedan lite bakgrund och ska utifrån den förbereda oss för att till sist mötas i en simulerad rättegång i en uppbyggd rättegångssal på skolan. Kul!

Efter det drar jag till finaste Frida för att vila mig några sekunder innan vi åker vidare tillsammans med de andra underbara tjejerna ut till Gustavsvik för att vara med i Vårruset.

Vad ska du göra idag?


Change of plans

Ändrade planer! Vi åker till svärmor och går ut och går och fikar istället för cykeltur. Vädret är härligt! Över 30 grader varmt i solen på framsidan. Älskade solsken!!



Full fart

Idag har jag hunnit mycket. Har tvättat och hängt fyra maskiner tvätt, plockat ur torktumlaren, plockat ur och i diskmaskinen, läst ut en hel bok och skrivit anteckningar på en annan. Full fart med andra ord! Ska plugga en stund till nu, sedan blir det matlagning och kanske en cykeltur ikväll. Det ser ut att klarna upp och jag vill att Prinsen ska visa mig området lite, eftersom han känner till det betydligt bättre än mig.

Vad har ni gjort idag?


OMG

Sex and the City 2

Jag dööööööör. 9 dagar kvar!

 


Dagens tips: utförsäljning


Sveriges enda armbandsbutik, Bracy, kommer att stänga. De har därför total utförsäljning nu, där de säljer ut smycken till 20-80%. Passa på att köp lite nytt till våren och sommaren nu!


Dagens inspiration





Den här tjejen visar att budget är snyggt. Hela hennes outfit (inklusive skorna!) kommer från H&M, Lindex och Gina. I like it! Jag som vanligtvis avskyr strumpbyxor under shorts tycker att det här är riktigt snyggt faktiskt!

Bildkälla


Tuesday

Åh vad trött jag är efter träningen igår. En timmes pass och så en halvtimmes powerwalk på det. Helt slut! När jag åkte från träningen upptäckte jag att ac:n på bilen har slutat fungera också.. Så himla surt. Hoppas att det inte är något allvarligt så vi måste lämna in den! Prinsens pappa skulle nog kika lite på den idag och de om han kunde fixa det.

Idag står plugg på schemat, som vanligt. Måste bland annat förbereda mig inför vårt rättegångsspel imorgon - och tentaplugga såklart!

Vad står på ditt schema idag?


Träning

Wooo, drar iväg på träning nu. Ska skaka bort lite kalorier, härligt!


Hiss eller diss?


Nu till våren har det dykt upp flera träsko-liknande skor i butikerna, bland annat dessa med klack från DinSko. Alltså.. jag måste säga att jag känner mig väldigt tveksam till det här. Kommer man inte känna sig som att man tappat bort sig från Bullerbyn eller Katthult? Nja, det här blir nog en diss från mig!

Vad tycker du om träsko-trenden - hiss eller diss?


Me like


Jag har bloggat om den förut men kan inte helt släppa den. Älskar verkligen den här klänningen från H&M, så himla fin. Jag vill ha!!! Ska på bröllop i sommar och den är nästintill perfekt, kanske lite för kort för bröllop bara.. Synd!

Gillar du den här?


Bad update

Hej hej! Har uppdaterat superdåligt de senaste dagarna, jag vet. Är två och en halv vecka från en gigantisk tenta så det är nog därför. Pluggar massor, och när jag inte pluggar så vilar jag mig. Typ. Kul liv.. Ska försöka bli bättre men misslyckas jag får ni stå ut såhär ett kort tag!


Where is the sun?

Hallå, vart tog solen vägen? Jag har blivit lovad över 20 grader och strålande sol men här finns inte en gnutta sol så långt ögat kan nå. Vilken besvikelse!

Om en timme ungefär ska jag åka iväg för att äta lunch med Armina och Sara, som gick i min klass på gymnasiet. Armina träffar jag ju (alldeles för sällan tack vare min fantastiska utbildning som hinder mig från att ha ett normalt socialt liv), men Sara har jag nog knappt träffat sedan studenten. Ska bli jätteroligt!

