Veckans blogg v.39

Andra omgången av Veckans blogg. Dessa fyra bloggar är nominerade:


MINI


Armina - Good girl gone bad


Kakhuset <3


Josefins blogg

Regler:

Varje vecka väljs fyra tävlande ut som får tävla om att bli "Veckans blogg". Det är jag som väljer ut vilka som ska nomineras, efter egna erfarenheter men även efter tips från er läsare. Tävlingen startar varje måndag och pågår till fredag samma vecka. Under helgen kommer resultatet upp.


Det finns än så länge inga priser i tävlingen, utan det handlar mer om äran samt att eventuellt kunna locka lite nya besökare till en liten blogg.


För att rösta kommenterar du det inlägget, och bara det inlägget, där det står om veckans tävling. RÖSTER SOM POSTAS I ANDRA INLÄGG KOMMER INTE ATT RÄKNAS. Du får rösta max en gång per dag, men det är helt tillåtet att rösta varje dag så länge tävlingen pågår. Röster som kommer in efter tävlingens avslut (fredag 23.59) kommer även de att tas bort.


Det är dumt att försöka fuska med rösterna, eftersom jag ser på IP-adressen hur många gånger ni har röstat.


Har du något tips på vem som ska bli nästa Veckans blogg så skicka iväg en kommentar med bloggens adress eller maila mig på idakarlsson89@hotmail.com


Kommentarer
Postat av: Cookie & Pecan

Oj vilken ära! Vi är jätte tacksamma och hoppas att det går bra för oss :)Naturligtvis kommer vi följa hur det går genom veckan :) / Cookie & PecanVi är två så då får vi två röster va? ;)

2008-09-22 @ 09:55:06
URL: http://www.metrobloggen.se/kakhuset
Postat av: Sara

Helt klart www.metrobloggen.se/elinhansson

Ny blogg, och sjukt lik kenza!

2008-09-23 @ 10:36:49
URL: http://www.metrobloggen.se/elinhansson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0