Dagens inspiration


Bildkälla


Grön klänning


Hittade den här snygga klänningen från Lindex. Jag tänker den till svarta leggings, boots och skinnjacka. Det vore inte helt fel i höst!


Hemma igen

Är hemma efter en lång dag. Har hunnit äta tacos (mysmat fast det bara är tisdag), ta en kort promenad och sitter nu i soffan framför Fångarna på fortet. Är helt mosig i huvudet idag också, men det lär nog inte vara någonting jämfört med imorgon. Går 8.15-18.00... Tur att föreläsaren är bra i alla fall!


See you in june..

Jahopp, första skoldagen igår. Det är väl bara att direkt säga till sina vänner och familj: vi ses i juni! Jag fattar inte när jag ska hinna med?! Nästan heldagar i skolan hela tiden, när ska vi läsa alla böcker? Göra alla uppgifter? Förbereda oss till alla seminarium? Knepigt.. Var i alla fall helt mosig i huvudet när jag kom hem igår, därför jag inte bloggade. Snart dags för andra dagen, nu kör vi!


100830


Såhär såg jag ut igår. Nu är skolan igång igen, alltså fick kavajen åka fram. Härligt! Kavaj Lindex, linne och sjal H&M, jeans Gina Tricot, skor Skopunkten, klocka Jet Set, ringar ???.


Back to school

Idag drar skolan igång igen. Jag känner mig faktiskt riktigt sugen på att komma igång igen, men påminn mig gärna om någon månad eller två och hör efter om jag fortfarande säger samma sak. Skynda skynda, snart måste jag åka!

Ha en bra dag!


Slösöndagen fortsätter

Prinsen sitter på nedervåningen med en kompis nu och kollar på fotboll, men snart är den slut och då ska vi fortsätta vår slösöndag. Ingen matlagning orkas med så det blir hämtmat framför TV:n eller framför någon bra film. Mys!


H&M loves shoes


Den här säsongen har H&M verkligen tagit i när det gäller skor. Det finns massor av olika modeller och färger att välja mellan och jag tror att de flesta kan hitta något par de gillar. Jag tror aldrig att jag har köpt några skor på H&M eftersom jag fått för mig att de är sjukt obekväma, men jag får kanske tänka om för de här är jättefina!

Har du köpt skor på H&M?


Sveriges stolthet


Acne - sveriges stolthet. En höst med Acne vore inte helt fel, så mycket snyggt. Jag älskar det!


Slösöndag

Hej på er! Här kör vi riktig slösöndag. Prinsen är visserligen iväg och spelar match nu, men innan dess har ingen av oss gjort någonting alls. Skönt det också och imorgon börjar ju skolan igen, så det gäller att passa på!
 
Gårdagen var fantastisk - underbara tjejer!!! Är så glad att jag har hittat dem. Vi hade en riktig tjejkväll hemma hos Elin med god mat, mycket prat och många skratt. Toppentjejer!


Reunion tonight

Håller på att göra mig iordning inför kvällen. När man läser på universitet träffar man folk från landets alla hörn och över sommaren åker många tillbaka till sina hemorter igen - såsom många av mina vänner gjort. MEN, på måndag börjar skolan igen så de flesta är tillbaka nu, därför kör vi lite reunion ikväll. Alla utom en från gänget är samlade. Underbart!


Dagens tips


Ett litet tips såhär på lördagseftermiddagen: Bubbleroom kör just nu med gratis frakt (tror att det är nu över helgen). Ange bara koden AUTUMN2010 när du handlar. Är det något du har tänkt klicka hem så passa på!

 


Överst på önskelistan


Sedan jag flyttade hemifrån har jag märkt att min vill ha-lista fylls med mer och mer heminredningsprylar och mindre och mindre kläder. Just nu står ett nytt köksbord överst på önskelistan, även om det nog får vänta tills jul. Har i alla fall hittat ett superfint på Em, nämligen det här. Åååh, vad jag vill ha det nu nu nu!


Saturday

Hallå! Har haft en slömorgon tillsammans med Prinsen. Vi har suttit och skrattat åt Solsidan, som han fick häromdagen. Riktigt kul serie! Solen skiner ute så funderar på att gå ut och sätta mig en stund. Passa på att njuta lite. Ladda lite inför ikväll, då händer det bra grejer!

Vad ska du göra idag?


Bloglovin

Kul förresten att så många läsare hittade hit så fort jag började blogga igen. Vet inte om det bara är gamla läsare eller även nya. Hur som helst får ni självklart jättegärna lägga till mig på er bloglovin-lista, så missar ni ingenting. Klicka bara på bilden nedan.

bloglovin


Hemma igen

Så, nu är jag hemma igen. Har hunnit äta sedan jag kom hem men det blev mycket senare än jag trodde så jag och Prinsen hann inte städa och handla, som vi tänkt. Istället går vi direkt på fredagsmyset! Shoppingen visar jag imorgon.