Vad ska du göra idag?


Världens bästa dag - Armina, Sara, Emma, Malin, Jag och Anna


Hemma och vänder

Har nyss kommit hem från skolan. Låååång dag idag - åkte 07.00 och kom hem 18.30. Jobbigt.. Men men, man får ju inte ligga på latsidan. Jag är bara hemma och vänder, om en timme börjar träningen. Cirkelintervall står på schemat och eftersom jag varit så duktig och tränat så mycket den här terminen får jag plocka ut ett gratis klippkort. Woooho, klapp på axeln till mig!

Vad gör du idag?


Chokladbollens dag?

Såg just på Facebook att det är chokladbollens dag idag (ja, jag säger chokladboll, inte negerboll). Vilken tur att min kära sambo inte uppmärksammat det, eftersom han är helt gaaaalen i chokladbollar. Då hade han nog tvingat mig att baka åt honom, hihi.

Har du ätit chokladbollar idag?


Dagens inspo



Den här tjejen visar verkligen att denim passar till denim och att maskulint är snyggt. Inte riktigt min vanliga stil men jag gillar det faktiskt! Kanske något att testa nästa gång inspirationen tryter?

Vad tycker du om den här stilen?

Bildkälla: här


Dagens tips


Fick mail från Accent där jag informerades om att de just nu säljer tygskor i flera olika färger för 99:- (ordinarie pris 199:-). Varför inte passa på att köpa två par när de ändå är så billiga - kanske ett par vita och ett par i färg? Erbjudandet kan du ta del av här.

Brukar du använda tygskor på sommaren?

I'm sorry

Sorry för dålig uppdatering. Mitt Internet har inte fungerat under större delen av dagen (hata mobilt bredband..). Sitter nu och njuter efter en god middag - grillad kyckling (älskar att ha grill!), klyftpotatis, bea-sås och god sallad toppad med gräslök (sommarkänsla!). Prinsen klippte gräset förut och doften av nyklippt gräs tillsammans med grill-lukten var inte helt fel. Åååh, vad jag längtar till sommaren!



Sallad till maten med sommarkänsla!


Internetfritt

Hej hej! Hade en internet-fri dag igår. Det var välbehövligt. Var så trött att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen, så låg i soffan och kollade på OC mest hela dagen, med några pausar för plugg. Idag tar jag nya tag igen med ny energi. Har en fullspäckad vecka framför mig, som vanligt nuförtiden. Mycket plugg!

Ska du göra något roligt i veckan?


What happened?

Oj oj oj, igår blev inget som det skulle med bloggen. Skrev ett inlägg som jag publicerade innan jag åkte till skolan - trodde jag ja.. Tydligen trodde jag fel! När jag kom hem skulle jag lägga upp dagens, för att visa upp årsinvigningen av min trenchcoat. Inte heller det gick som det skulle, eftersom jag somnade och inte vaknade förrän det var dags att åka ner och titta på Prinsens fotbollsmatch. Kom inte hem förrän efter nio och då blev det mat, film och sedan sängen. Hm.. Dåligt bloggdag med andra ord!


Loulou


Ett par snygga kilklackar från Frii&co/Bubbleroom. Förstår inte vad som har hänt, jag som aldrig gillat kilklackar har helt plötsligt blivit helt kär i dem. Så himla bekvämt, bra att ha när man ska springa runt länge i klackar!

Gillar du kilklackar?

 


Dagens tips: billiga H&M news


H&M la upp en massa nytt i sin webshop igår, som vanligt på torsdagar. Den här gången slängde de upp massa plagg från endast 49.50:-, superbilligt. Fynda snygga bikinis och söta linnen och klänningar. Jag skulle kunna tänka mig att klicka hem en hel del!

 


Off to school

Ska åka iväg till skolan strax. Börjar inte förrän 17.15 men ska träffa min grupp en liten stund innan. Idag är ingen rolig dag, har haft ont i huvudet/migrän mer eller mindre hela dagen. Även om huvudet inte gör så jätteont just nu så blir jag så himla trött av migrän. Blir helt förstörd! Har inte orkat göra någonting på hela dagen, annat än det mest nödvändiga.

