Heldag i Nynäshamn

Woho, tillbaka efter en heldag i Nynäshamn!

Klockan kvart över fyra respektive kvart i fem stängde våra studentambassadörer av sina väckarklockor. 45 minuter senare hämtade Linnéa, pigg som en lärka, upp en inte riktigt lika pigg Ida (läs: halvsovande).

Ungefär tre timmar senare upptäckte vi att vägen vi hade framför oss inte alls stämde överens med vägbeskrivningen från hitta.se. Vi stod då inför ett svårt val men valde att lita på skyltarna. En stund senare var vi framme vid Nynäshamn Gymnasium och kunde glatt konstatera att våra hjärnor överträffat Internet - hör och häpna gott folk!

Vi bjöds på fika, plockade upp våra saker och ställde oss för att vänta på folkströmmen. Fem timmar, två seminarier, många samtal med trevliga elever och en riktigt god lunch senare packade vi åter ihop och begav oss hemåt. En lyckad dag!

Var dock till en start lite missnöjda med dåliga instruktioner till bilen. Vart fanns farthållaren? Men, skam den som ger sig, efter 40 mil fick vi kläm på det och kunde konstatera att den faktiskt satt mitt på ratten. I samma veva kom vi överens om att det nog inte handlade så mycket om dåliga instruktioner, utan om vår egen okunnighet gällande bilar. Tänk vad mycket man lär sig ibland!

Passade även på att intervjuas av NynäshamnsPosten under dagen. Håller koll på hemsidan för att se om det dyker upp där. Vill ju självklart se om vi blev snygga på bilden!

Läs mer om våra resor på JIBS on Tour 2009.



Två glada ambassadörer på väg till Nynäshamn

Kommentarer
Postat av: shoebox

Usch vilken tidig morgon, men en roadtrip är alltid kul :)

2009-02-16 @ 21:00:20
URL: http://myshoebox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0