Trevlig kväll!


Inspiration



Hittade den här bilden på lookbook.nu och jag gillar't. Tjejen heter tydligen Frida J och har en blogg, den måste jag kolla in. Klär hon sig alltid såhär snyggt borde den vara en riktig inspirationskälla!


The perfect nailpolish?


Jag är en riktig nagellacksälskare, har nästan alltid målade naglar. Nu över sommaren har jag varit på jakt efter ett snyggt lite brunaktigt nagellack men de jag hittat (och köpt) har varit antingen för ljusa eller för mörka eller för lila eller... Ja, ni fattar. MEN, här hittade jag en bild på ett Chanel-lack och det ser helt perfekt ut. I like it!


Shopping

Godmorgon på er! Härliga fredag är här, och jag har en fullspäckad dag framför mig. Först på listan står shopping tillsammans med mamma, syster och min lilla nykläckta systerson. Det är första gången han får åka iväg såhär, men det ska börjas i tid!

Nu måste jag skynda skynda, snart kommer mamsen och hämtar upp mig. Slänger upp några inlägg som ni kan roa er med tills vi hörs senare! 

Ha en bra dag!


Slökväll

Prinsen bestämde sig för att hoppa över sin träning idag. Istället var vi ute och sprang tillsammans, lagade mat och åt framför TV:n. Nu sitter vi vid varsin dator och tänker nog båda ha en riktig slökväll. Sådana är också bra!

Vad gör du ikväll?


Finally done

Är äntligen klar med köksgolvet. Vi har en äcklig plastmatta därinne med små "gropar" i och i dem har det fastnat massa smuts, insåg inte ens hur mycket förrän jag väl satte igång. Tror inte att någon av de tidigare hyresgästerna brytt sig om att göra det så det tog sin lilla tid, men nu är det rent rent rent!


Dagens tips


säljer just nu dessa dödskallesjalar för 69:-. Själv är jag inte alls förtjust i dem, men jag vet att många andra är det. Är du sugen på en så får du nog skynda på, för jag har en känsla av att de kommer sälja slut ganska snart.

Gillar du dödskallesjalar?


Torsdagsnytt


H&M har som vanligt på torsdagar fyllt på lite nytt i sin webshop. Den här gången var det mycket fina ytterplagg - jackor, skor, sjalar och väskor. Har sett lite annat på andra bloggar, bla här, som inte finns kvar så skynda skynda om det är något du gillar!

 


Rotborsta..

Godmorgon! Sitter just nu i soffan och slöar lite, försöker njuta så mycket som möjligt av de sista dagarna av ledighet innan skolan drar igång igen på måndag. Om en stund är det dock dags att sätta igång. Ska  ta en rotborste och gå över hela köksgolvet ordentligt. Golvet därinne verkar aldrig bli rent, men nu jäklar! Tråkigt, men nödvändigt...

Vad ska du göra idag?


Dagens inspiration


Såhär vill jag se ut i höst - skira tunikor, leggings, skinnjacka (helst med fårull) och ett par snygga boots eller kängor. I like it!

Bildkälla

 


Längtat

Träffade som sagt underbara Emma och Petra idag. Det var alldeles för länge sen vi sågs, men det blir väl så när man bor några mil ifrån varandra. En riktig långlunch blev det i alla fall, satt många timmar. Som vanligt blev det inte en tyst stund, vill man umgås med oss gäller det vara beredd att kämpa för att få en syl i vädret, för vi är riktigt bra på att hålla låda. På lördag blir det reunion med hela tjejgänget från klassen och då blir det ännu värre, det kan jag lova - bara en massa blivande jurister som älskar att prata!

När jag kom hem blev det en välbehövlig löprunda och nu sitter jag och slöar framför TV:n och Fångarna på fortet. Kul att det är tillbaka!

Vad har du gjort idag?


På tal om snygga skor från Acne...


Drömskorna just nu


Acne Pistols är nog de snyggaste skorna just nu. Älskar dem! Perfekta vardagsskor med bra klack. De är tyvärr alldeles för dyra för mig, så jag får nog ge mig ut på jakt efter några snygga kopior. Är det någon som vet vart jag kan hitta några bra?


I think I'm back

Var iväg och träffade fina Petra och Emma idag. Fick då lite klagomål på att bloggen inte uppdaterats på två månader. Blev lite sugen igen så I think I'm back! Lessnar ibland på bloggen men kan inte hålla mig borta särskilt långa stunder. Nu när hösten är på G längtar jag till att visa er mina höstfavoriter!


Finfina flickor


RSS 2.0