Eftersom jag bara har jeans och en av Prinsens hoodies på mig så skiter jag i att visa bild, det är ändå inget roligt!

Längtar tills jag får gå och lägga mig ikväll!


Dagens tips

Ikväll kan man chatta live med Kenza på nelly.com mellan 19-20 och 20.30-21.30. Man kan fråga vad man vill och kvällens bästa fråga belönas med ett presentkort på 5000:-. Inte dåligt! På hemsidan kan man även se Kenzas favoriter och alla som köper en Kenzajacka från Jofama får en giveaway i form av en Kenzabag.

Klicka på bilden nedan för att komma till nelly.com


Gina Tricot


Häromdagen skrev jag om accessoarer, och att man inte behöver köpa särskilt dyra sådana. Jag tycker att det även gäller kläder, det går att vara snygg enbart genom att handla på budgetkedjorna (vilket är tur när man är student!). Här är en hel vardagsoutfit från Gina Tricot. Lägg bara på ett par snygga skor och en snygg väska - klart!

Gillar du att handla på budgetkedjorna?


100505


Orkade inte igår

Godmorgon! Orkade inte lägga upp outfitbild efter träningen igår som jag skrev. Var helt slut så det blev i princip bara en dusch och sedan sängen. Ska lägga upp den strax istället!

Mycket pluggande idag, först heldag hemma. Ska skriva klart en inlämningsuppgift som ska mailas in före klockan 13.15 (24h före mitt seminarium). Efter det blir det mer pluggande och så föreläsning 17-19 (rolig tid... INTE).

Vad ska du göra idag?


Dagens inspiration


Pernilla Wahlgrens skogarderob. GE MIG! Bildkälla: här


No energy

Skolan idag tog nästan all min energi. Lite till försvann i bilen hem, och ytterligare en del när jag kom hem och satte mig och pluggade. Om en dryg timme ska jag iväg och träna och då göra slut på det lilla som finns kvar. Sedan ska jag sova. Vilket fantastiskt liv jag har för tillfället!

Slänger upp dagens outfit när jag kommer hem. Orkar inte nu..


Jag just nu, i min (läs: sambons) stooora mysiga tröja


School

Ska strax ta bort äckligt och slitet nagellack från naglarna och måla på ett lager genomskinligt. Kan inte vara utan lack. Jag vet att det låter konstigt men det känns jätteobehagligt i naglarna att inte ha något på dem.. Om lite drygt en halvtimme ska jag åka iväg till skolan, har en händelserik dag framför mig. Först tre timmars retorikövning, där jag och min grupp ska hålla ett litet "föredrag" eller vad man ska kalla det. Därefter har jag seminarium, där jag är en av dem som har redovisning. Det blir mycket prat idag med andra ord!

Vad ska du göra idag?


Ellen top


Superfin blus från Gina Tricot. vill ha den i sommar till tighta jeans, ballerina, en stor brun väska och stooooora solglasögon. Det var kärlek vid först ögonkastet!

Hur skulle du matcha den?


Colorful Louboutins


Fantastiska Louboutin har gjort de här heelsen i knalliga färger. Snyggt för den som vill sticka ut! På hemsidan beskrivs de som "So Carrie Bradshaw", och hur kan man inte gilla det? För övrigt så älskar jag hela Loutboutins hemsida, den gör mig glad!

Gillar du dem?


An early lunch

Ska åka iväg och träffa Carroo för en tidig lunch. Hon börjar jobba vid 13 så vi måste hinna äta innan. Mysigt! Synd bara att solen inte skiner, då hade man kanske kunnat sitta ute och äta. Har hunnit plugga en stund nu på förmiddagen också, har skrivit klart och skickat in ett rättsfallskoncentrat. Fya av fem inlämningar är alltså klara. Ska plugga mer mer mer sen när jag kommer hem!

