Saknar..

Jag la just på efter att ha pratat med Armina. Det känns som 100 år sedan vi pratade och jag har nog inte riktigt insett förrän nu hur mycket jag saknar henne, och alla andra vänner. Det är ett stort steg att gå från att ses varje dag och göra nästan allt ihop till att aldrig ses och knappt prata.

Det var när jag hörde hennes, alltid lika glada, hallå som saknaden kom samtidigt som jag fick ett stort leende på läpparna. Hon är så härlig min Mini.

Nu får ni andra inte ta det som att jag inte saknar er - för det gör jag, otroligt mycket. Det var bara det att jag insåg det nu när jag pratade med henne.. Saknar er, ni är underbara!

Kommentarer
Postat av: Armina

Oh du e för söt gumman! . Saknar dig massor också, de var verkligen jättekul o prata idag juh:).

2008-09-11 @ 22:35:19
URL: http://armina.webblogg.se/
Postat av: Ferhat

Vill du att din blogg ska bli till ''Dagens blogg''? Gå in då på http://Ferhat.blogg.se/ eller http://ferhat.blogg.se/2008/september/bli-dagens-blogg.html där kommenterar du din bloggadress och om du vill så kan du skriva liten kort beskrivning om din blogg. När du har kommenterat klart så är du med i tävlingen och imorgon vid kl.17.00 utser jag 3 st VINNARE på min blogg. Denna tävling kommer öka er besökarstastik eftersom jag får många besökare dagligen. Lycka till!

2008-09-11 @ 22:43:04
URL: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0