Vad ska du göra idag?


Kate Lanphear











Kate Lanphear, en kvinna med en otroligt stilkänsla, får stå för dagens inspiration. Ingen dålig inspirationsboost!! Här finns fler bilder, I love them all!


Spark

Stannade till hos mamma och pappa på vägen hem från skolan förut, där fina syster och hennes sambo var. Fick känna på den stora magen när den lilla/lille därinne sparkade. Häftig känsla! Längtar tills augusti när den kommer ut, kommer älska sönder den där ungen!!!

Har kikat på Hollywoodfruarna nu och snart blir det sängen. Ska gå upp tidigt imorgon så att jag hinner skriva klart och skicka in mitt rättsfallskoncentrat innan jag ska träffa Carrooo för lunch. Mys!


Accessories


Är det något jag inte gärna lägger mycket pengar på är det accessoarer, eftersom man tröttnar så lätt. Därför tycker jag att det är bra att vända sig till budgetkedjorna, som ofta har ett stort utbud som har inspirerats av de gällande trenderna. De här accessoarerna har jag hittat i H&M's webshop och jag gillar allihopa!

Vart köper du dina accessoarer?

 


Skola

Ska iväg till skolan om en liten stund. Innan lunch har jag seminarium i Insolvensrätt och efter lunch ska jag träffa min grupp och förbereda oss inför en retorikövning/rättegångsspel. Känns sådär med det... Tycker att jag har fullt upp med böcker och inlämningsuppgifter - vad de tvungna att slänga in ett rättegångsspel också? Jaja, solen skiner i alla fall!

Vad ska du göra idag?


Hayden Panettiere


Snygga Hayden Panettiere är nyklippt och vårfräsch. Borta är hennes långa vackra hårsvall och kvar blev en kortklippt, lite coolare frisyr. Frågan är vad man tycker om det? Jag som själv i princip alltid kör på kort kan inte annat än att älska det. Jag blir sjukt sugen på att själv dra bak mitt hår så att jag får samma frisyr som Hayden. Tror dock inte att jag har de skarpa, vackra ansiktsdrag som en sådan frisyr kräver. Tyvärr!

Vad tycker du om Haydens nya frisyr?

Bilderna hittade jag här.


Supersöta


När solen skiner som den har gjort idag kan man inte annat än att bli sugen på ett (eller flera) par nya ballerinor. DinSko säljer bland annat de här söta med nitar och peeptoe - två saker som jag verkligen gillar. Nitar på kläder börjar jag tröttna på, men på skor är det fortfarande fint. De puderrosa har jag blivit helt kär i!

Vad tycker ni om de här?


Solsken

Sitter ute i solen på en filt och pluggar. Inte helt fel! Plugga på en helg är ju aldrig särskilt kul, men om man får göra det i solen är det helt okej. Njuter!


100430


Såhär såg jag ut igår. Lagom uppklätt kändes det som, eftersom vi faktiskt bara var här hemma hela kvällen.

Tunika Gina Tricot, långt linne Cubus, halsband H&M. Ringen kommer jag inte ihåg vart den är från!

Nu blir det myskväll här hemma med Jakten på Julia (där vi såklart hejar på vingåkersbon Ellen) och kall skaldjurspaj.

Vad gör du ikväll?


Valborg - några bilder









Några av bilderna, fler finns på facebook för er som är vän med mig där!


Seg

Vill börja med att tacka mina fina vänner för en bra valborgskväll! Toppenkväll! Folket (förutom Gustav) har åkt hem nu och jag hade väl tänkt plugga idag, men jag är seeeeeg. Drack inte alls mycket igår men är så trött så jag tror jag smäller av. Först många många dagars konstant pluggande, sedan full fart igår från tidig morgon med förberedelser, fest på det och så en natt med alldeles för få timmars sömn. Ska kanske lägga mig i badet en stund och se om jag kan fräscha till mig lite...

Slänger upp bilder från gårdagen senare!

Hoppas att ni alla hade en bra valborg!


RSS 2.0